פתאום אין אותך

טאKילה

New member
פתאום אין אותך../images/Emo7.gif

והתחושה בלב כמו תהום עמוקה קר מצמרר כל הגוף מן קיפאון מול הידיעה שאתה כבר לא תהיה היום גם מחר לא אתה כבר לא תהיה באף יום גם בשבוע הבא אפילו לא בשנה הבאה. אני נזכרת בחיוך הדשן שלך וזה עושה לי דמעות, אני נזכרת בחמימות שלך וזה עושה לבכות אני נזכרת שאין אותך ומתחשק לצעוק. איך זה? למה לא התחננת שהוא יעזוב אותך? נשבעת לך- עליך לא האמנתי שתוותר כל כך מהר ותסכים ללכת ללא שוב. יולי מותק קשה לי לדבר עליך כמי ששייך לאתמולים קשה להפנים שהברווזון המכורעע טמון באדמה, זה נשמע נורא. כמה קל היה לאהוב אותך, כמה נוח לבריות היית, כמה כאב הותרת אחריך. יולי יקר - ברווזון מכורעע - יורם המשקפופר מצחיקול אחד נזכור אותך תמיד. ואתה תנוח נשמתך בגן עדן. יהי זכרו ברוך

קרוואלה

New member
../images/Emo16.gif

כשהלב בוכה ביצוע: שרית חדד מילים: יוסי גיספן לחן: שמואל אלבז כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח. כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום. שמע ישראל אלוהי... קשה לי לדבר עליך בלשון עבר... יודע געגע אתמול בערב שרתי לך שיר של אביב גפן< לבכות לך חבר> אויש היית צריך לראות את החברים שלך בצט.. כולם נחנקו מדמעות..הרגשת איך הכול פתאום נדם שם.. כן אני יודעת זה רק וירטואלי...אבל זה כואב זה צובט זה משגעעעעעעעעעע איך חבר כול כך טוב אדם עם נשמה טהורה לב זהב פשוט עוזב את העולם ככה בלי כול אתראה לרגע לא דמייניתי שהאדם ששלח אותנו לעשות גבות שחי ומפשעות יעזוב אותנו... לא דמייניתי שתלך כך בלי לתת לי צאנס לנצח אותך בשש בש... ואפילו לא סרגתי לך גרביים געגע:( תשמור על עצמך שם למעלה :(( אנחנו פה נזכור אותך ת מ י ד

חברים מתאבלים

חברים קרובים מתאבלים על מותו הפתאומי והטרגי של יולי (הברווזון המכורעע) אהבנו הוקרנו וכיבדנו שמו יהיה חרוט בזכרוננו ולא נשכח כל החברים מקדישים ליולי קליפ צנוע זה מתוך אהבה

חבר יקר חבר חביב ../images/Emo7.gif

איך הולכים האנשים הכי יקרים לנו חבר שכל כך אהבתי, אהבתי לשוחח איתו, לצחוק איתו, להעביר זמן איכות איתו. עכשיו כשאני חושב על זה שלא אראה את הניק שלו בצאט, או שלא אראה את הניק שלו במסינג'ר..... ראיתי את הבן שלו אומר עליו קדיש.... דמעות לא מעטות זלגו מעיניי.... לא אשכח אותך אח יקר לעוד הרבה זמן !!!

שמים1

New member
יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

כל כך עצוב כל כך כואב למות ממש באמצע החיים . תיהי נשמתו צרורה בצרור החיים .

יהי זכרו ברוך.. ..

לא הכרתי אותך.. קוראת את שכותבים עליך החברים.. דמות של אדם יקר ואהוב.. חבר טוב ומשמח הזולת.. .. .. חיבוק לכואבים.. .. יהי זכרו ברוך..

למעלה