פתאום שמתי לב....

xvxxvx

New member
פתאום שמתי לב....

שפאקינג 10 בבוקר עכשיו.
10 פאקינג בבוקר ואני לוגם לי וויסקי לצלילי kings of leon..................
אני חי טוב או שסתם פיתחתי אלכוהוליזם קל?

זיקן

New member
מנהל
וויסקי או אלכוהול על הבוקר זה קטסטרופה.

נראה לי שזה לא בדיוק אלכוהליזם קל אבל בדרך.

סבארבא

New member
תתבייש בעצמך, חלאה.

לא סתם, אבל מי שותה באמצע הבוקר?
תפסיק עכשיו כל עוד אתה יכול, ברצינות.
אני מכיר אלכוהוליסט אחד, אתה לא רוצה להיות כמוהו.

סבארבא

New member
הייתי צריך כמה ימים עם עצמי.

סתם, יש לנו ים לחץ במשרד אחרי הפגרה. יצא שעבדתי בשלישי-רביעי-חמישי בערך 13-14 שעות כל יום.
בחמישי אולצתי לקחת חופש, זה היה פאקינג מזעזע.
והנה עוד שישי-שבת שאני יושב בבית ומתמרמר על מר גורלי.
שוקל ברצינות לנסוע לסין לאיזו סדנת יזע, אני בסדר רק כשאני עובד.

זיקן

New member
מנהל
הצדעה למשטרת ישראל.

אחד לא משנה הולך לעבור קורס כדי להתקבל למשטרה.
בגמר הקורס הוא מנופף בגאווה בתעודה של תוצאות הבחינה ומודיע לאישתו חגיגית: "עברתי את הבחינה והתקבלתי".
האישה מתעניינת: "מה נשאלת בבחינה?"
- "שאלו אותי כמה זה 5 כפול 5, עניתי 24 ועברתי".
במסיבת סיום הקורס ניגשת האישה ההמומה למפקד הקורס ושואלת: "איך בעלי עבר את הבחינה כשענה ש-5 כפול 5 זה 24?"
"מה לעשות", השיב המפקד, "בעלך היה הכי קרוב".

גולדי בתגובה: "אני ידעתי את זה מזמן"

זיקן

New member
מנהל
זה עוד כלום.

פירסמתי את הבדיחה בעמוד הפייס שלי.
חברי התחילו לריב מה התשובה הנכונה.

goldy

New member
אמור לי מי הם חברייך

ואומר לך שלא בא לי למות בכלא.

זיקן

New member
מנהל
אם אתה עבריין גדול לא תמות בכלא.

אם אתה בחור טוב יש מצב שתמות במקום אותו עבריין.

דידי 9

New member
ברור שכן..איזה טענה

מטומטמת, זיקן:)

כשאדם שותה אלכוהול בבוקר-זה מראה על משהו חסר שליטה ולא טוב בחיים שלו באותה תקופה.....
קפה-זה משהו אחר לגמרי.......להסביר לך או שהבנת כבר?

סבארבא

New member
לאו דווקא.

אני מכיר בחור אחד שהחיים שלו מושלמים (באמת אבל) ועדיין שותה כמו חזיר כל יום וכל לילה.
למה הוא עושה את זה? לטעמי - חוסר בגרות. הרצון הזה שיהיה "כיף" כל הזמן, אבל יש לי חדשות רעות חבר'ה - החיים זה לא כיף.
יש פער והבדל עצום בין להיות מבסוט מעצמך לבין שיהיה "כיף" - רק כשהתחלתי להבין את ההבדל ואת משמעות הדברים הפסקתי עם הסמים והאלכוהול.
משמעות "מבסוט מעצמך" לטעמי? לדעת שאתה עומד בזכות עצמך ולהיות שלם עם הבחירות שלך (בעבר ובהווה), שזה כאמור - אולי הדבר הקשה ביותר בהתפתחות אישית.

דידי 9

New member
אין חיים מושלמים-וחוסר התבגרות:)

לפחות התבגרות אישית...להבחין בין טוב לרע-כלפי עצמך......
וכן אני מסכימה איתך לגמרי לגבי הבחירות. יחד עם זה הייתי מוסיפה לדעת לסלוח לעצמך-
גם אם הבחירות שלך לא היו תמיד נכונות.......אבל לפחות היה לך האומץ לבחור.....

סבארבא

New member
כל דבר בעולם הזה בא עם תג מחיר עליו.

השאלה רק כמה זה עולה.
"לסלוח לעצמך" מבחינתי תמיד היה וישאר משפט אידיוטי. להשלים עם הבחירות שלך זה דבר אחד, אבל היי, אתן לך דוגמא מהחיים הפרטיים שלי.
בין גיל 15-19 פחות או יותר הייתי עסוק בלזרגג כל דבר שהיה מוכן לקבל את איבר-המין הקטן שלי לתוכו. מה יצא מזה? החלפתי בחורה כל חודשיים-שלושה (עם הזו שבגדתי איתה לרוב) והייתי עסוק בלתרץ לעצמי שאני פשוט לא רוצה להיקשר ו"להפגע", כשהאמת היא? פשוט הייתי חתיכת לוזר מזדיין וחשבתי שאני יותר טוב מכל השאר, "Shopping" הם קוראים לזה בארה"ב - תמיד לחפש משהו נוצץ יותר.
יצא מכל הסיפור הזה שבגלל הבולשיט, השקרים, הבגידות והבטחות-השווא? הפסדתי את הבחורה היחידה שאי פעם היה לי אכפת ממנה. אז.. לסלוח לעצמי? לא בא בחשבון. להשלים עם מה שעשיתי? אני לגמרי שם, אלו היו בחירות שלי - מוטעות ככל שיהיו - והן סביר להניח עושות אותי מי שאני היום (לטוב ולרע). שיעור חשוב שלמדתי משיר של אש וקרח? "לבש את העלבונות שאנשים זורקים לעברך כמו שיריון, כך שלעולם לא יוכלו לפגוע בך בעזרתם".

למעלה