פשש אחלה פורום!!!

karen17

New member
פשש אחלה פורום!!!

היי אנשים יקרים. אני חדשה כאן בפורום ומקווה להתברג כאן כי אני מאוד אוהבת איפור! תמיד לפני יציאה או משהו כזה כל החברות מתאספות אצלי ואני אחראית לאיפור של כולן, זה פשוט התענוג שלי!
עכשיו יש לי שאלה! אני משתמשת במייק אפ סטיק של לוריאל. הוא אחלה מייק אפ ויכול לשמש גם כפודרה וכקונסילר אבל אני מחפשת מייק אפ מקצועי יותר. לאיזה חברה יש את המייק אפ המוצלח ביותר? אני מחפשת כמו הסטיק, שיקנה לעור גוון מט ולא מבריק. פשוט איפור הבסיס הכי חשוב לי כי מלבדו אני לא שמה כמעט כלום. לכן אני רוצה להשקיע במייק אפ מקצועי. אם למישהי ישנן המלצות אשמח לקבל. תודה מראש!

RReuTT

New member
אוקי, אז המייק אפים הנוזליים של

אנה לוטן מצויינים! תוכלי להשיג אותם אצל קוסמטיקאיות מסויימות... פשוט תשאלי אצל מי מהקוסמטיקאיות באיזור שלך אפשר להשיג את זה. וגם המייק אפים של בועז שטיין המוצקים מעולים, אני אישית ממש אוהבת אותם ומשתמשת בהם באופן קבוע. ויש עוד המון שחברי הפורום יכולים להמליץ לך עלייהם

KerenWelling

New member
ברוכה הבאה!!!

אני ממליצה על קרליין. אני מאוד אוהבת את המוצרים של קרליין בכלליות...

ברוכה הבאה! כנסיייי

אני מור בת 14 וחצי(כיתה ט') ואשמח מאוד אם תיתרמי לי את הידע שלך על איפור!

ברוכה הבאה קודם כל..

אני מקווה שתהיי אורחת קבועה בפורום.. אני ממליץ לך על המייק אפים של אסתי לאודר(דאבל וור) ועל המייק אפים של קליניק אבל לא משנה מה תמיד זה חשוב לפדר כי גם אם המייק אפ מכיל סיליקון שמתנדף וכיביכול אמור להיות ללא פידור העור כעבור חצי שעה, שעה תמיד נוטה להבריק..

karen17

New member
היי בנות!!

ואיי תודה רבה על התגובות!
אני בהחלט מתכוונת לחתום קבע בפורום הזה!
האמת שאני עוד שבוע טסה לחו"ל- פלורידה,מיאמי אז חשבתי לקנות שם כבר כמה מוצרי איפור כיוון ששם יחסית הרבה הרבה יותר זול מכאן. אז נראה לי אני אלך על קליניק או משהו כזה האמת שקרליין ניסיתי ואני ממש לא אוהבת אותם. היה לי את המייק אפ הנוזלי והוא היה ממש כמו מסיכה ולא אהבתי כ"כ. הוא נראה יותר מדיי.... אבל ננסה את קליניק. אני אקנה מייק אפ בנפרד ופודרה שלהם בנפרד. יש להם שם גם הרבה יותר גוונים ממה שפה. למשל, מי שמשתמשת במייק אפ סטיק של לוריאל שתדע שיש כאן מגוון מאוד מצומצם של גוונים, ולי למשל לא התאים שום דבר רק גוון מסויים שקניתי בארה"ב בכלל...ואני מאמינה שככה זה על הרבה מוצרים... טוב בכל אופן, שמחתי להכיר חלק מיושבות הקבע כאן!:) נשתמע!

KerenWelling

New member
אני משתמשת..

בקליניק או בקרליין המייק-אפ הנוזלי והמוצק של קרליין מצויינים אני חושבת שרק צריך לדעת איך לעבוד איתם...כי לא זה ממש יוצא טבעי ויפה

yottami

New member
הדאבל וור של אסתי מעולה הוא גורם

למראה חלק וטבעי והכי חשוב מט.....כמו שעוז אמר כעבור זמן העור נוטה להבריק ואין מה לעשות בנדון......המייקאפים השניים שאני הכי אוהב להשתמש הם של קליניק פשוט מעולים הם איכותיים ברמות קשות....ואגב אני מכיר את המייקאפ סטיק הזה שהוא הכל כולל הכל....זה לא משהו הוא משחתי קצת וזה באסה קצת.......תחליפי ליותר איכותי ותהיי מרוצה....

karen17

New member
היי יותם!!../images/Emo13.gif

תודה רבה על העצה:) הספקתי להבין מכמה הודעות שאתה מאפר, וראיתי שיש לך עבודות ממש מקסימות!! שיהיה לך המון בהצלחה!

michal18

New member
ומה עם גרלן?

דיוינדורה טנדר מאט - המייק אפ המאט הכי נעים לעור שנראה מקסים ולא נוטה להבריק כמעט. הוא גם המייק אפ היחיד שאני מכירה שמריח טוב - כמובן שזה זניח אבל בכלליות זה מוצר נהדר

karen17

New member
היי מור!!

האמת שהידע שלי הוא יחסית שטחי. לא עשיתי קורס איפור או משהו כמו שכמה מחברי הפורום וודאי עשו ובטוח יוכלו לייעץ לך יותר טוב ממני. אבל בכל זאת אנסה כמה טיפים שעובדים אצלי טוב: קודם כל, אני חושבת שסוד ההצלחה באיפור טוב הוא איפור הבסיס והכוונה למייק אפ ופודרה. ברגע שאיפור הבסיס הוא טוב את כבר 60% מוכנה לאן שזה לא יהיה....אני אישית לפני בי"ס שמה מייק אפ, פודרה ויוצאת ככה לבי"ס. אם יש לך עיניים גדולות- פס שחור <ממליצה על רבלון> יהיה מאוד יפה וייתן אפקט של הקטנה. צלליות...ממ... תלוי בצבע עיניים ובבגדים...אפשר לעשות שילוב מעניין... אבל אם זה לבי"ס אל תשימי צלליות בטונות כי זה לא מתאים...
את יכולה לשים גלוס שקוף/צבע שפתיים...ו...זייהו את מוכנה!!! אם תפתחי שרשור שלך עם תמונה עוד חברים <יותר מקצועיים ממני זה בטוח> יוכלו לעזור לך

למעלה