פשיטת רגל כללית?

puma141

New member
פשיטת רגל כללית?

ביבי השיט הזה, מנצל את הטימטום של התקשורת ואת ההצמדות אליו, לתועלתו האישית.
יש לו כמה בריונים שמאיימים על השאר, שמחוקקים חוקים מהתחת כדי לשמור על התחת שלהם!
ביבי מוכר את המדינה הזו לבריונים, כי הוא בעמו כזה....
חוקים שיאפשרו להם למנות מי שהם רוצים, חוקים שיאפשרו להם להשאר בשלטון גם אם הם יגנבו מאיתנו בלי הכרה...
זה נראה לכם הגיוני?! נראה לכם הוגן? חוקים שיאפשרו שחיתות חסרת תקדים- ברשיון מדיני...
בושה וחרפה!
ואיפה האופוזיציה כשצריך אותה? איפה יאיר לפיד האפס המאופס שמכין את עצמו לעוד שטיפת מח ל"עניים"? עניי דעת...
גם הרע במיעוטו נעלם מהאופק......

מצד שני- מפלגת העבודה *בעיניים*.
יש מי שבאופן מונוטוני ושקרי מחזיק בדעה שזו מפלגת מרכז.

עם קיצוניים כמו מרב מיכאלי ושכמותה ואף גרועים ממנה, נמצאים שם, עם כלללללל ההשלכות שבדבר.

מדינה בפשיטת רגל כללית!
מה שנשאר זה למצוא- מי הכי פחות משקר, מי באמת פעיל בכמה דברים, מי פחות צבוע/מושחת.....
זה מה שהם צריכים לתת כמצע בחירות- שגם הוא אבד מהעולם?

פשיטת רגל- אנושית.......

dory141

New member
הכל מוסכם

וכן, לפיד וגבאי צריכים להזדעק ולהתחיל לחשק את נתניהו ותומכיו. אגב, גם כחלון וכולנו. מצדי שיצביעו כולם נגד ונלך לבחירות בקרוב. נראה מה אז ביבי שווה למתפקדי המרכז. לא הרבה, כנראה.

puma141

New member
לפיד-דמגוג פופוליסטי.לא מעבר לזה!

הלוואי שזה היה רק הקטע שהיוא לא "נזעק". בשום תחום הוא לא נזעק, כי יש לו הוראות מנוני מוזס. תבחר לפיד-בחרת מוזס! חבל שלא ראית את השרשור שמילאתי אותו בלינקים שמוכיחים את זה...
הבן אדם דמגוג פופוליסטי, כאמור. גם בהסכם עם איראן, הוא דיבר בשני קולות
שאלק היו דעתו- מנוגדות לחלוטין אחת לשניה.
הכל לפי הלך הרוח הציבורי, ושמירת המנדטים שלו...
הבן אדם עשה- כ ל ו ם כשר אותר, על אף שניתן לו הזמן לכך.
לפיד יודע להנדס. והוא מול ביבי היום, עם כל הנלווה לכך, בכלל לא בטוח שהוא זה שצריך לקחת.
כתבתי שגם הרע במיעוטו הטשטש.....לגמרי.

גבאי אני לא מכירה. אף אחד לא מכיר.....
חייבת להודות שבאינטואיציה הראשונית שלי, הוא לא מרשים במיוחד.
הוא בא ממערכת העסקים! הוא נשמע לי מניפולטור על פניו, אבל זה רק רושם ראשוני. נראה לי גם הזוי שאיש ליכוד שעבר מפלגה, יכול להסתדר עם השמאל הקיצוני במפורש, שיש היום במפלגת העבודה.
אין לנו זמן לנסיונות או לתקופות ארוכות של נסיון, כך שצריכים לעבור עוד ימים בתקווה שכל אלו שם ממנזר השתקנים יתחילו לדבר ולהביע דעתם, להלחם על משהו, להוכיח משהו-מעבר לפופוליסטיות.
בעיה.

