פתאום אני מגלה

פתאום אני מגלה

איך הייתה פראיירית כל השנים איך בעלי הרוויח כל כך הרבה כסף חסכונות,בגדים,בילויים,חגיגות לא היה בבית כמעט,ישן לפחות 3 פעמים מחוץ לבית,כשאני נשארתי בבית עם הילד ולא ממש הצלחתי לפרנס את עצמי(כי יש לנו חשבונות נפרדים) איך אני נאבקת במינוסים והוא צובר לו וקונה לו איך אני הולכת עם נעליים מלפני 3 שנים והוא כל שנה קונה לו שני זוגות איך אני לא קניתי לעצמי בגדים כבר כמה עונות(2 חולצות ב 30 שקל בקיץ זה לא נחשב,נכון?) והוא קונה לו כל הזמן בגדים חדשים כי "אני עובד בעבודה ייצוגית אז אני חייב להראות נורמלי" ואיך הוא מטפח את תחביב הצלילה שלו בקניית ציוד וביגוד תואם ויקר נורא "כי אני עובד נורא קשה אז מגיע לי להנות מתחביבים בשעות הפנאי" ומה איתי? מה,אני לא מכבסת?לא מבשלת?לא מנקה את הבית?לא מגדלת לו את הילד? אני מתקמצנת על עצמי ואפילו כוס קפה עם חברה לא מעיזה לפרגן לעצמי. איך אני שהייתי תמיד מוקפת המון חברים?מצליחה בכל עבודה,מחוזרת,שמחה,מבלה,הפכתי לעכבר בית שכל עולמו זה הילד? ושלא תבינו אותי לא נכון,אני אוהבת את הילד הזה אהבת נפש,הוא האור שלי,אבל כואב לי עליו שאין לו כמעט אבא בבית וכואב לי על הפעמים המעטות בהן אני חסרת סבלנות אליו כי כבר אין לי כח ואני רוצה לפעמים גם משהו אחר... אני יודעת אני אשמה בהכל אני נתתי לכל זה לקרות וטיפחתי אותו על חשבוני ועכשיו אני הולכת להודיע לו שמתגרשים ומקווה לעשות את זה עם הכי פחות מלחמות אבל נראה לי שהקמצנות שלו והאגואיסטיות שלו יסבכו את כל הסיפור

יערית

New member
אחרי

שהבנת שאת אשמה בהרגשה שלך,את טיפחת את הגימוד הזה לאורך שנים,מיצבור של תחושות שהעמסת על כתפייך מתפוצצים וגורמים לנו לרצות לבעוט במערכת כולה. זו טעות שנופלת על שני המינים בזוגיות,לא כולנו חכמים בזמן הווה ורק במבט לאחור נוכל לראות איפה טעינו ואיפה גימדנו את עצמינו לטובת האחר או לטובת הזוגיות. חשוב לערוך גרושים עם כמה שפחות כאב וקושי,הכיני את עצמך לקראת זה,הכיני את מה שאת הולכת לומר לו,מה הם הצידוקים שלך לפירוק תא המשפחה,הקשיבי למה שיש לו לומר,תבדקו יחד עם הגעתם לסוף הדרך המשותפת ואז תנקטי בצעדים. בהצלחה

hlahk

New member
את כותבת בעצמך: "אני אשמה בהכל"

