פששששששש אני רואה שהסתדרתם יופי בלעדיי חחחחח יאללה מלצרים תגישו את המנה העיקרית....
נ נשית~37 New member 18/9/02 #1 פששששששש אני רואה שהסתדרתם יופי בלעדיי חחחחח יאללה מלצרים תגישו את המנה העיקרית....
כ כוכבית 42 New member 18/9/02 #2 עד כדי כך הסתדרו בלעדיך ש..... סער כבר הודיע לסנדי שהתגרשתם... מזל שעוד לא הבאתי לכם מתנה.... חחחחחחחחח
עד כדי כך הסתדרו בלעדיך ש..... סער כבר הודיע לסנדי שהתגרשתם... מזל שעוד לא הבאתי לכם מתנה.... חחחחחחחחח
ת תמי סולמית New member 18/9/02 #4 אחמ... רק באתי לאחל מזל טוב...והולכת רגע...זה לא רגע הנאום...הלוו סער לאן הולך??? יש לו פיפי...חחחח ערב טוב לכולם/ן
אחמ... רק באתי לאחל מזל טוב...והולכת רגע...זה לא רגע הנאום...הלוו סער לאן הולך??? יש לו פיפי...חחחח ערב טוב לכולם/ן
ש שולינקה 27 New member 18/9/02 #5 אההה,,, סליחה,,, גבירתי,, אני המלצרית,,, ואבקש ממך,, לא לתזז אותי,, כשאבוא,, תאמרי לי בפעם אחת את שברצונך,,, אז מה אמרת,, מה בשבילך,,,?
אההה,,, סליחה,,, גבירתי,, אני המלצרית,,, ואבקש ממך,, לא לתזז אותי,, כשאבוא,, תאמרי לי בפעם אחת את שברצונך,,, אז מה אמרת,, מה בשבילך,,,?
מ מדליקה אמיתית1 New member 18/9/02 #6 ../images/Emo12.gifמלצרית.........???? אמ............... מה עם ה-750??? מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"
../images/Emo12.gifמלצרית.........???? אמ............... מה עם ה-750??? מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"
ש שולינקה 27 New member 18/9/02 #7 חחחחחח,,,,,אל תדאגי,, ממילא תיכף יבוא המנהל,, להגיד שההוא לא הבין כלום,,,
מ מדליקה אמיתית1 New member 18/9/02 #8 חחחחחחחחח שולינקה../images/Emo24.gif ההוא..... שלא מבין כלום - מה איתו???? וואלה געגעתי לריצות שלו..... תגידי יודעת מה קרה לאבא שלו - נו זה...... הבלונדה? חחחחחחחחחחח מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"
חחחחחחחחח שולינקה../images/Emo24.gif ההוא..... שלא מבין כלום - מה איתו???? וואלה געגעתי לריצות שלו..... תגידי יודעת מה קרה לאבא שלו - נו זה...... הבלונדה? חחחחחחחחחחח מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"
ש שולינקה 27 New member 18/9/02 #9 מדליקההה,,, אל תגידי שאין פוטנציאל,,,? התפוח לא נופל רחוק מהעץ,,,, חחחחחחח,, צריך להצחיק את ה,,,, כדי לצחוק,, לא?? שאלי את נושייי,,,
מדליקההה,,, אל תגידי שאין פוטנציאל,,,? התפוח לא נופל רחוק מהעץ,,,, חחחחחחח,, צריך להצחיק את ה,,,, כדי לצחוק,, לא?? שאלי את נושייי,,,