פתאום הבנתי את הכל.

naknicki

New member
פתאום הבנתי את הכל.

פתאום חשבתי אם אני רוצה וצריך תשומת לב או שאולי אני רוצה לומר כמה דברים לפי הסוף. אני לא רוצה תשומת לב, אני לא חושב שאני שווה את ההתיחסות של מישהו. אולי אני טועה במחשבה שמה שאני כותב כאן זו בעצם הצוואה האחרונה שלי. יש לי יומן שבו אני כותב כל פעם שרע לי. מינואר 2001 ועד עכשיו, היומן התמלא בחללים ריקים יותר מהתוכן של עצמו. אולי זו המחשבה על מחסור באהבה עצמית, זו שגוררת אותי למטה. הפסיכולוג עזר לי לשרוד את ה½ שנה האחרונה, אבל לא עוד. אני לא מציע לעצמי שום אופציות אחרות, כי הן חסרות כל חשיבות. רק אתם, אנשי הפורום היקרים, מכירים אותי בגפי, על כל מעלליי, משיי הרעים, ההתנהות הבלתי הולמת, הרצון העזלמות. רק אתם תוכלו לספר לעולם מי ומה הייתי, אחרי שאלך. אני מתחיל ללכת... המנהרה בכלל לא מוארת, הקצה הולך ונהיה רק יותר ויותר חשוך.

kaban

New member
before you r goıng

it is sad for me to hear those things before you go - and if you want that we tell about you to the world - could you send me you mispar ıshı (army ı d) to my mail [email protected]

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יקר...

אנחנו מרגישים את העצבות, את הקושי ואת הכאב שאתה עובר. מהודעה להודעה קשה לראות שינוי, על אף שאנחנו שמחים שאתה מרגיש בנוח לשתף אותנו, ומקווים שזה ימשיך כך. אנחנו מסרבים להכיר בעובדה שמה שאתה כותב לנו הוא הצוואה האחרונה שלך. אנחנו מרגישים שאתה יודע להגדיר יפה את הבעיות שאתה חווה, ואף לתת להן פרשנויות מעניינות. נראה לנו שיש בידיך את כל החלקים מצד אחד, ובידך השנייה הברגים, המסמרים והפטיש והמברג בשביל לחבר את הכל. אבל דרוש לנו כאן רצון לחבר את הכל, לגרום למכונה הזו לעבוד.. אולי בהתחלה יהיה קשה ומסובך, אולי זה יהיה קצת מייאש, אבל כשיש מטרה, יותר קל להילחם. אנחנו מבקשים שתגיב להודעה הזו, ותכתוב לנו הם יש בך את הרצון הזה, לשנות. קשה לנו לעמוד חבוקי ידיים ולראות אותך נפרד. דבר איתנו. מה אנחנו יכולים לעשות בשביל להקל, בשביל להסיט אותך מהדרך שבה התחלת ללכת?

what to do

New member
לנקניקי

קודם כל, לא ממש ענית על השאלה, אתה פונה למקום הזה כדי לקבל עזרה או כדי להגיד לנו משהו? זה נורא חשוב כי לדעתי אתה צריך להבין שאתה רוצה או צריך עזרה כדי להיות פתוח לקבל אותה. אי אפשר לעזור לך שאתה נסגר כמו קיפוד. יש פה אנשים שיש להם את כל הרצון והמוכנות להביא אותך לשלווה נפשית. אתה יכול לראות את המניעים שלנו איך שתראה (כן, אולי אם אני אצליח לעזור לך אני ארגיש טוב עם עצמי). אבל תחשוב, מה רע בזה? אני לא חושבת שזה רע שלאנשים עושה טוב לעזור לאנשים. להפך, אם זה לא היה ככה, אנשים לא היו עוזרים לאנשים. לכולנו יש רגשות ואנחנו מחפשים הזדהות. תבין שאנחנו לא יכולים להכנס אם אתה לא פותח לנו דלת. אני מרגישה עכשיו שאתה, בוא נגיד, נואם. אתה כותב מונולוגים ולא מנהל דו-שיח. אתה משתף אותנו ולא משתתף איתנו. אתה רוצה עזרה? אתה רוצה עזרה מאיתנו? ויש לי עוד שאלה: לפני כמה זמן גילית שאתה הומו? היה לך בנזוג?

היי בנאדם.. יש לי כמה דברים לומר לך

אוקיי, ברור שהמיסגרת הצבאית לא מתאימה לך ואני הבנתי שבכלל המיסגרת של החיים לא מתאימה לך..... אז כל מה שאתה צריך לעשות זה לא לברוח מהצרות שלך ולהגיד שאתה חלש ולברוח... אתה חייב להבין את המשמעות של החיים... נתנו לך פה מתנה נהדרת והיא לחיות...יש מיליוני אנשים בארץ שחולים במחלות שונות או נהרגים,נרצחים וכו וכו... אתה חייב להבין שנתנו לך מתנה, אתה בריא, אתה יכול לעשות הכל לשנות את החיים שלך רק שיהיו מתאימים לך.. אתה בנאדם חופשי, וההחלטה להיתאבד היא החלטה שגויה לאללה...כי אתה יכול לברוח מהחיים ולהמשיך לחיות.... מה זאת אומרת? זאת אומרת שאתה יכול לעבור לגור לדוגמא בהודו... תאילנד... או כל מקום אחר ולברוח מהחיים כמו שהבנתי ממך החיים הגרועים שאתה נימצא בהם כרגע... לך תישב על חוף הים... תעשן... תהנה... תברח מהחיים הנורמלים.... תבין שיש לך אפשרות שלא הרבה מקבלים...לך להיסתלבט ולברוח מהחיים כמה שיותר מהר...אני בטוח שאתה תהנה מזה, והכי חשוב לא תיכח מעצמך את המתנה שנתנו לך והיא החיים... מקווה שתילך בדרך שהצגתי לפנייך, אני לא רואה למה לא ללכת בדרך הזאת... ניראה אותך בקופנגן,תאילנד אחי....

למעלה