פשע מן העבר של היום

TheLost

New member
פשע מן העבר של היום

פרק נחמד, חשבתי שתהיה קצת הרבה-יותר הרחבה על הדמות של סקוטי, אבל בתכלס הם לקחו לפרק הזה סקוטי א', שהוא החוקר שאנחנו רגילים אליו שבמקרה גם צריך להתמודד עם בעיות רגשיות בעקבות התעלומה של הפרק, וסקוטי ב' שמעורב בחקירה הזו בצורה אישית ולמעשה אם לא היה סקוטי א' אז סקוטי ב' היה חשוד לכל דבר בסדרה הזו (ובטח גם האשם). חוץ מזה התעלומה עצמה הייתה נחמדה, חלקים משעממים וחלקים לא (אבל הרוב היה דיי אינטנסיבי - עם הבחורה הזו ססי במכונית, או דליה המתה). הסוף - שהראו את העוגיות - היה טוב (מצד שני, איך 8 שנים זה שם ואף אחד לא קלט את זה?). החוקרת החדשה משתלבת טוב בעלילה - כמעט כאילו היא הייתה שם מההתחלה. ופאק אחד בולט: למרות שזה מה שאנחנו רואים, אני נוטה להאמין שכשססי סיפרה ללילי את הסיפור היא לא אמרה "אז, לפני 8 שנים, כשהיה לי שיער שחור עם פסים בלונדיניים, הייתי מסוממת ומצאתי מחסה בכנסייה". אז איך כשהשוטר ההוא שהיה הבוס של סקוטי בזמנו אמר שהוא ראה במכונית אישה עם שיער שחור ופסים בלונדיניים - הם ידעו שזו היא? הם הרי לא ידעו איך היא נראית אז

TheSegal

New member
איפה ה"עוגיות" היו ? את הקטע הזה

פספסתי... הפרק היה בהחלט נחמד, היה עצוב לי על דליה... וגם אני תהיתי לגבי התיאור של ססי בעבר... הדרך היחידה שלהם לדעת זה תמונה מאז ולא אמרו שיש לה עבר פלילי...

TheLost

New member
מתחת לפסל בכנסייה.

כשסקוטי הדליק את הנר הראו את זה...

למעלה