dory141

New member
אענה בצורה מפורטת

הטעות הכי גדולה של לפיד כשר אוצר, זה שהוא הסכים לקבל את התפקיד. הוא נפל למלכודת הדבש של הדבור ביבי, שרצה להפיל עליו את הכשלונות בתחום הכלכלי, בדיוק כמו שהוא עושה עם כחלון. החברתיות עאלק של כחלון, זה בגלל שהוא מזרחי. בעצם הוא כמו לפיד, רק אותו דבר. משתמש במשרה כדי לסדר לעצמו בעתיד מקפצה נוחה לראשות הממשלה.
הבעיה שלי עם גבאי, זה שאין לו פתרונות. אוקיי, אתה מאמין שתעשה שלום עם הפלסטינים בלי לפנות ישובים? איך בדיוק? ניגוב חומוס משותף יפתור את הבעיה? תורנות שבוע שבוע בהתנחלויות? עד כה לא שמעתי הצעה פרגמטית אחת שלו.
ושוב, אני חוזר לשאלה: האם עצם זה שאין זמן לנסיונות, אומר שנגזר עלינו קים ז'ונג נתניהו מעתה ועד עולם? חד משמעית, לא! להחליף ועכשיו, לפני שיגרןר את המדינה לתהום הנשיה. כמו שהוא מתנהל, ישראל לא תשרוד עוד 10 שנים, שלא לדבר על 100 שנים. אני לא אתבייש ואגיד, שאני רוצה את לפיד כראש ממשלה. צר לי, אין פתרון אחר, אלא אם בוגי חוזר לפוליטיקה. הוא היחיד שאני מוכן להצביע בשבילו כרגע.
אפרופו עסקים וגבאי, מטורקיה רוב הפוליטיקאים והמועמדים לנשיאות או לראשות הממשלה מגיעים מעולם העסקים. עם כל הכבוד, כל חברי הממשלה צריכים להיות אנשי צבא לשעבר? אנחנו צפון קוריאה או פקיסטן? מה שכן, אני חושב ששר ביטחון צריך להיות בעל נסיון צבאי כלשהי. זה די עוזר בהבנת החומר.

puma141

New member
מי

דיבר על אנשי צבא בכלל? או על איזה מקום ממוקד אחר...
מי דיבר על נתניהו מעתה ועד עולם? אוי ואבוי...
אני מקווה שכמה מהאנשים שנמצאים שם, יתאחדו למפלגה סבירה אחת.

RossieL

Active member
אז ... מי יש לנו בעצם?

מה שאת כותבת בהחלט כואב ברמות כמעט בלתי נתפסות,
כי מה לעשות, האמת תמיד כואבת.
אבל השאלה הגדולה היא: מה עושים עם המידע הזה?
ומי יוכל לבוא במקום כל אלו שגורמים להתרסקות של המדינה והדמוקרטיה ולהציל אותנו מפני אלו שמובילים אותנו בביטחה אל, איך קראת לזה? פשיטת רגל.

ועם קשר, או בלי, שי ניצן, היועץ המשפטי לממשלה, על ההצעה לא לחקור ראש ממשלה מכהן:
"מתן אפשרות למנהיג להמשיך בכהונתו תוך התעלמות מחשדות פליליים יפגע במדינה".
בתגובה, ח"כ אמסלם: "הוא רק פקיד"

dory141

New member
תיקון- שי ניצן הוא פרקליט המדינה

על אמסלם אין לי מילים טובות, לכן מוטב שאימנע מלכתוב עליו.

puma141

New member
ברור שזה נכון מה שאומר ניצן.

אני לא מבינה באמת מאיפה החוצפה הזו ואני ממש מקווה שזה לא יקרה, שיהיו מי
שישנו את הדבר הזה. כי אחרת, הם אחראים כמו ביבי או כמו הלויתן שלו....שממציא לנו עולם ערכים חדש, לנוחותו.

באמת שאנחנו בבעיה בסך הכל החשוב. אני מקווה שיקומו עוד מפלגות חדשות ש
עם אנשים מעט מנוסים בכל זה, ושיהיו הכי אמינים שאפשר.....

Ron W

New member
נורית אדומה נוספת כשאראל מרגלית פרש מהציונית וזהבה ממרץ

השמאל כהווי ידוע לכם מגיע ממורשת מוסקבאית ותיקה
ובשתי מילים משאירים לימין אדמה חרוכה
ההודעה שלך היא בדיוק מה שהרוסים חיפשו בלהבות
שהימין עצמו יתמרד במנהיג והם יעמדו הרחק מנגד
בלי להתלכלך בפיח ובגיצים מהמדורה
בהצלחה

dory141

New member
הלוואי שיהיה לימין שכל להקיא את הפסולת ששמה ביבי מתוכם

ואפרופו דברים שנכתבו בהודעה המקורית, מעניין שהליכוד בכלל לא הגיש מצע לפני הבחירות האחרונות. כאילו המצביעים בכיס שלהם. זה בעיני שיא הזלזול. אפילו ש"ס ומר"צ שאין לי חיבה אליהם, דואגים לכתוב מצע מפורט לפני כל בחירות.

