פתאום

פתאום

פתאום הכל לא נראה כ"כ שחור
פתאום אני מרגישה יותר טוב
פתאום אני מרגישה שהאנורקסיה שלי כבר לא חשובה
פתאום הארוחות לא עד כדי כך קשות (יש לי עוד דרך ארוכה...)
פתאום יש לי כוח לקום בבוקר
פתאום אני מחייכת יותר
פתאום אני מרגישה שיש לי כוח לתת
פתאום אני מבינה שיש דברים יותר חשובים מאשר מהאוכל
פתאום הטראומה כבר לא כ"כ מפריעה לי
פתאום כיף לי!!!

(זה לא באמת פתאום..פשוט עכשיו חשבתי על זה בצורה שונה)

מדהימה שלי! ישר
של החודש

אשמח אם תשתפי אותנו איך הסוויץ' הזה במחשבות קרה! אוהבת.

lital172

New member
מדהימה!!!

כל כך גאה על הסוגריים. זה לא פתאום. זה החשיבה השונה..

ויכולים להתווסף עוד מלא דברים כיפיים. שמרשים לעצמנו לנשום.. ולהרגיש את הטוב...

כיף לקרוא הודדעה מחוייכת כזו

יודעת איך קרה הפתאום הזה?
מה הביא להקלה?
אם את שמה לב למה ששיפר את ההרגשה שלך ואיפשר את זה, אז אפשר לנסות ולשמר את הדברים האלו שייתנו לך כח גם להמשך.

שמחה איתך.

ת'אמת

אני מתה מפחד שעוד מעט אני לא ירגיש ככה.
כמו שאומרים אחרי על ירידה יש עליה, אז אני מרגישה ההפך, אחרי כל עלייה יש ירידה מאוד גדולה! ואני מפחדת מהירידה הזאת...
היתה לי שיחה מאוד מאוד טובה עם הדיאטנית, והיא ממש עזרה לי.
יצא לי הרבה לחשוב על החיים שלי. על דברים שאני רוצה לעשות. על הלימודים, על המשפחה שאני רוצה להקים ועוד דברים.
במיוחד הלימודים. אני לומדת תואר ראשון במוסיקה (אני חולה על מוסיקה...ד"א יש משהיא שמנגנת פה פסנתר? אני מחפשת תווים...) ומאוד מאוד רוצה להשלים לתואר שני, תרפיה במסיקה...
אני רוצה להשקיעה בלימודים שלי כמו שצריך. ואני רואה שאני לא מצליחה כשאני כל הזמן חושבת אם לאכול לפי התפריט או לא ועוד כל מיני מחשבות.
באמת בשבועות האחרונים אני מקבלת המון מחמאות מהמורות שלי שאני מתקדמת הרבה יותר וזה כיף!!!
אני גם מלווה בפסנתר משהיא ששרה לרסיטל, הלחנתי שיר, והירמנתי. אז זה כיף לי!
סליחה ממש על כל החפירה הזאת אבל אני קצת מתלהבת מעצמי עכשיו...
לא נעים לי...

היי, להתלהב מעצמך זה מצוין

אני מצטרפת להתלהבות ממך,
ובכלל, ההודעה שלך נשמעת מתלהבת לא רק מעצמך אלא מהחיים. כשיש איזה עניין חדש בחיים, שאיפה, משהו שמושך אותך להתקדם בו- זה מספר על מצב רגשי הרבה יותר טוב.
נכון, זה לא אומר שזה ישאר ככה לתמיד.
לאו דווקא כי אחרי כל עליה באה נפילה,
אלא כי הבעיות שהטרידו את מנוחתך וגרמו לך להרגיש רע לא נעלמו מן העולם במטה קסם, הן עדיין כאן, מחכות שתתמודדי איתן.
בכל זאת, כנראה שמשהו טוב קרה, משהו השתחרר או נרגע, ככה שאת יכולה להנות גם מתקופה קצת יותר טובה ורגועה.
נראה לי שהדבר החשוב הוא לזכור שזה לא אומר שהכל נפתר,
ושיש עוד עבודה לעשות...

גם אני לא חושבת

שזה פתאום. אני חושבת שאת עושה (ועשית) הרבה עבודה קשה שמאפשרת לך להרגיש גם ככה. יהיו גם רגעים קשים יותר - כמו שיהיו גם רגעים יפים, בריאים ואוהבים יותר - ואני מאחלת לך לזכור בהם את מה שכתוב פה. יש חיים עם הטראומה ולא חיים מכניים, רק כלפי חוץ - וזה במקרה הטוב - למרות הטראומה. אני מאחלת לך אותם ומאמינה בדרך שאת עושה כדי להגיע לשם.

למעלה