פתאום אחרי 20 שנה

כן אבל מה זה אומר?

זה אומר: נזכרתי בארוע כואב מן העבר. אני חש בתוכי (תודה לאל) את כל עוצמת הכעס והשנאה מן העבר...... אני יכול לבחור בשתי דרכים: 1) לתעל את אנרגיית הכעס והשנאה לאהבה ומחילה. 2) להמשיך להתבוסס בחרא.............

אני חושב

שכן!
נולדנו על מנת לאהוב לא ככה? תינוק הוא יצור אוהב או שונא? תגובות של כעס, פחד ושנאה הן תגובות הישרדותיות לאיומים יום-יומיים. במקרה של חברה נהדרת כמו שלנו יש הרבה כעס, הרבה פחד והרבה שנאה...... אבל כל התינוקות נהדרים ואוהבים. נכון?????????

זאת אומרת ש

אהבה היא המצב הטבעי שלנו, איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יייייייייייייש!!!!!!!!!!!!!!!!1 איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 y-ahoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! yabayabadoooooooo!!!!! קסם קסם קסם LOVE LOVE LOVE יייייייש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייייייייייש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVVE LOVE LOVE יללה אהבה יללה!!!!!!!!!!!!!!! א-ה-ב-ה y-ahooooooo אואואואואוואואואאוואואו טוב נו נזרוק פה גם כמה אייקונים

אוייש איזה בעסה!

ברגע זה "גיליתי" שהמצב הטבעי שלנו הוא מצב של אהבה האם זהו סופן הטרגי של המלחמות ושל השנאה?

למה יש מלחמות?

כי אנשים שבויים בתוך השנאות שלהם. זאת אומרת אין להם האומץ לבוא ולומר: אבא שלי הוא סתם חתכת ביריון אטום בן זונה, אמא שלי (הפולניות בהתגלמותה) ערפדית ,מוצצת דם ואנרגייה --עלוקה! ברגע שאתה מרשה לעצמך לומר זאת, לכעוס ולשנוא גם את אמא ואבא לאחר מכן תבוא באופן טבעי (אנרגייה הופכת) גם מחילה ואהבה.... אבל במקום זאת יותר מ-90% מאיתנו מזיינים את המוח כמה ההורים והסביבה שלנו היו מופלאים ונהדרים והכי גרוע זה שאת הלוקש הזה אנחנו מוכרים לעצמנו........ אנשים מפחדים לחוות את כאבם האותנטי (כפי שעשתה פה אורלי באומץ רב!) ולכן הם חשים מן תחושה כזאת לא ברורה של כעס ושנאה כדי שלא ייאלצו להטיל דופי בעצמם! והכעס והשנאה חייבים ללכת לאן שהוא, לא? אז מוצאים איזשהו אוייב חיצוני מבחוץ לנו מאשימים אותו בכל צרותינו והולכים לפרק לו את הצורה~!!!

אבל איך זה קשור לשירשור של אורלי?

זה קשור ועוד איך! אורלי, למזלה הרב, חוותה חוייה קשה וטראומטית מן העבר. היא חשה את כל עוצמת הכעס והשנאה הקשורים בארוע. כעת באופן טבעי וממש בלי להתאמץ היא תוכל לתעל את האנרגייה (עוצמת הכעס והשנאה) לכל כיוון שתבחר בו
יופי לך אורלי! לא יהיה לה צורך להכריז מלחמה (ואם כן אז כולי תקווה שלא עליי) כי לכעס שלה יש שם וכתובת. היא יודעת על מי היא כועסת. מחרחרי המלחמות למינהם, לעומת זאת, אין להם מושג על מי הם כועסים באמת והם גם אינם טורחים לבדוק זאת.

ותודה לך קסם...

נהנתי מהשירשור שלך. יש לך דינאמיות כזאת שפשוט מצליחה להעלות כל פעם מחדש, חיוך על שפתי ושמחה בליבי. שולחת לך אהבה

לנתב את אנרגיית הכעס-../images/Emo88.gif

קודם כל- כעס הוא רגש הרסני- וכאשר אינו יוצא הוא מנותב כלפינו! ולכן אני לא מסכימה כ"כ עם עניין הסליחה והמחילה. את אנרגיית הכעס יש לנתב ללמידה- מה הכעס בא ללמד אותנו? מה בעצם מכעיס אותנו? מה אנו יכולים לשנות בעצמנו כדי שלא נפגע שוב? להיות אדם מודע אינו להיות מלאך או אלוהים... להיות אדם מודע לא אומר להיות מושלם ולאהוב את כולם...מפני שאז אנחנו ממשיכים וכועסים על עצמנו על כך שבכלל כעסנו! להיות אדם מודע זה להיות מודע לזכות לכעוס. כן, יש לנו זכות לכעוס כאשר מרגיזים אותנו, כאשר מנסים לפגוע בנו. לשחק את האדם הנעלה שאינו מתעצבן ואינו כועס זה טוב רק במקרה שהתחושה היא באמת כזו- אבל אם זו העמדת פנים- הכעס שלא יצא סופו להיות מנותב היישר כלפינו- ולגרום לנו מחלות ותחלואים שונים.

זה נכון

"הכאב הוא מורה" כפי שנאמר. אבל המודעות באה מן החוויה. אין חוויה-אין מודעות! המטרה שלי בחיים היא לא ללמוד אלא לאהוב יותר ולחוות יותר. החוויה שלי כוללת גם הרבה רגשות שאינם נעימים ואינם טהורים ואני משתדל לעבוד עליהם לפי רמת האנרגייה שלי.

למעלה