פתאם חגים ושבתות

קארניו

New member
ואכן השמטת פרטים חשובים

שההשלמה שלהם היא חשובה לצורך קבלת תמונה יותר ברורה .
עדיין אני טוענת שהקשר שלכם טרי וניכר שאת מעוניינת להעמיק ולקדם אותו יותר ממנו

ולכן אני מציעה לך להרפות בשלב זה את הלחץ ולהאיט את הקצב ובעיקר את
הלהיטות
. תני לזמן (תתחמי לך אותו ) לעשות את שלו ורק אז תחליטי .....

ניצן 10

New member

(השוויתי את הקצב להתחלה. וכתבת כה בהיר ונכון)

אז עוד יותר

'קודם כל יזיזה ואחר כך נראה מה נעשה עם זה אם בכלל' פושר למדי.

אחרי חודש וחצי, גבר שמעוניין להעמיק את הקשר לא יגרום לך לפספס את זה. הוא יהיה שם, בטלפונים, באס.אמ.אסים ובכל דרך שהעידן המודרני מאפשר כדי לפצות על היעדר פיזי מיידי.

ניצן 10

New member
קודם כל תודה רבה לכולכם

לוקחת בשלב זה את הענין של לא ללחוץ..ושמדובר בהתחלה וכדאי לתת לזה צ'אנס -
ומאידך, לא להפוך ליזיזה....!

אגב, כדי להשלים את התמונה - אז בחילופי הדברים בינינו הוא אמר: שהמרחק לעירי תורם גם משהו לתדירות (בהתחלה דווקא מאד היה לו בסדר להגיע פעם בשבוע ואני אליו בסופו כמעט..)
סיפר שהוא מופנם משהו, ושיתף אותי בזה שכשאנו יחד אני לעיתים *מפליגה למקום אחר* (יש בזה מן האמת) שיש לנו רגעים אינטימיים מדהימים ויש מצבים של תקשורת פורמלית...ואמר שאולי זה ענין של זמן?? ושנתגלגל לאיטנו ונראה..

את ההתגלגלות האיטית הוא אמר, לאחר שסיפרתי לו גם שלאחר שעברתי עד הקשר איתו, טלטלות רגשיות לא מעטות בחויות ההיכרויות שלי כפנויה, שלוקח לי זמן לבטוח בקשר...

הוא מאד מקבל בהבנה אותי, שמתי לב.

ובאמת צריכה, כפי שכתבו כאן בשרשור, לראות גם מהן כוונותיו בסופו של דבר.

כזה טוב שאתם כאן!

ניצן 10

New member
צ"ל כמובן: שעד הקשר איתו עברתי

טלטלות רגשיות (שמשפיעות כאמור על הזמן שאני זקוקה לו כדי לבטוח באדם ובקשר)

ניצן 10

New member
תודה. לומר את האמת

עברתי באמת כמה קטעים לא קלים בחויות שלי כפנויה שגרמו לי לא להאמין / לסמוך כל כך מהר על האחר..
זה טוב לקחת את הזמן, אך גם יוצא שאני מתנהגת באופן מרוחק לפעמים (בלי לשים לב משערת).

יש לו סבלנות וזה מאד נדיר בתקופתנו והוא גם מגלה הבנה כאמור.

בקיצור, קצת עוד מבולבלת ונראה מה הלאה..

תודה תודה

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי לא חד משמעית

יש שתי אפשרויות עקרוניות.

הפסימית היא שהוא קצת התקרר על הקשר שלכם. זה קורה שמתלהבים בהתחלה ואח"כ מתקררים. זה לא אומר שזה סוף - אבל זה לא קל.

האופטימית היא שהוא לא התקרר, אלא שהוא מאוד דואג לילדיו, שחשוב לו להראות נוכחות מסיבית בחגים, מתוך הנחה שאת ילדה גדולה (מה שנכון), ושיש לך את הילדים שלך, והכל בסדר.

אם נתעלם מהראשונה, ברור שקשר של גרושים הוא מרוכב ודורש המון טאקט, רצון טוב משני הצדדים, תקשורת בריאה, ובעיקר טונות של סבלנות.

החגים, למרות השמחה כביכול (ואולי גם בגלל השמחה כביכול) הם תקופה קשה לכולם, והא ראיה: בצאת החגים הגדולים (רה"ש ופסח) יש גידול דרמטי באישפוזים פסיכיאטריים. כמובן שלא כולנו מתאשפזים - אבל אצל כולנו, או רובנו, רמת הסטרס עולה משמעותית.

אני ממליץ לכן על המתכון הכמעט מובן מאליו
- סבלנות
- טאקט
- תקשורת פתוחה - לא לוחצת אבל גם לא מדחיקה. דברו על זה.

---

בסוםו של דבר, למרות שהעדפתי - בניגוד לעצה של עצמי - להדחיק את האופציה הראשונה, של ההתקררות, אני חייב לומר שהעובדה שהוא לא לפחות "חימם" אותך קצת בשיחות טלפון, היא לא סימן מעודד. לתשומת ליבך.

קארניו

New member
שיחות הטלפון שלא היו ולא "חיממו " אותה

זו תוספת שלך או שפספסתי משהו .....?

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה לא רק מה אדם אומר

אלא גם מה הוא לא אומר. היא לא אמרה שהוא טילפן אליה בחג וניהל איתה שיחות ארוכות לתוך הלילה, ולכן הרשיתי לעצמי להניח שהוא לא.

לא קבעתי עובדה נחרצת. ככה היה נראה לי. ובמקרה יצא שזה נכון (ראי תשובתה). וגם אם לא היה נכון, לא היה קורה שום אסון. הייתה מתקנת אותי וזהו.

קארניו

New member
אם ככה, כנראה שהיא צריכה לחפש טיפוס כמוך

שאוהב לנהל שיחות ארוכות ומחממות לתוך הלילה

ולא טיפוס קריר מהסוג שלו .
טעות בבחירה גורמת לכאבי לב ולנדודי שינה ומן הסתם יש מקום לשלוח אותה לטיפול כדי שתבין
מאין נובע הצורך שלה לבחור בגבר שלא עונה על צרכיה .

הלא כן?

ניצן 10

New member
אכן. וכפי שכתבתי, הוא אינו מחבב את הטל'

במיוחד.
הוא משתמש בו רק לצורך החלפת כמה מילים אם לא היינו בקשר X זמן או על מנת לקבוע פגישה.
לפעמים זה אסמס פה או שם.

מה אומר לך מריוס, יותר ויותר מאז הודעתך בענין של ההתקררות שלו זה נראה לי גם אפשרות, וכאילו לא רציתי לראות את האופציה הזו.

זה מן קשר לא קשר כעת, וחושבת שבמקום לשבת ולחכות כדאי שאמשיך לחפש ולא אתלה את עצמי על אדם אחד כזה.

למעלה