פתאום הוא מודיע לי...

פתאום הוא מודיע לי...

רציתי לשפוך קצת את ההלם שנכנסתי אליו... יצאתי עם בחור מקסים פשוט מתוק כשבועיים. בשבועיים האלה אפשר להגיד שפתחנו מערכת יחסים, התקשורת ביננו היתה מדהימה והיה לנו פשוט מקסים ביחד. יום אחד לאחר קיום יחסי מין הבחור פתאום מודיע לי באופן וולגרי לחלוטין שהוא דו מיני!? לקחתי את זה קשה לאללה ואפילו בכיתי והוא אמר שהוא לא יכול להשאר בביתי התלבש והלך...(וגם אמר שהוא מצטער!) למחרת הוא התקשר והתנצל ושאל מה אני רוצה לעשות, העברתי את הכדור אליו למרות שאני יודעת שמשהו רציני לא יצא מזה כי אוהבת להיות אישה של גבר אחד והוא יהיה רק שלי(לפחות אני מקווה...) והוא אמר שהוא צריך לחשוב על זה, מאז דיברנו עוד פעם אחת שבה הוא שוב התנצל ואמר שהיה לו מאוד כיף איתי. מאז אני דיי שבורה כי במהלך השבועיים האלה דיי פתחתי רגשות ומיותר לציין שאף הרגשתי את זה גם מצידו...היו לנו שיחות נפש ופתיחות שלא הרגשתי ברוב מערכות ביחסים שלי בעבר. אני לא יודעת מה לעשות!? אני רוצה להשאר איתו בקשר אך הוא לא מתקשר ואני גם לא רוצה להתקשר כי הוא אמר שהוא צריך לחשוב על זה. לפי דעתי הוא בכלל הומו שמתכחש לעובדה למרות שראיתי שהוא נורא נמשך אליי, אבל אני לא מבינה מה הבעיה להיות בקשר אם נורא כיף לנו ביחד.. מה דעתכם???

עודד א

New member
קצת על דו מיניות

כדו מיני בגמלאות, אני דווקא בהחלט מבין את רגשותייך. כמובן, שאני גם מבין את שלו. בעיניי התשובה ניתנה כבר על ידך. אם הוא דו מיני ומבקש להתנסות ואת מעוניינת בקשר מונוגמי איתו, אז....אממ...קצת מתנגש, לא? אם את מרגישה שאת יכולה להישאר בקשר ידידותי קרוב עימו, ללא משקעים וכאבים, אז - קדימה!!! (אני ואקסתי שתחיה ביחסי ידידות לא רעים בכלל). אם לא, סעי לשלום ומצאי לך את אביר החלומות שלך.

daniel365

New member
אין שחור ולבן בחיים ...

כמו שלמדת כבר לדעת בטח. ואם לא - אז זה הזמן.... מעולם לא דיברתי על כך בפורום זה או בחדר השכן אבל אולי הגיע הזמן להוציא החוצה את מה שהיה, גם בשבילי ואולי בתקווה שתביני קצת יותר אילו תהליכים אנשים עוברים בנפשם גופם ומחשבתם. עד לפני כמה שנים חייתי את חיי בשלווה עם נטיות חד מיניות די מובהקות כלפי המין הנשי. תהליך ההכרה וההבנה של המשיכה לצד השני החל לפני כ-3 שנים והתגבש בתוכי במדי יום ביומו. בת זוגתי האחרונה, מיכל (בחורה מדהימה שאין שווה לה - לפחות בעיני...), היתה חלק בלתי נפרד מכל תהליך ההתפתחות האחרון שעבר עלי בנושא. סיפרתי לה על הנטיה החל מהשבוע הראשון שלנו יחד, על מנת להיות כן איתה. במקרה הפרטי שלי הסברתי לה שאין הדבר אומר שאני אלך לשכב עם בחורים על ימין ושמאל כשם שלא אלך לשכב עם בחורות. וכך במהלך מערכת היחסים היא היתה זו שדיברתי איתה והפכתי בנושא הנטיה הדו-מינית הלוך ושוב לילות כימים.... עד היום שנגלתה בי הארה שאני צריך עוד משהו .... שכרגע זה לא מספיק... ולא יתפרשו דברי כאחרים - האהבה ביננו היתה, והיתה חזקה. היחסים ביננו היו המדהימים שהיו לי מעולם (ולשמחתי וצערי עברתי הרבה מערכות יחסים ארוכות וקצרות). והפרידה ביננו היתה כואבת וטעונה מאוד. באופן חיובי. היא זו שתמכה בי (בין יתר חבריי) ובהחלטה שלי לעשות את הנכון וללכת בעקבות האינסטינקטים שלי. אני חב לה הרבה ממה שאני היום ואולי גם אהיה בעתיד. פה בעצם אני גם מנצל את הבמה להודות לה שוב (בנוסף לכל הפעמים הקודמות) על מי שהיא היתה ועדיין. אמרת שאת רוצה להיות אשה של גבר אחד. מה הבעיה? העובדה של נטיה מינית לא בהכרח (ושוב אין דברים בטוחים בחיים - כפי שעלה נושא הדיון כבר) אומרת שהוא לא יהיה נאמן לך ויקיים איתך מערכת יחסים ארוכה ומלאה ברגש ואהבה. בסופו של דבר אני יכול לייעץ לך שמבחינתך - אל תתני לזה לעצור בעדך... אבל משתמע מסיום דברייך שזה נתון בידו כרגע. חשוב שתבהירי לו מה שאת מרגישה ומה את חושבת. תני לו להרגיש בנוח עם מי שהוא (כל עוד זה תואם לרצונותייך ולתפיסת היחסים ביניכם) ואולי יתפתחו הדברים לטובה. בכל מקרה אאחל לך רק אושר ואהבה בחיים. אני.

EyeSeeYou

New member
איך יצאת כזה מתוקי../images/Emo35.gif

ממש ללקק לך את הפנים
אוהב
אותך מישמיש

PLAIN OL ME

New member
לדעתי את צריכה להפסיק

להאמין בכמה במיתוסים האלה על דומיניות. דומיניים בהחלט מסוגלים לחיות אורח חיים מונוגמיים. ואם הוא נמשך אלייך אז זה לא אמור שהוא הומו - את הרי אישה לא? והוא נהנה מהסקס? הרי לך התשובה. דומיניים נמשכים לשני המינים (מינית לפחות, גם אם לא רומנטית) (גם אם לא באותה מידה - יש כאלה שמעדיפים נשים, יש כאלה שמעדיפים גברים, ויש כאלה שאין להם העדפה). אין שום סיבה שהוא לא יהיה נאמן לך אם הוא אוהב אותך ומרגיש מסופק מהקשר איתך (גם מינית וגם רגשית). ואם את תוהה, לא כל הדומיניים חייבים לבוא במגע מיני עם שני המינים כדי להרגיש מסופקים. יש כאלה שכן, ויש כאלה שלא. הרוב איפשהו באמצע. אני למשל, מצד אחד די אשתעמם אם אני אעשה את זה רק עם גברים או רק עם נשים, אבל מצד שני, אם אני אתאהב במישהו/י ובאמת אחבב ואוהב אותו/ה אז אני אהיה מוכן בשמחה לוותר על כל השאר, גם גברים וגם נשים. מקווה שזה עזר לך. אישית אני לא מבין למה העובדה שהוא דו מיני מפריעה לך, ולמה לקחת את זה כל כך קשה, זה לא סוף העולם. אז הבחור נמשך לשני המינים, אוי ואבוי.

למעלה