פתאום נהיה קיץ

dAHarma

New member
פתאום נהיה קיץ../images/Emo221.gif

שוכבת על הספה, הטלויזיה דולקת.. עיניי נסגרות ונפתחות.. לא מחליטות, העייפות אט אט משתלטת ואני נכנעת למצבי. אני שוכבת עם הספר על הפנים... גופיה לבנה ארוכה לגופי ותחתונים לבנות. האור דלק, הטלוויזיה דלקה, כמה רעש ואני בשלי. לפתע התעוררתי במיטה, כבר הכול היה שקט מסביבי, הייתי בלי חולצה והזעתי מרוב חום. הוא חזר הביתה, נשא אותי על ידיו אל המיטה, הפשיט אותי והדליק מאוורר.התיישבתי על המיטה וקראתי בשמו, הוא אפילו עוד היה בחדר השני, כל כך שקט.. הוא בא אלי והתקרב.. נתן לי נשיקה בפה.. התעוררת? כן ,אמרתי לו אני מזיעה כל כך.. איזה חום.. הוא ניגב את החום מפניי ואמר לי.. כן אני מרגיש.. מקלחת? לא.. לא יודעת.. אולי עוד מעט. בוא נדליק את המזגן? הוא הדליק את המזגן ואני חזרתי לשכב על המיטה,הוא נשכב לידי ואמר לי.. היית עייפה,אה ? הנחתי את ראשי עליו והוא ליטף את שערי.. והתפנקתי עליו בעדינות, הוא כבר ליטף את גבי.. ואז שלח אליי יד שקטנה לישבן.. מלטף בשקט.. נשימותיי מתחילות להתרגש.. אני נושכת את שפתיו ועולה מעליו.. מתנשקים מתנשקים מתנשקים, השפתיים מתאחדות והלהט גובר.. בי.. ובו.. מתיישבת עליו והוא מביט בי.. אוחז בשדיי ומעסה אותן בעדינות. תופס אותי אליו ומשכיב אותי על המיטה, מתהפך ואוחז את ידי מעל ראשי.. מנשק את צווארי ואחר"כ את אוזניי.. ולוחש לי בשקט.. למקלחת? ואני מהנהנת בראשי, הוא הלך לפתוח את המים שיזרמו להם באמבטיה, ואני אחריו.. האור כבוי ואנחנו בפנים, נכנסתי ראשונה והזרמתי על גופי מים חמים חמים... פתאום הרגשתי אותו נכנס.. כל כך שקט.. מאחורי עומד ואוחז באגני.. מנשק אותי ונצמד אליי בכל כוחו.. אני מסתובבת אליו והוא שולח אליי יד אל תוך הרטיבות האין סופית הזו.. אני כל כך חמה, אוחזת את כתפיו עם ציפורניי והוא יורד למטה בנשיקות רכות. מהצוואר אל החזה אל הבטן אל.. הכוס שלי.. יצאנו מהקלחת והוא עטף אותי במגבת.. נכנסתי לחדר ונשכבתי על הגב,הוא מרח עליי קצת קרם גוף וליטף כל איבר לאט לאט בעדינות ובהתמדה.. זה היה כל כך נעים להרגיש את מגע ידיו מחליקות על בשרי.. הוא הפך אותי מצד לצד ולא פסח על איבר אחד, ואז .. כבר כל כך מגורה ממנו..

למעלה