"אני נתתי לזה לקרות..." ונכון, יפה אמרת. כל הכבוד שאת לוקחת אחריות על חייך ולא מטילה את שגיאותייך על בן זוגך. הוא לא הביא אותך למצב בו את נמצאת כיום, אלא את נתת לעצמך להיות במצב הזה. אבל למה המסקנה האוטומטית צריכה להיות להתגרש? אם עשינו טעויות בקשר אחד אז הפתרון זה לברוח ממנו לקשר אחר? הטעויות ירדפו אחרינו, אי אפשר לברוח מעצמנו, גם אם נברח מבן הזוג. קודם כל צריך לבוא תיקון פנימי שלך מתוכך, ואולי כשתשתני ותשני את התנהלותך אז גם הדינמיקה בזוגיות שלך תשתנה, בעלך יתנהג אחרת, את תתנהגי אחרת, ואולי אז הקשר ישתפר ויהיה טוב יותר? למה לא קודם לנסות לתקן? אנחנו חייבים את זה בשביל הילדים שלנו שרוצים משפחה, חייבים! האושר שלנו וסיפוק צרכינו הינם שניים בחשיבות, קודם כל הם! ואם למענם צריך להתאמץ ולנסות להציל את המשפחה לפני שרצים לפרק כי בכך נפרק גם את חייהם, אז צריך להתאמץ ולנסות. לברוח ולפרק הכל זה קל, זה מפתה, וזה חוסר אחריות של הורה. לפחות תנסי בהצלחה

יש משהו אחד שמשנה את התמונה

הוא החליט שיהיה לנו חשבונות נפרדים וכל אחד ינהל את ענייניו הוא לא עזר כל מה שאמרתי וכן,אני רוצה להתגרש כי הוא קמצן חולני וגם מבטל אותי אמנם אני נתתי לזה לקרות כי לא עמדתי על שלי אבל לא אני היא שהחליטה על חשבונות נפרדים לא אני היא שהתעקשה לצאת לעבוד בשעות מאוחרות כי הוא ישמור על הילד לא אני היא שישנה מחוץ לבית 3 ימים בשבוע כי עבדתי עד 9 בערב ואין לי כח לנסיעה ברור שהתיקון יבוא מתוכי,ובן זוגי הבא לא יהיה כזה,כי אני אדע איך להתנהג את בעלי הנוכחי אי אפשר לשנות כי יש לו תפיסות מאד אגואיסטיות האשמה היחידה שלי היא זו שלא התעקשתי ונתתי לזה לקרות אבל אני לא מוכנה להיות סמרטוט יותר ולכן לוקחת החלטה על חיי אני לא בורחת ממערכת היחסים כי קשה לי לתקן אני בורחת ממערכת יחסים שאי אפשר לתקן,כי הצד השני לא מעוניין לשנות את חייו חיי רווק שבמקרה יש לו גם אשה וילד אבל הם יקבלו אותו מדי פעם כי זה מה יש אז לא עוד תודה רבה גמרנו הילד רוצה משפחה?אין לו משפחה כי אבא שלו לא נמצא בכלל בבית זה נורמלי? שהבעל לא נמצא בבית כי אין לו כח לנסוע שעה הביתה? ועוד יוצא לסופי שבוע של צלילות עם החברה' כי מותר לו,הוא עובד קשה מה אני,לא עובדת קשה? GIVE ME A BRAKE חוסר האחריות היחידי שלי היה זה שנתתי לכל זה לקרות ועצמתי את עיני העיקר שיהיה שקט בבית,בלי מריבות לא זה שאני רוצה משהו יותר טוב בשבילי ובשביל הילד שלי

gidiyon

New member
להולכת

שימי לב! יש בתוכך צד שנחלש,מול רצון האחר. במקרה נכנסתי לכאן היום או אוליי אין מקריות,אני מגיע מתחום הטיפול וההילינג. הצד הזה קיים בך,לאורך גלגולים רבים,עקב ארוע מסויים. לפרק לא תמיד הפטרון. חיזוק עצמי,ופטרון בעיית ההחלשות שלך מול הדומיננטיות הגברית היא היא שתביא בסופו של דבר לפטרון הכל בהצלחה יקירה גדעון אבינערי

