פשרות בקשר

הוא העלה טענה נכונה למה מטומטמים

שימי לב לכל התגובותת של הנשים כל הקריטריונים שלהן על מראה חיצוני כאילו חייב שיהיה משהו שקשור לממראה חיצוני מבין השלוש ואילו הגברים לא אז מי השטחי מבין המינים??

נועם m

New member
התגובה שלי

הייתה לגבי העניין של הויכוחים, ולא לגבי הדיון סביב המראה החיצוני. וגם בעניין זה- אין צורך למהר ולשפוט את כלל המין הנשי על פי שלוש חברות פורום. אני מכירה מספיק נשים אחרות שזה לא קריטריון בעיניהן. ותפריד בין הדברים- חלק דיברו על משיכה. משיכה פיזית זה דבר שחייב להיות קיים. כשאת קובעת מלכתחילה בדיוק למי את נמשכת, בלי לתת צ'אנס למי שלא תואם את הקריטריונים, זו שטחיות. אבל אני לא בטוחה שלזה כולן התכוונו.

TalKz

New member
יש תרגיל שלמדתי בפסיכולוגיה

שאתה יכול לשאול "מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה" ומה שאתה אומר בסדר העדיפויות עולה על כל השאר למשל , אני רוצה להצליח בלימודים לקבל הרבה כסף ולעבוד בעבודה טובה ז"א שקודם כל הלימודים הם בראש הרשימה, ולא תוותר עליהם תמורת כסף :) אז ככה שכולכן אמרתן יופי - בעדיפות ראשונה! זה די תרגיל בשקל, אבל שחושבים עליו הוא דוקא מאד נכון

נועם m

New member
ושוב-

תפרידו בין הדברים. אני חושבת שעיקר הבנות כאן התכוונו למשיכה פיזית, שהיא לכל הדעות דבר חיוני בקשר. זה עוד לא אומר שהיא תשלול מישהו אם הוא לא יהיה ה"בלונדיני+עיניים כחולות" שהיא חלמה עליו. אם כן- אין ספק שהיא שטחית. אבל לפסול מישהו כי את לא נמשך אליו זו לא שיטחיות, זו ריאליות. תסכים איתי שלא תוכל לנהל קשר רומנטי עם מישהי שאתה לא נמשך אליה?

L y c a n

New member
לרחם לא צריך:

תום, ברור שההכללה נעשתה בהומור ואני בעצם גם מודע שאת לא כזאת, לפחות משתדלת להיות לא כזאת, ובגלל זה ההערכה שלי אליך.. אבל יש חלק די גדול שהוא בהחלט כזה, וגם אם מפסיד בוויכוח, יסיים במשהו כמו, "אז איך שאתה רוצה" בטון כזה, של תעשה מה שאתה רוצה, אבל אם לא תעשה מה שאני רוצה, אתה תסבול.

TalKz

New member
שמע.. הן מדברות מהרגש, ועם רגש אי

אפשר להתווכח

TalKz

New member
חוץ מגלידה של אחי היום

לא זכור לי שליקקתי למישהי P: אם ידוע לך...אנא פרטי

L y c a n

New member
זה יותר בכיוון של "פרט"

ו.. כנראה שזה חלק מההתנהגות שלך, מה שהופך את זה לעצוב עוד יותר.

Piren

New member
חחחחחחח

ואני הכי אוהב את אלה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

The Cat Woman

New member
אני ../images/Emo9.gif

לא מוכנה להתפשר על:
מראה חיצוני (כן, זה שיטחי. אבל fuck you אתם מתחילים איתנו כי אנחנו כוסיות!) אני מדברת על משיכה, לא על איזה בחור כוסון שתואם בדיוק את הטעם שלי...
כנות ואמון
אינטיליגנציה- לא כזו שבאה מתואר אקדמאי, אלא בנאדם עם ביטחון שיודע על מה הוא מדבר ולא סתם בלה בלה.
גובה- שלא יהיה נמוך ממני לעולם!
חוש הומור
עישון- לא יכולה לצאת עם מעשן! פיכס!
דתי- לא מסוגלת. אני חיילת, חיה מסופ"ש לסופ"ש! מוכנה להתפשר:
מרחק.
מראה- אם יש משיכה זה מספיק לי.
החברים והמשפחה שלו. עד עכשיו כולם אהבו אותי, לא קרה לי שלא. אבל אני לא רוצה לתאר לי איך זה שההורים לא מחבבים אותך והחברים עוקצים אותו שיש לו חברה #@$%@$#%@#$.
דיעות פוליטיות או דעות בכלל, ויכוחים/ חילוקי דיעות מוסיפים SPICE לקשר לדעתי. האם התפשרתי? אכן התפשרתי הרבה פעמים. לפעמים זה יצא לטובה ולפעמים חתכתי את זה כי חשבתי שאוכל "לאכול" את זה, אבל לא יכולתי. כל מקרה לגופו. (לדוגמא- יצאתי עם מעשן ומהר מאוד הבנתי שאני פשוט לא מסוגלת...) האם יש שחור/ לבן כשמדובר בפשרות? אין שחור או לבן בשום תחום בחיים. תמיד יש אפור והאפור- בא בהמון גוונים. זה מה שמבלבל אותנו, זה מה שגורם לנו להתאהב בצורה שונה, זה מה שמייחד אותי. זה כל היופי בקיצור

למעלה