פשרות בקשר

פשרות בקשר

רשמו 3 דברים או יותר שלא הייתם בחיים מתפשרים עליהם בבן הזוג רשמו 3 דברים או יותר שהייתם מכונים להתפשר עליהם. האם אי פעם התפשרתם על אחד מהדברים? האם זה היה לטובה בסופו של דבר? האם יש שחור ולבן כשמדובר בפשרות?

pain is MY love

New member
בגדול אני לא אוהבת פשרות

כי תמיש זה משאיר תחושה של פספוס... בחיים בחיים לא הייתי מתפשרת על: מראה חיצוני=משיכה כנות הבנה ואינטיליגנציה אני מוכנה יותר להתפשר על: סגנונות בילוי גיל השקפות עולם (כי זה משהו שאי אפשר להתווכח עליו) אבל בגדול בגדול יהיה לי נורא קשה להתפשר אני דוגלת במשפט "יותר טוב כלום מכמעט"

חןשסק

New member
הדברים שלי:

שלושה דברים שלא הייתי מתפשרת עליהם בבן הזוג:
חייבת להיות איזושהי משיכה, שיראה טוב. וחלק מהזה זה שהוא יהיה גבוה ממני, אפילו מספיק בקצת... היו לי כמה תקריות עם נמוכים ממני, לא בהרבה.. וזה לא נוח...
חוש הומור- חובה. אני שטותניקית נוראית, מי שלא יבין את זה לא יוכל לחיות איתי חחח
שיאהב לבלות! שלושה דברים שהייתי מוכנה להתפשר עליהם:
מרחק (כלומר- אזור מגורים
גיל, אבל כמובן לא אחד בן 30... גג גדול ממני ב-3 שנים (טוב, זה לא פייר... שאלו על מה אני אתפשר... חח)
דעה פוליטית. זה לא משהו שיעסיק אותי כל כך... אני מניחה שהתפשרתי, מן הסתם... אבל מן הסתם אין שחור ולבן, בשביל אהבה מתפשרים.

danielo18

New member
"מיים רבים לא יכולו לכבות את האהבה"

בגדול? אין סוגיה שלא יכולה להיפתר כאשר יש אהבה. אני מוכן לספוג כמעט הכל (חילונית/דתייה/מעשנת/שמאלנית) אם אני אוהב את הבחורה. אבל כדי שאני אוהב אותה (או כדי שהיא תזכה בלב שלי) היא צריכה להיות קודם אדם טוב,אדם ישר וכנה, והיא צריכה להיות יפה בדרך שלה (לאו דווקא לפי ההגדרות של "GO").

אני תמיד מפריד בין מה

שישנה אותי כבן אדם מה שיפריע לדרך שלי לבן דברים שוליים נגיד על לבוש אני אתפשר על סיגריות אפילו אתפשר על ידידות מסויימות גם אוותר אבל לעומת זאת על כיבוד הורים אני לא מתפשר על אמונה באלוהים אני לא מוותר על חוסר קנאה אני לא מוותר דברים שיפריעו לי תמיד אני לא אתפשר אבל כל קשר דורש סוגים של התפשרות אני לא מאמין בביטוי זה אני קח אותי כמו שאני

ענבל מה קרה ?

את מרגישה טוב לבשתי שיריון לפני שפתחתי את ההודעה שלך חיכיתי לתקיפה וראיתי שאת מסכימה איתי הגענו לחזון אחרית הימים? סתם צוחק מה איתך חזרת כבר לארץ?

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif הממ.

לעולם לא אתפשר על:
בנאדם שלא מושך אותי, או לא נראה טוב בעיניי.. לא אתפשר עליו.
בנאדם שלא אוהב את הדברים שאני הכי אוהבת [האוכל שאני הכי אוהבת, המוזיקה שאני הכי אוהבת וכ'ו] ובז להם- בנוסף.
חוש הומור. בנאדם שלא מבין את חוש ההומור שלי, את הדיבור שלי, בנאדם שכל חייו לא מבין אותי, לא שווה אותי. הייתי מוכנה להתפשר על:
מראה, אם הוא לא בדיוק הטעם שלי, כמו האקס שלי.. הוא לא נראה בכלל כמו שאני חשבתי שחבר שלי אמור להראות, בכלל, עם ביטחון עצמי ברצפה והכל.. ובכ"ז מצאתי את עצמי מתאהבת בו..
דעות פוליטיות, כל עוד זה לא מגיע למצב של השתלחויות.
חברים אדיוטים שלא אוהבים אותי, כל עוד זה לא מפריע מאוד. האם אי פעם זה קרה? כן, עם החבר האחרון קרה שלמרות שבפגישה הראשונה קלטתי שהוא לגמרי לא מה שאני מחפשת במראה ובביטחון העצמי, המשכתי לצאת איתו וגיליתי בנאדם מדהים ומושך לחלוטין בדרך אחרת לגמרי ממה שחשבתי שהכרתי, הדעות הפוליטיות שלנו גם היו שונות, וזה קרה לי יותר מפעם אחת, וזה לא כזה הפריע, כי אני לא בנאדם כ"כ פוליטי.. חברים אדיוטים- היה עם החבר האחרון.. הפריע לי קצת, אבל לו זה לא הפריע, וזה מה שהכי חשוב.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אה, ו..

אין שחור ולבן בפשרות. ממש לא. באהבה תמיד יש מצב של פשרות.

נועם m

New member
לא תתפשרי על אוכל ומוסיקה?

זה באמת כל כך עקרוני?
כלומר, אני גם אעדיף לצאת עם מישהו שנינט היא לא הזמרת החביבה עליו, אבל גם אם זה יהיה כך אני לא חושבת שהייתי פוסלת אותו מכל וכל...

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אוכל ומוזיקה זה לא הקטע,

אני לא אתפשר על בנאדם שבז לדברים שאני אוהבת, נונסטופ.

הממ..

הממ אחת כזאת שתהיה חכמה שתהיה חמודה חברמנית ועם ביטחון והא לא פלרטטנית מדיי.. הממ גם חשוב שתיראה סבבה.. הממ על מה הייתי מתפשר...?.. בגדול על הכל חוץ מהדברים למעלה.. אלא אם תהיה שמאלנית ביותר... בזה כבר תהיה לי בעיה... הא ושלא תהיה דו מינית... היא עוד תבגוד בי עם בחורה... דרך כלל זה הולך ביחד שמאלנית ביותר עם הדו מינית.. סטיגמות שיש לי על מצביעי המר"צ למיניהם...

TalKz

New member
שמתם לב למשהו מצחיק?

כל הבנות אמרו בעדיפות ראשונה על מראה... ואחרי זה אומרים שאנחנו שיטחים

danielo18

New member
אחי, זה נכון...

ניסית פעם להתווכח עם אישה? זה בלתי אפשרי. גם אם איינשטן בכבודו ובעצמו יקום ממקום משכבו ויציג את כל הטיעונים ההגיוניים שבעולם - היא תמיד תהיה צודקת וגם שיסתבר שהיא טועה - אתה תשמע אותה אומרת "אמרתי לך!"

נועם m

New member
לא יודעת אם לצחוק...

או פשוט לרחם עליכם. ואם אתם רציניים בהכרזות האלה, עולה התהייה האם אתם פשוט מטוטמטמים, או שסתם היה לכם ניסיון עם בנות מטומטמות במיוחד, גם זו אופציה...

למעלה