הוא לא קמצן

הוא פשוט אגואיסט (אני מכירה אחד כזה
) אבל כמו שיערית כתבה לך,את בחרת להתגמד, לא במודע כמובן, רובנו כאן כנשים/אמהות "מתגמדות" כי נשים שונות מגברים, נשים רואות את הדברים אחרת מגברים. מונעות מעצמנו כדי שיהיה לילדים מונעות מעצמנו כדי שיהיה לבעל טורחות, מנקות, מבשלות, יוצאות לעבוד, קורעות את התחת בשיגרה אסורה,ושוכחות את עצמנו. היום בו החלטתי לשנות את המצב הזה, היה ביום הראשון שלי בסדנא שנקראת "הרמוניה" (סדנא חובה ללימוד בבתי ספר לדעתי) בשיעור הראשון המדריכה הקדישה לנו כאנשים, והעלתה את הנושא הזה שאת דיברת עליו עכשיו,ושאלה "מתי בפעם האחרונה התקלחתן בנחת, שמתן קרם גוף על העור וליטפתן את הגוף שלכן באהבה? מתי נהניתן מהמגע של עצמכן כשאתן מורחות את הקרם גוף? מתי בפעם האחרונה הלכתם ברחוב וראיתם משהו שנורא רציתן לעצמן וקניתן, בלי לחשוב קודם על הילדים או הבעל" האמת??? היא צדקה!!! מאז, זה קודם אני ורק אני, ואחר כך כל השאר. וזה לא עושה אותי אמא פחות טובה, או אשה פחות מסורה ודואגת, נהפוך הוא, זה עושה אותי לאשה טיפה יותר מאושרת,לחשוב שיש גם אותי. נכון, יש תקופות שהממון לא בכיס ואפילו נורא לוחץ, אז עושים שיקולים אחרים, וכאן באמת הילדים במקום הראשון,כי קודם כל הם, אבל בימים כתיקונם ,אין סיבה שלא תעשי משהו לנפשך שלך!!!!! גם ה-10 ש"ח לכוס קפה עם חברה, לא יגרום למינוס שלך להשתולל, אבל בטוח יגרום ללב שלך טיפה נחת. ותחשבי על זה

Rinattt

New member
הוא לא קמצן, הוא דן חסכן...

נשמע כמו תימני שייח' אסלי בריבוע בוע
[עוז חונק אותי
]

חחחחחחחחחחחחחח

הלואי שהוא היה תימני כל התימנים שלי יצא להכיר הם לארג'ים ברמות הנשים שלהם מלכות ואני לא מבינה למה הדביקו להם את התכונה הזאת בעלי הוא מרוקאי אפנדי מהסוג החבוי כלפי חוץ לארג' אבל רק על עצמו

Rinattt

New member
אחחחחחחח כבר אוהבת אותך

רואה סופי? רואה?
יש תימנים לארג'ים הנה יש לי הוכחהההההההה

מה רואה??? בטח רואה!!!

גם שלי היה לארג' כלפיי, עם מתנות ליום הולדת, ויום האהבה וסתם אם ראה משהו נחמד בשבילי אבל לעצמו פי 10 לפעמים שיקול דעת מוטעה יכול להרוס למשפחה שלמה. אני לא חושבת שהגברים התימנים הם קמצנים, זה לא נכון (ואני ממש רצינית) זה יותר קשור לאופי ולא לעדה.

Rinattt

New member
יפה לךךךךךךךךךךךךךךךך

אני אפילו מתנה למומולדת לא קיבלתי, פיצה בהריון כשהתחשק לי גם לא
ואת עוד מתלוננת על שלך?
קשור לבית בו גדלו, למנטליות... וכן גם לאופי.

Rinattt

New member
בעצם אפשר להבין את עיניין הפיצה

רוב הזמן הייתי בהריון הוא היה צריך לקנות מפעל... אז סולחת לו על זה

כן, מתנות יום הולדת

אבל מה זה שווה כשיש אלימות מילולית וביקורות בשפע????? שום מתנה לא מוחקת את הזכרון המר

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

קחי
תרגעי חחחחח הרגע אמרו שמרוקאים הם קמצנים ותימנים לארג'ים חחחחחחחחח אכלת אותה משני הכיוונים

למעלה