פתאום עלה לי רעיון....

trunks ssj1

New member
קודם כל מזל טוב!!!!!!!!../images/Emo65.gif

אני מצטער לאכזב אותך אבל סאל הורג את טראנקס אבל הוא חוזר לחיים!!!!!!
. ואני מצטער שגם גיליתי לך מה קורה בהמשך
זה לא היה חכם מדי

yoo

New member
אני רוצה להגיד לכם שאתם פשוט...

חתיכת *שותה קפה* קצת לא זהירים! חחחחח, בחיי....אתם נותנים ספויילרים ללא אזהרה!!! זה כבר קרה כמה פעמים פה...

Goggle Girl

New member
עוד אוהבת טראנקס?! ../images/Emo24.gif

אח אח, למה כולן פספסו את הסופ"ש? tsk tsk tsk. קאזבובו! אני אומרת חוזרים על *כל* הסופ"שים שהיו עד עכשיו! ואל תקשיב להם, עם פירסום תמונות טראנקס! שאני לא אגלה שפיתאום יש לי באן לאותו סופ"ש, ברור?!

Goggle Girl

New member
^_^ Trunks ../images/Emo23.gif I

אני עדי, בת 16.5, משמע, גיל מתאים להתחיל ללמוד נהיגה. אתם תראו מה זה, אני אנהג בדיוק כמו מגוקו! רגע, זה רע... *שיעול* כמו שכולכם כבר בטח יודעים אני חולה על טראנקס ^_^ ואני דווקא חושבת שהשיער הסגול זה טוב!
חולה על אנימה בכלל ובפנים דבז ^_^ נעים להכיר

אני ^^

אני חופית,בת 14 באייר ^^(ב15.5 לכל מי שרוצה לדעת..) אני אוהבת את כל הדמויות חוץ מאת שיאצ'ו..אבל הכי הכי את רדיץ' וגם את טראנקס ^^ אני אוהבת לצייר,לשיר,לדבר עם חברות(במיוחד באייסיקיו..)ולכתוב.. וזהו..אין הרבה מה לספר עלי..

Gogetta

New member
אז הנה......

קוראים לי שיר ואני בן 13 ואני :/ הדמות המועדפת הוא טראנקס התחלתי לראות דרגון בול כששידרו את הסידרה בערוץ המפגרים וגם אני נפלתי קורבן לידיו של נבות רם אבל כבר !לא! היה לי יומולדת ב 23.1 מזל טוב לי זהו......................................................

Hwoarang

New member
אוקיי...

אני דור, בן 16 ורואה את הסדרה מגיל 7, אההההההה וזהו חוץ מזה יש שרשור גילאים בטאגליינס

Prophet

New member
../images/Emo129.gif

אני אריאל, בן 12, התחלתי לראות את הסדרה חודש לפני שהיא הגיעה לערוץ הילדים (ותפסיקו לקרוא להם בשמות !!), לא ראיתי הרבה פרקים, רק ארבע סגות לא ברצף...

proof

New member
../images/Emo19.gifבלו בלו

קוראים לי אלי בן 14 עוד מעט 15 רואה דראגון בול זי איך שזה התחיל בערוץ הנקניקים אבל כשהם הפסיקו התחלתי לראות באנגלית הגעתי עד לפרק 273 ראיתי את כל הסרטים כולל הספיישלים.... אני נוסע על סקט, שומע פאנק , מצייר מנגה וזהו....

טוב נו, גם אני אכתוב:

קוראים לי *בייייייייפ* ובשבע-עשרה לחודש אני אהיה בן 14 ואז יקנו לי רמקולים ואז אני יוכל להתחיל לראות DBZ!!!!!!!!!!!! וואהו!!!!!!!!!!!!! בינתיים יש לי איזה ארבעים פרקים על המחשב ואני לא יכול לראות אותם בגלל שהרמקולים מקולקלים.
בזמן האחרון התחלתי לצייר דמויות מדב"ז אבל הבעיה שלי בתווי פנים, כי הגוף דומה אבל הפנים ממש לא!

ssj5 Trunks

New member
שיהיה...

אני ת' שם בדוי בן 14.08 מאזור נהריה ורואה את הסידרה בערך מאז השידורים החוזרים של דרגונבול באמריקה (לפני 7-8 שנים) ולא מפסיק לראות...

LINKIN PARK!!!

New member
אוקיי...

אני אמיר בן 14(יותר נכון בעוד בערך חודש), התחלתי לראות את הסדרה מאז שהתחילו לשדר אותה בערוץ הילדים. אה כן, ואני גם שונא חרקים, שונא מאוד. אנד אופקורס מי ספיק אינגליש וורי וורי גוד ביקוז מי סי אלוט אוף יופלה קומרשלס. lets נשחק the יופלה.

למעלה