puma141

New member
עולם המושגים שלך

ונקודת המוצא שלך, כ"כ רחוקות משלי- כך שקשה י לענות לך.
אני אשמח מאוד אם עוד כמה כאלו קיצוניים כמו השמות שציינת, יעופו מהממשלה ובכלל, מהאוזן הציבורית.
הפרשנות שלך לא בשבילי....:)\
סליחה מראש רון, אבל אני רואה אותך כחסר אובייקטיביות, כנעול.....
אני לא יודעת לדון איתך בקטע הזה.

puma141

New member
עולם כמנהגו, בתכלס בתמונה הרחבה.

עדיין לא הקשבתי לנאומים אבל רוח הדברים מסביב, כרושם ראשוני, אומרת את שלה.
נאומים קטנים ואינטרסנטיים, של אנשים כאלה בדיוק.
גם רבלין גם ביבי. חיסול חשבונות, נאום מלחמתי עם חמוצים כמטאפורה, כלום ברבוע...
אין חדש תחת הפאקינג שמש הישראלית.
אף אחד מכם לא חשב על המדינה הזו על מה שקורה בה?
ביבי נגד התקשורת והיא נגדו דפנטלי, כאילו זה כל מה שחשוב.
אני מתארת לי שאם הרצוג או לפיד נאמו, הם נכנבו בביבי ישירות או בעקיפין...
מלחמת אגו מלאת אינטרסים. כל אחד מהם והאינטרס הקטן והמכוער שלו.
שימו לב- מי שהביא אותנו למקום הזה זו התקשורת. לא אחרת!
עדיין שולטות פה על הכל כמה משפחות שרוצות לשמור על הקיים או לשפר מעמדן. ולאף אחד שם אין את הרצון או הכח לשנות. אם התקשורת הייתה שומרת על שפיות אובייקיטיבית אפילו במעט, לא היינו במקום הזה. התקשורת אלו אותן משפחות בדיוק. הציבור מטומטם!
גם בליכוד גם בעבודה יש חולי נפש מסוגים שונים. ביטן אמסלם חזן מיכאלי שפיר.... אנשים חולים שמסתירים הרבה.
ולא רק הם!
קורה פה משהו איום ונורא בגדול, וגם הקהל מה שנקרא, נשאר בשלו. במשבצת הקטנה שלו, במלחמה הקטנה והמרירה שלו, כמייצג של מה שקורה שם למעלה במרכאות.
סתם כדוגמה- בלי לנשום אפילו, אותו קהל אינטרסנטי בלהט הרגע והמקום המריר והסוטה דלו, בחר באחד הנאומים כטןב יותר, במרכאות.
הוא הוא הוא המזין את ההדרדרות, את הטיפשות שמתרחשת פה באופן חסר תקדים לדעתי, תוך כדי ראיית התמונה באופן סובייקטיבי צר אופקים ומטופש!
הטיפשות מנצחת, יש לה כח רב משנדמה...
מלחמת שמאל ימין מפגרת, רדודה, והרסנית בלי ספק.

Ron W

New member
ריבלין הוא הנשיא האהוב עלי כמעט מככל קודמיו

איש לא יחשוד בו שהוא ממחנה השמאל או ממומן
הרקע שלו הומניטרי ודיפולמטי מובהק
כיו"ר הכנסת שדרש אדם ישר ונקי כפיים
צמחוני חביב פתוח ואיכפתי לאדם הקטן חף מפוזה.
כבר בתחילת כהונתו הקדיש אמירות נגד שיימינג ברשת
תרבותי ורחב אופקים, אביו תרגם את הקוראן
והוא חי את התקומה הרבה מלפני אלטלנה
זכותו לאמר את אשר על ליבו בתם ואין זכות לתקוף נשיא כמותו
בטוח לא מצד רגב שכבר תקפה אומנים ותלמידים בבצלאל
דרך סרטים זוכים, את בג"ץ, התקשרת, מפכל משטרה, יועץ משפטי
בטוח שכחתי כמה על הדרך. לטעון על אחרים שאינם ממלכתיים ?
שתלך יחד עם קצב ואייל גולן ותעשה להם לב - זאת הרמה של המשתלחת.

puma141

New member
רוןנצוק.....

