עפרלה טעית בשרשור נשמה..
מ מיס קוקי New member 9/8/05 #20 מסנג'ר... פגישות ראשונות וכאלה,כן למה לא אבל קחי בחשבון שאם את לוקחת את זה הלאה סביר שהנפגעת הראשית תיהיה את (אלא עם כן את בעיניין של שלישיות ואז זה כבר סיפור אחר...)
מסנג'ר... פגישות ראשונות וכאלה,כן למה לא אבל קחי בחשבון שאם את לוקחת את זה הלאה סביר שהנפגעת הראשית תיהיה את (אלא עם כן את בעיניין של שלישיות ואז זה כבר סיפור אחר...)
ד ד ו ל ה New member 9/8/05 #21 שניים ...איזה חוסר צדק... אני מוכנה לעזור לחברה בצרה תשלחי אחד מהם הנה (אולי את זה שצעיר ממך בכמה שנים והוא גבוה ויפה תואר ) מבטיחה לנסות אותו ולהחזיר במצב טוב עם המלצות לשימוש...
שניים ...איזה חוסר צדק... אני מוכנה לעזור לחברה בצרה תשלחי אחד מהם הנה (אולי את זה שצעיר ממך בכמה שנים והוא גבוה ויפה תואר ) מבטיחה לנסות אותו ולהחזיר במצב טוב עם המלצות לשימוש...
ד ד ו ל ה New member 9/8/05 #23 אני בדיוק בודקת את המפרט ... כשאגמור, אשב לכתוב מדריך למשתמש... דולה (באמצע העבודה )
ד ד ו ל ה New member 9/8/05 #26 לא נראה לי ... שאת צריכה הוראות שמוש עפרה, דווקא נראה לי שאת יכולה לתת כמה
ס סוף עונה New member 9/8/05 #28 מממממממממממממ../images/Emo4.gif בעיה באמת בעיה ואם הראשון ימצא חן בעיניך לפני שפגשת את השני? דילמה (תגידי, יש לך משהו טעים לאכול?? אני רעבה )
מממממממממממממ../images/Emo4.gif בעיה באמת בעיה ואם הראשון ימצא חן בעיניך לפני שפגשת את השני? דילמה (תגידי, יש לך משהו טעים לאכול?? אני רעבה )
ס סוף עונה New member 9/8/05 #32 כןןןןןןןןן ../images/Emo10.gif נורא אבל אסור לאכול בשעות כאלה יכולה לטרוף פרה אחת מה"פרה פרה"
ס סוף עונה New member 9/8/05 #36 אההההההה ../images/Emo31.gif ירד לי התאבון הולכת לישון לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב רק שתדעי לך, לא בשביל משהו אבל עם הסטייק והבירה שאכלת עכשיו? נוספו לך 151,496 קלוריות ולי אפילו לא קלוריה אחת
אההההההה ../images/Emo31.gif ירד לי התאבון הולכת לישון לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב רק שתדעי לך, לא בשביל משהו אבל עם הסטייק והבירה שאכלת עכשיו? נוספו לך 151,496 קלוריות ולי אפילו לא קלוריה אחת
ב ברבורה האחת New member 9/8/05 #38 חחחחחחחחח כן אה ? טוב ! אבל שווה את זה !!!!!!!!!!!!!! והיה לי כייף