פשיטת רגל

פשיטת רגל

בעלי הוכרז פושט רגל לפני כ-3 שנים. בשנה האחרונה פיגרנו בתשלומים עקב מצוקה כספית. יש לנו חשש כבד כי ההליך בוטל וזאת ע"י קבלת הודעה מהוצל"פ לגבי חוב של אחד הנושים שהיה כלול בתיק והחלטת השופט היתה: מאשר הפשרת חוב (או משהו כזה - ההודעה לא על ידי כרגע). שאלתי, האם הדבר אפשרי ללא קבלת הודעה מוקדמת מכונס הנכסים בעניין?? כמו כן, במידה ונכון הדבר, האם יש מה לעשות? האם ליווי משפטי יכול לעזור לנו להחזיר המצב?? אנא תשובתכם בהקדם שכן מפלס החרדה שלי גבוה מאוד. תודה

אז ככה...

מדברייך, אכן נראה כי הליך הפש"ר בוטל, במיוחד לאור החלטת ר' ההוצל"פ. ליתר ביטחון, את יכולה להתעדכן בסטטוס של התיק באתר האינטרנט של הכונס הרשמי להלן קישור: http://147.237.72.63/poshtim/Main/Tikim/wfrmListTikim.aspx אפשר לאתר את התיק ע"פ ת.ז./שם החייב/מס' תיק...באם ההליך בוטל בגין פיגורי תשלום, יהיה כתוב את תאריך הביטול וסיבה: "ניצול לרעה". האתר מתעדכן אחת לשבועיים שלושה ולעיתים לוקח אף יותר זמן... תמוה שרק כעת ובאופן הזה אתם מגלים שבוטלו הליכי הפש"ר, שכן הכונס הרשמי נוהג לשלוח מכתבי התראה בטרם הוא מגיש בקשה לבימ"ש לביטול הליכי פש"ר מחמת פיגורי תשלום (גם בקשה זו אמורה להישלח אליכם בדואר רשום עם אישור מסירה). על אף שמצבכם אינו מזהיר זה לא בהכרח סוף הסיפור...כבר ראיתי לא מעט מקרים שהחיו הליכים שבוטלו בגלל פיגורי תשלום... יש דרכים לתקוף את העניין ולשנות את רוע הגזירה: לדוג' המצאה של הבקשה לביטול לא היתה כדין, נסיבות מיוחדות, ועוד כיוצ"ב.. בכל אופן הייתי ממליץ לכם בחום להתייעץ עם עו"ד הבקיא בתחום כיוון שלבד יהיה קשה... בהצלחה!!!

מנרב9

New member
אם יורשה לי להוסיף

בתוספת לכל הדברים הנכונים שהעו"ד המלומד כתב ביטול הצוו נעשה עי בית המשפט כאשר מזמינים גם אותכם לדיון לא נראה הגיוני שההליך בוטל בנסיבות אלה, כאשר הכנ"ר מחוייב להזמינכם לדיון עם אשור מסירה לפני ביטול הצוו הכנר מזמין אתכם למשרדיו על מנת להפציר בכם שהינכם מפגרים בתשלומים ועליכם לשלם את הפיגור. וחלילה ופשיטת הרגל בוטלה,גם אז בית המשפט מחויב לשלוח לכם הודעה על כך ישנם ניסיונות של נושים גם כאשר יש צו פשיטת רגל להטריד אותכם בכל מיני בקשות וקרה לי לא אחת בטיפול בתיקים שביקשו וקיבלו הליכים מסוימים נגד נושה בפשיטה. לאחר בקשה מבטלים את ההליכים וממשיכים בפשיטת רגל כסדרה בהצלחה

למעלה