פשש חברים, כנסו רגע...

drums123

New member
פשש חברים, כנסו רגע...

אגרולן משחקים אותה. קבלו את זה...מחיר טוב, בשביל מוצר מושלם. אם אני יחסוך עוד קצת כסף, או שאני כבר ימצא עבודה, אני יקנה את המוצר.

Safedc1

New member
בן כמה אתה ?

אם אתה צעיר, וצעיר אני מתכוון עדיין בבצפר וזה .. אז למה ת'קונה ? כן הבנו, תחביב, אוהבים מזג אוויר .. מתעניינים .. אבל לא חבל לבזבז כל כך הרבה כסף בשבביל זה ? חסר מה לקנות ? קיצר עזוב .. לא שווה ת'מאמץ של לאסוף כסף ולבזבז אותו על דבר כזה.. לא חסרים כאלה שמראים לך טמפ' לחץ וכל מה שאתה צריך ..

drums123

New member
תחנה מטאורולוגית שכוללת:

מד גשם, מד רוח, מד טמפ', מד לחות, מד לחץ ברומטרי, ועוד דקודת טל ועוד כאלה.. בקיצור תחנה מושלמת ב 1475 שקלים.

nadav bu

New member
זה לא בטוח תשלום יקר...

יש לא מעט תחנות מטאורולוגיות ב-3000 ש"ח ויותר.. השאלה היא, האם התחנה איכותית? לצערי אין לי תשובה. אסי, אני ממליץ לך לבדוק טוב, טוב לפני שאתה קונה. אני לא בטוח שהמקום אמין..

nadav bu

New member
באתר של אגרולן יש קישור לאתר היצרן

באתר הזה כדאי לבדוק לעומק.

drums123

New member
גם לי יש תחביב נוסף, בגלל זה אני לא

יודע אם לקנות או לא. כרגע אני חוסך, עוד לא קונה. אני גם צריך למצוא עבודה כבר. אוחלי לשטוף כלים באיזה מסעדה בישוב.? חח נראה.

sleety

New member
איזה קטע זאת התחנה שלי..

חח.. ואני קניתי את שלי בארה"ב ב-900 שקל.. עדיף לקנות בחו"ל.. וזאת תחנה מעולה לכל מי ששואל..

sleety

New member
אני לא קניתי.. אמא של חבר שלי

הייתה בארה"ב אז היא לקחה את התחנה מבית שאליו הזמנתי את התחנה מהארץ.. ואז היא חזרה וקיבלתי אותה.. חח די מסובך..

sleety

New member
כרגע ביעד 10.6 מ"צ.. 83% לחות..

אין רוח מדי פעם משב של 1-3 קמ"ש.. לחץ ברומטרי 1018.1 מ"ב.. 525 מ"מ מתחילת החורף..

drums123

New member
יש לי קרובים שנמצאים עכשיו בבית בן

בסן פרנסיסקו...ואני רוצה לעשות את מה שאתה עשית בדיוק. השאלה יא מאיפה הזמנת את זה?

יוטו

New member
אם יש לך תחביב נוסף , תחשוב טוב טוב

על מה אתה רוצה להיתמקד.

alejo23

New member
באמת אסי,חבל,לפי דעתי זה בזבוז גדול

של כסף בעיקר בגלל שאצלנו מזג האוויר לא "מרשים" במיוחד והוא לא קיצוני במיוחד. גם אני היתי קונה אם היתי זוכה בלוטו ב 3000 שקל אולי
אבל אני ממליץ לך לחשוב על זה,בהתחלה זה בטח נחמד אבל אח"כ זה משעמם כזה... עדיף תקנה כמה מכשירים פשוטים וזהו.... זוהי דעתי בכל זאת

למעלה