אני לא שוללת את ריבלין או כל אחד אחר, על פי שמאל או ימין.
צריך לצאת מהשבלוניות הזו כנקודה עיקרית בקו חשיבה.
רוב האנשים לא עושים את היציאה הזו, ומפסידים עולם! מפסיגים את עצמם, את האמת כפי שהיא...
זו בעצם תפיסת עולם, דרך חשיבה.
אני מדברת עך הרוח הכללים, אתה מחזיר אותח לנקודתיות. ומאר והשקפות העולם והתפיסה שלנו שונים *לדעתי זה מתוך הרגלים מגונים של חשיבה* וזה שני קווים מקבילים...:)
בהחלט ורצוי אפילו שכל אחד יביע דעתו ולא משמה אם הוא נשיא, זכותו בהחלט.
אני רק לא מבינה את סגירת החשבונות היגועים בקטע הזה, ושוב התקפות אישיות, כשמצופה מפאקינג רטשי מדינה שיראו שיש כאן אנשים שבחרו בהם והמדינה הזה לא שלהם אישית, או של מי שהם לא אוהבים.
שיתעלו!! אף אחד כבר לא רואה את זה?
טוב על זה כתבתי בפוסט שענית עליו...
אני קצת מסוייגת לגבי הנאומים האלה,
כי לא הקשבתי להם זה מחצאי דברים, אם לזה כיוונת בדבריך.

dory141

New member
מסכים איתך שלא צריך לחשוב בדוגמטיות

לא אחת, כולל בפורום הזה, התבטאתי ואף הצדקתי מדיניות של הממשלה הנוכחית למרות שביבי עומד בראשה (כולל ובעיקר בסוגיות בטחון והתנהלות מדינית). אפילו את מירי רגב הצדקתי כמה פעמים. הצרה היא, שמאוד קשה להסכים עם אדם שאתה מתעב או רחוק מדעותיו. הסיבה- הוא פשוט לא משכנע אותך. למשל בוז'י הרצוג. קצת קשה להאמין לו, שאם יתנו לו עוד צ'אנס הוא ינצח את מועמד הליכוד, כפי שהוא טען אחרי ההפסד.

Ron W

New member
אתה לא אמור לתמוך ברוב (מי שמנצח)

זו תופעת עדר כפי שבפייסבוק לא תתמוך אחרי דעת הרוב
רק בגלל שהרבה עשו לייק בלי להתעמק במקרה (לפחות אני לא)
זה בדיוק הקטע ששואלים את מצביעי ביבי מה טוב בו ?
הדבר היחידי שיש להם הוא "ניצח" ..

dory141

New member
לא מסכים

אם אני מצביע למישהו, אני לוקח בחשבון אפשרות שהוא ישתלב בקואילציה (אלא אם זו רשימה ערבית, שבאופן מסורתי לא ישבו גם לפני האיחוד לרשימה המשותפת בממשלות, וספק אם יישבו בעתיד). זה טבעי שתרצה להזדהות עם מותג שהוא מנצח, או לפחות בצמרת. כך רוב האנשים חושבים. המקרה היחיד בו מפלגה שהצבעתי בה לא זכתה בבחירות או נכנסה לקואליציה, היה בבחירות האחרונות של 2015.

Ron W

New member
אין שום הגיון להצביע למנצח - לא תרויח מכך חצי דבר.

בשוק המניות או ההימורים הגישה שלך נכונה כדי לקבל
תשואה על הבחירה שלך. בעסקים אין כמעט סנטימנטים..
מפלגות בניגוד למה שהיה פעם לא סופרות אותך
בין אם ניצחו או הפסידו (גם חברים לא ממש)
האם אני אעריך מי שהצביע לנתניהו כי ניצח?
עדיף שלא היה מספר לי על כך בדיעבד..

האם אוהד קבוצה ישנה את הערצתו למי שמסתמן כמנצח?

הרב ממש לא מתיחסים לסכוי להשתלב בקואליציה או קול מבוזבז
אם המועמד נוגד את תפיסתם - למה שיצביעו לו?

dory141

New member
אז לשיטתך, להמר על הסוס המפסיד דווקא?

אגב, ברוב המקרים הבוחר מאוכזב. או שהמועמד לא עבר את אחוז החסימה, או שהוא נשאר באופוזיציה, או שהוא מפר את מרבית ההבטחות בכדי להישאר בקואליציה.

למעלה