פשיטת רגל

ראובן25

New member
פשיטת רגל

שלום לעו"ד אסף, הגשתי לפני כחודש עידכון לבקשה של הכנ"ר על פי בקשתו ,(אחרי כמעט חצי שנה שנשלחה הבקשה לפשיטת רגל). כמה זמן להערכתך יקח עד שהכנ"ר יחליט לגבי? (מקום מושבו בירושלים). לפני כשבועיים עיקלו לי את חשבון הבנק אליו נכנסת המשכורת. פקיד הבנק הציע לי לא להכניס לשם יותר משכורות עד לפיתרון מצבי. כרגע ביקשתי ממקום עבודתי (חברה ציבורית), להעביר לי את המשכורת לחשבון אחר של קרובת משפחה, אך הם עושים קצת בעיות, וטוענים שלפי החוק הם חייבים להפקיד רק לחשבון שלי. האם זה נכון? מה כדאי לי לעשות כדי שהמשכורת בעוד שבועיים לא תעוקל אף היא? האם ללכת להוצאה לפועל ולבקש שיעשו לי חקירת יכולת כדי שלא יעקלו לי את המשכורת? אם ההכנסות שלי ושל אישתי הם 9000 נטו, והוצאות 8500 (בצמצום רב מאד), כמה להערכתך יקח הכנ"ר? תודה על התייחסותך

גריי 10

New member
תנסה לבקש ממקום עבודתך שיוציאו לך

צ'ק ללא למוטב בלבד אותו תוכל ללכת ולפרוע בסניף הבנק בהצגת ת.ז. בתוקף.

תשובה!

תבדוק עם הכונ"ר - אולי חסרים לך מסמכים לשם קבלת תגובתו לצו כינוס. בינתיים, אתה יכול להגיש בקשה דחופה לעיכוב הליכים (זמני) עד למתן החלטה - בה תפרט את הנימוקים ואת המצב הקשה בו אתה מצוי.

ראובן25

New member
עיקול חשבון בנק

שלום אסף, אני מודה לך על התייחסותך. אני מיוצג כרגע ע-ידי עורך דין מטעם הסיוע המשפטי, שמתנהג כלפינו בצורה מאד לא נעימה, ואף אמר לי שהוא מייצג אותי רק בעניין של הפש"ר, ושום דבר אחר. למרות זאת הוא קיבל הרחבת סמכות לביצוע הקפאת הליכים. לטענתו הקפיא את ההליכים בהוצאה לפועל, אך שם, הם טוענים כי אין הקפאת הליכים. במידה ויש עיכוב הליכים, האם אני יכול לבקש מהעורך דין שישלח לי אסמכתאות לכך? איך אני יכול מבלי להיעזר בו לפנות לכנ"ר לדעת איכן עומד התיק שלי? כיצד אני יכול לבקש לבצע הקפאת הליכים לביטול עיקול החשבונות שלי? האם אני יכול להחליף את העורך דין שלי, בשל התנהגותו הפוגענית? אודה לך אם תוכל לענות לי על שאלות אלו. תודה מראש

למעלה