פתאום בא לי :)

פתאום בא לי :)

וזה לא מה שאתם חושבים!! אני פתאום מה זה חפץ לשבת בבית עם מישהי בחושך לראות סרט טוב עם כוס נס קפה מתחת לשמיכה ומפעם לפעם להחליף איתה נשיקות. אך ימים טובים של רומנטיקה, אז מה רומנטיקה בשבילכם?

הדרומית

New member
רומנטיקה

זה רק לאהוב לא צריך פרחים, לא צריכים מתנות, לא צריכים שקיעה, לא צריכים סקס על חוף הים... צריך רק מבט אחד בעיינים, דמעה אחת של אושר, שני לבבות... ושני חיוכים גדולים

חיבוק...

אני מתה על חיבוקים, וגם אני חושבת שלא צריך מתנות כדי לבטא רומנטיקה... ובחורף הכי כייף לתכרבל בשמיכה עם מי שאוהבים..

מתן ב

New member
רומנטיקה? ../images/Emo110.gif

אממ... לוידעת =\ אני מניהח שברגע שמראים הכי הרבה אהבה...

yaldaofra

New member
וואו...

איזו שאלה... איזו שאלה שאין לי מושג מה אני אגיב... מה שיצא בסופו של דבר יצא... אני רק רוצה לנסות להגדיר את זה.... מה אתם אומרים יש לי סיכוי..? טוב אני אנסה.. רומנטיקה... להתחבק כשמתנשקים... לשבת בימי חורף, כשקר בחוץ (וגם כשלא ממש) מתחת לשמיכה עם האהוב ולראות סרט רומנטי ...(וסרט רומנטי זה סרט על אהבה עם סוף טוב או סוף עצוב...- המצלה חמה - City Of Angels!!!!) וכשיושבים ככה, מתחת לשמיכה, על השפה הענקית עם האהוב ורואים סרט טוב כזה... להרגיש חם וטוב בלב... רומנטיקה זה בכלל לא חייב להיות משהו חומרי, אבל אנשים מבטאים את זה ככה, וזה ממש נחמד... להכין ארוחה טעימה כזו ולשבת בחדר על הרצפה עם נרות בכל החדר ולאכול ביחד... רומנטיקה זה גם להסתכל אחד לשני בעיניים הרבה... זו רומנטיקה בעיניי,או לפחות חלקה... =)

למעלה