פשיטת רגל

shatztal

New member
פשיטת רגל

אני צריכה עצה דחופה.. ביקרתי במקום לשם עריכת החתונה שלי הנקרא "קו המיים" במכמורת מדהים ביופיו. אני יודעת שבעבר זה היה "אור הירח" ושהמקום פשט את הרגל. שהיינו במקום הם אמרו שהבעלים התחלפו. אתמול, מפיקת אירועים מאד ידועה בשוק, אמרה כי גם המקום "קו המיים" נמצא בטיפול עורך דין לפני פשיטת רגל. בלחץ, התקשרתי למקום ונאמר שזה לא נכון ושבמידת הצורך ינתן לי מכתב מעורך דין כי המקום לא לפני פשיטת רגל. שאלתי לגבי ביטוח שהתשובה הייתה שיש להם ולגבי רישיון הוא בטיפול. איך אני מוודא באיזה מצב באמת נמצא המקום ומבטיחה לעצמי שחודשים לפני החתונה המקום לא יסגר?

igalgolan

New member
חוזה עם חברה בקשיים

כאשר נוצר צורך (אמיתי או מדומה) להתקשר בחוזה אם חברה, וישנה אי בהירות ביחס למצבה הפיננסי, יש לעמוד על כך שמנהלי החברה יהיו אחראים אישית (בנוסף לחברה) לביצוע החוזה ולכל נזק שיגרם מאי ביצועו. אם מנהלי החברה אינם מוכנים לקחת אחריות מסוג זה על עצמם, קרוב לוודאי שגם לציבור לא כדאי להסתכן. יגאל גולן

shatztal

New member
תגובה לחוזה עם חברים קשיים

נאמר לי שבעל המקום זהו אחד מעסקיו ונתנו לי שם של חברה זהם בעלי המניות. איך אני יכולה למצוא אינפורמציה על חברה זו???

igalgolan

New member
אינפורמציה על חברה

אינפורמציה על חברה ניתן לקבל קודם כל במשרדה. חלק מהאינפורמציה ניתן לקבל על ידי בדיקת הרישומים ברשם החברות. ישנן מספר חברות העוסקות במתן אינפורמציה הנמצאת אצל רשם החברות אך כדי להמנע מפרסום שלהן ניתן בוודאי לקבל את שמן אצל רשם החברות עצמו. מה שחשוב לעניין הוא לא מי בעלי המניות אלא מי המנכ"ל ומי שאר המנהלים. אלה האנשים היודעים מהו מצב החברה, והם מייצגים את החברה כלפי חוץ. יגאל גולן

למעלה