פתאום אני מגלה

למה את מתכוונת?

שפתאום פתחתי את העיניים? אז כן לצערי זה קרה פתאום וחבל שלא קודם

Rinattt

New member
מזכירה לי נשכחות את ../images/Emo13.gif

טעית? לא נורא העיקר את יודעת. עכשיו הזמן לתקן ת'טעות. אבל זה תלוי עד כמה את רוצה. מעכשיו זו רק את. את מאושרת - הילד שלך יהיה מאושר. והוא? אל תדאגי יסתדר טוב טוב [אפילו אם יבכה שאין לו כסף-מתה על דמעות תנין האלו
] הדרך לא קלה, קחי בחשבון שיהיו ימים שתעדיפי לחזור לשם, מקווה שלא תישברי.
מותק.

תודה ממי

לא אחזור לשם והוא יכול לבכות עד מחר אני מיודעת בדיוק מה יש לו ואני יודעת שהוא יסתדר מצויין הרי הוא גם ככה מתנהג כמו רווק אז עכשיו זה יהיה גרוש בנות אוהבות גברים גרושים,לא?

קטי30

New member
שחכת את המוטיב העיקרי../images/Emo8.gif

גרושים עם
מאמי
חכי בהתחלה הוא XXXL אח"כ הוא שב להיות XXXS חחחחחחחחחחחחח בוקר טוב

קטי30

New member
../images/Emo214.gifאצלך זה כבר אבוד../images/Emo122.gif

את כתבת שהוא חזר לשוק לזה התכוונתי
לארג' בהתחלה ואח"כ קמצא בר קמצא
את ראית האמאמממא של ה XZXXXXXXXXXXXXXS חמודה , אני יודעת שזה ישמע אולי קצת רחפני או הזוי אבל אם תאמיני באמת ובתמים שלא הוא זן ומפרנס אותך ולא את הילדים שלך את עללוה לראות ניסי ניסים
ואם את עוד מקבלת מזונות תתנחמי יש רבות וטובות שלא רואות שיקלון שלא לדבר על מזונות תתנחמי לא כותבת לך חלילה ממקום רע ממש לא אני רחוקה מזה אלא לנסות להסביר לך לראות חיובי הוא בר קמצא עזבי .. שחררי ... תסמכי רק על עצמך ועל יכולתך אל תפני ואל תבקשי ממנו דבר אצלנו אומרים בעברית: שיתנק'ע
יום טוב לך

אשה יקרה ומדהימה../images/Emo24.gif מגיע לך

אנחנו רק התחלנו בתהליך כך שבטח ובטח אבקש ממנו את המזונות והכספים שמגיעים לי הוא עדיין לא יצא לשוק,למרות שביננו-מי שישן 3 ימים מחוץ לבית לא תמים כל כך נכון? ומה זה XZXXXXXXXXXXS?
ולגבי הפטיש,אני אשתדל לאמץ מה זה לא מקבלות מזונות? אין הוצאה לפועל?

א ש לי

New member
פתאום קם אדם בבוקר הוא מחליט

ראי כמה אחריות את לוקחת וזה גדול , באמת. ראי כמה אשמה היית בכדי לגרום לחייך להיות כמו שהם אז את מבינה כמה כוח יש לך גם לשנות אותם? אז למה גירושין? לאן את ממהרת? יפה שהתעוררת, הכול מובן, עכשיו השתמשי באנרגיות שלך לתקן את הדברים ולא לבוז להם, ולהילחם נגדם קחי אוויר הירגעי ותכנני את העשייה, למענך ולמען הילד "גם להזיז הר מתחילים מהאבנים הקטנות" בהצלחה.

לא מתוקה

הגרושין הם מוצא אחרון אחרי שכבר ניסיתי הכל אבל גם ככה הילד לא רואה את אבא גם ככה אני במינוסים גם ככה אני לבד אז למה לעשות את כל זה ומידי פעם גם לקבל מישהו זר שרק יודע לנבוח? תודה אבל לא תודה. איך אומרים הגששים? "שלום שלום ושתלך לעזעזל"

אם הייתי רואה מה שאת ראית

הייתי מונעת המון סבל מיותר. את לפחות לא תמימה כמו שאני הייתי. וזה לזכותך.

למעלה