פתאום בא לי בראש שאין חושך יש רק אור וחוסר אור... ראיתם עוד משוגע כזה שמעסיק את עצמו בשטויות כאלו?
ב בן יומו ירח New member 7/11/06 #1 פתאום בא לי בראש שאין חושך יש רק אור וחוסר אור... ראיתם עוד משוגע כזה שמעסיק את עצמו בשטויות כאלו?
I ilanit2251982 New member 7/11/06 #3 ירח אלברט איינשטיין אמר זאת לפנייך והוכיח מדעית אם אני לא טועה שחושך הינו אור ברמות חלשות יותר ואין דבר כזה חושך מוחלט ואם אני זוכרת נכון זה היה חלק מהטענה לקיום האלוהים אם אני אמצא את הקטע אני ארשום לך מפאת הזמן הקצוב שלי אני צריכה לטפל באבי לילה טוב
ירח אלברט איינשטיין אמר זאת לפנייך והוכיח מדעית אם אני לא טועה שחושך הינו אור ברמות חלשות יותר ואין דבר כזה חושך מוחלט ואם אני זוכרת נכון זה היה חלק מהטענה לקיום האלוהים אם אני אמצא את הקטע אני ארשום לך מפאת הזמן הקצוב שלי אני צריכה לטפל באבי לילה טוב
מ משובללת New member 8/11/06 #6 |גלובוסאור לא יכול להתקיים ללא חושך כמו שיום לא יכול להתקיים ללא לילה ומהווה השלמה. הכל מגיע בעטיפה אחת כשלמות. משובללת
|גלובוסאור לא יכול להתקיים ללא חושך כמו שיום לא יכול להתקיים ללא לילה ומהווה השלמה. הכל מגיע בעטיפה אחת כשלמות. משובללת