פתאום עלה לי רעיון....

roychu

New member
פתאום עלה לי רעיון....

בגלל שהרבה (מאוד) חבר'ה מהפורום הצטרפו אחיר המפגש או לא באו... תספרו על עצמכם קצת.. אני רוי, בן 14, רואה את הסדרה מגיל 6, אוהב בעיקר את db (משהו מילדות, אל תשאלו) תמונה.. רק עם מישהו אחר ישים

האחת niki

New member
אני הכי צעירה פה../images/Emo4.gif

קוראים לי ניקול ואני בת 10(הכי צעירה פה).אני גרה בנתניה ומתה על דרגון בול זי,דרגון בול ודרגון בול ג'י טי.

הנה קצת על עצמי...

אני תום, בן 13, התחלתי לראות DBZ מאז שערוץ הילדים התחיל את השידורים החוזרים (מחנוכה בערך) ומאז ראיתי במחשב וכבר הספקתי להגיע לפרק 272! אני מאוד אוהב לנגן על הבס שלי ולגלוש על סקייטבורד.... אה כן... ואני שרוף על הלהקה Limp Bizkit!!!

מה מה? אתה יודע על מה אני מדבר!

כתבת ערוץ ה(צנזורה). זה שם מקולל! צריך להגיד ערוץ ה(הוסף כל קללה שאתה מכיר!

אתה לא יודע מה זה????????

זה מישהו שחופר במוח שעה על משהו מסוים אבל כל מה שהוא אומר זה לא נכון...

אולריייייייייייט

אני מאיה 16....כבר שמונים פעם אמרתי את זה.אבל לא פה להתעלם מההודעה:\....כי אני נחמדה אדיבה נדיבה יפה מקסימה והכי חשוב?????? צנועה צנועה!! אני רואה דרגון בול מגיל 5....יש לי קרובים שהביאו לי כל מיני ספרים...ספרונים..שטויות..וקלטות וידאו מאוחר יותר שכבר נהרסו.... דרך אגגגגגגגגב....בלינק 182....זה האובססיה הזמנית שהייתה לי....וגם ביטלס מעולים.וידה וידה...ו......אני הסאיינית הגיטריסטית!!!!!!!! יאפ יאפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brolly

New member
טוב...

אני בן 16 וחצי ראיתי חלקים מדרגון בול זי בערך לפני שנתיים, אני עסוק יותר באנימות אחרות ומעדיף לראות את הסדרה מדיסקים שמביאים/יביאו לי או בערוץ הילדים למרות הדיבוב המזוויע אני אוהב את לימפ ביזקיט(לא אוהב שרוף אבל אוהב מאוד) ולראות אנימות, קומיות בד"כ

אין לי אייסיקיו../images/Emo9.gif

אבל אני יודע היל-פליפ, קיק-פליפ, ואריאל ופופ שאביט

humi

New member
טוב אז הנה...

חומי:בן אההה בן כמה חומי באמת טוב מאוד זקן אוהב לפוצץ דברים לירות באנשים וגם אנשים מתים ואוהב dbz,db בגלל כל האלימות. מיכאל:בן 13 אוהב את dbzוdb התחלתי לראות בגלל ערוץ המפגרים והדמויות האהובות עלי הם פיקולו ווג´יטה.

humi

New member
טוב אז הנה...

חומי:בן אההה בן כמה חומי באמת טוב מאוד זקן אוהב לפוצץ דברים לירות באנשים וגם אנשים מתים ואוהב dbz,db בגלל כל האלימות. מיכאל:בן 13 אוהב את dbzוdb התחלתי לראות בגלל ערוץ המפגרים והדמויות האהובות עלי הם פיקולו ווג'יטה.

trunks ssj1

New member
אז הנה קצת על עצמי.........

אני עומר בן סדון, 13.5, התחלתי לראות את DBZ בערך 7 חודשים לפני שזה הגיע לערוץ המפגרים, אני אוהב את טראנקס עוד לפני שראיתי את הפרק הראשון שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ראיתי כמה קליפים) ושונא את סאל כי הוא הורג את טראנקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shazamit

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

*בתקווה שהמשפט האחרון שלך הוא טעות*! זה ספויילר ענקי! טראנקס ימות?? פליז נואו!
*חיה באשליות* אני בת 16 (מלפני שבועיים
), התחלתי לראות את דיביזי דרך ערוץ הילדים ועכשיו אני בסה"כ בפרק 150 (באנגלית). אממ... ציירתי את גוקו על השולחן שלי בכיתה ויצא לי די דומה...! ידיד שלי אמר שזה יפה.
בעצם דיביזי גרם לי להתחיל לצייר יותר דמויות של אנשים (מאשר נופים שבד"כ אני מציירת). וחוץ מזה, איי1 היא הלהקה האהובה עלי: שירים שולטים, בן אדאמס. מה צריך יותר?

למעלה