פתאום ראיתי

צאט ניק

New member
פתאום ראיתי

שיש לה איזה פירור על השפתיים. המחשבה הראשונה שלי הייתה להוריד לה את זה עם היד שלי אבל אז נזכרתי שלפני כמה דקות הייתי בשירותים וביציאה לא שטפתי ידיים. לא יכולתי לעשות מעשה מגעיל כזה של לגעת בה בידיים לא נקיות אז בלית ברירה הורדתי לה את הפירור עם הלשון שלי. <ספר התירוצים השלם לנאשם בעבירות מין, הוצאת צאטירוץ בע"מ>

צאט ניק

New member
אני כבר

לא כל כך צעיר (בנקודה זו יאנח הנאשם אנחה עמוקה וקורעת לב) וגם לא כל כך בריא (בנקודה זו ידאג הנאשם שדמעה תבצבץ בזוית העין ובמקביל ישלוף מכיס חולצתו את האישור הרפואי וינפנף בו בדרמטיות) א' לא מצאה חן בעיני בכלל, רק רציתי לוודא שזה עוד עובד <ספר התירוצים השלם לנאשם בעבירות מין. הפרק הנשיאותי. הוצאת צאטירוץ בע"מ>

זיוי בת

New member
יש

לך אולי בשליפה את הפרק שדן בשר פנים שפתאום צעירה מתנפלת עליו ודוחפת לו לשון לפה והוא בכלל לא יודע מאיפה זה נפל עליו והוא בכלל שונא כאלה דברים והוא אוהב רק נשיקות יבשות? יכול להיות שהמחוקק נתן את דעתו למקרה מופרך כזה שלא יכול לקרות בכלל? [זיוי מתחלקת על הסטאז' של צאט]

זיוי בת

New member
שר

משפטים, נו. שר הפנים מופיע בפרק אחר לגמרי. אפילו אני יודעת את זה. [זיוי גם מתעניינת אולי צאט יכול להכין לה כתב הגנה]

צאט ניק

New member
השרמוטה

המיליארדרית בדיוק הייתה אחרי עוד אחד מהניתוחים הפלסטיים שלה ואני הייתי חרמן לאללה אז מזמזתי קצת את האחות. למה מה קרה. <אחד שלא רכש את ספר התירוצים המלא לנאשם בעבירות מין.......> אגב, גיוי, הראשון זה על שר המשפטים. תקראי שוב.

זיוי בת

New member
לא הבנתי.

מזמזת את האחות של המיליארדרית? חשבתי שהיא בת יחידה. [ותיזהרו כולכם עם הגיוי הזה. אמא שלי תכעס]

צאט ניק

New member
סורי גיוי

האות גין הוצאה רשמית מהשפה העברית מחשש להטרדה מינית. כל מכבי על הגין פיני גרשון בן גונה

צאט ניק

New member
עם זאת

כמחווה של רצון טוב ולפנים משורת הדין בלבד יורשה לך לבחור בין גיוי לבין ג. המקורית היחידה בת. נא לשנות את הכרטיס האישי עד חצות.

א י ל ה

New member
לא הבנתי

מה, צאט מכין כתבים? לענייני מה? <א י ל ה מתעניינת מה קרה פה לפני שהיא הגיעה>

Dan_Kap_

Active member
זו היא שהטרידה אותי מינית

אבל התביישתי להתלונן... [ דן קאפ עוצר את ההחלקה של זיוי, ומחזיר עטרה ליושנה ]

Dan_Kap_

Active member
כן

[ מומחה לעצירת טלטול, קשירת צפרדע ובננה ] הצטרף לשב"כ - יש לנו דרכים לגרום לך לזמר.

למעלה