פשיזם יהודי.

פשיזם יהודי.

מה שהיה סביב מצעד הגאווה שנהפך להפנינג הגאווה בירושלים מצד חלק גדול מהעדה החרדית. זה פשוט פשיזם יהודי לא פחות ולא יותר!! אני ראיתי כתובת על מה שהם עשו וראיתי בערוץ אחד ושתיים כתובת על זה ופשוט הייתי המום. זה כבר לא עינין שהם לא רק שלא דמוקרטים ולא ציונים ולא פטריוטים.. (זה מיילא) מדובר כאן בפשיזם לכל דבר ועינין ואני מתאפק על קצה הלשון לא להשתמש בביטוי עוד יותר קיצוני וזה רק בגלל שמישהו איך שהוא הצליח לשכנע אותי לא לעשות כך. והדברים הם. 1. עשיית מצעד הבהמה בירושלים שהם (החרדים ואנשי ברוך מרזל הגזען) השוו בין בהמות להומאים וללסביות והראו שבתנך בגימטריה הומו זה בהמה. (אני אומר לכם אם להם מותר לעשות מצעד שפל כזה בירושלים אז להומאים מותר גם לעשות מצעד גאווה), 2. הבטחה והצהרות חוזרות ונשנות מצד החרדים ובגם בדרג החרדי הפוליטי שהם יעשו הכל בשביל לעצור תמצעד! בכוח! במכות ופאילו ברצח !! 3. קריאות ודברים כגון השוואת ההומאים והלסביות לתתי אדם (מוכר לכם מאייפשהו?) אמירה עליהם שהם חולי נפש, שצריך לחסל אותם, שצריך לגרש אותם מהארץ. ואיך זה בפרקטיקה.. חברים מראות אלו ודיבורים אלו מצד חלק נכבד מעמנו מביישות את עמנו הנכבד, וזה מזכיר לי ימים אפלים בברלין שהיה שער אחד ומיוחד שבו יכלו להכנס לעיר בהמות ויהודים. האמירות שנאמרו כאן פשוט אמירות פשיסטיות ורק כי נאי מתאפק אני לא אגיד מילה גרועה יותר! צריך להגיד תאמת! מה היה שונה בין האמירות של האנשים הללו לבין מה שנאמר ע"י הקלגסים הנאצים לפני 60 שנה?! מה היה שונה?! חוץ מזה שהם לא לבושים במדי צבא אפורים ואין בייידם רובעים ואקדחים.. אני לא מצליח לראות תשוני. מה שהם אמרו על ההומאים (תתי אנוש,חולי נפש, צריך לרצוח ואתם) בידיוק נאמר על היהודים וההומאים ככולם לפני עשרות שנים בימיה השחורים של ארופה.. מה שעצוב זה שלי כמעט נזלה דמעה בכך ש60 שנה עברו וחלק נכבד מעמנו לא למד כלום!! אבל גם במידה אני שמח על זה.. כי בעצם החרדים בארועים האחרונים בגדול חשפו את פרצופם המכוער והמגעיל ביותר...

ואגב...

המורה להיסטוריה שלי אמרה משהו נכון.. היא סיפרה שהם אפילו זרקו אבנים גדולות על מכוניות ואנשים וכו... כמובן ידוע שכל אלו לא מתגייסים לצבא ולא לששרות לאומי.. אז היא אמרה בפשטות..שאם כלאו גברים גדולים יש להם כוח לזרוק אבנים אז היא מציעה שברגע ששוטר עוצר ורואה כזה חרדי זורק אבנים ישר לקחת אותו ללשקת גיוס כעונש חינוכי ולגייס אותו ישר לצהל לקרבי! לא לוותר לו ! ואפילו לא להכניס אותו לכלא! לעשות לו טירונות כמו כולם וישר לסיירת מטכל.. מי שישל ו כוח לזרוק בלוקים על שטורים וחיילים ומוכוניות יוכל בלי בעיות להגן על מדינת ישראל.

Fleddermaus

New member
לא נשמע לי הרעיון...

אתה באמת רוצה חייל שיתעצבן על המפקד שלו (או ח"ו יגלה שהמפקד עושה "מעשי תועבה"), ייקח את הנשק ויבצע בו סיכול ממוקד? אי אפשר חייל חוליגאן, זה לא עובד. שיתנו לו להיות אפסנאי ולהרים נגמ"שים עם השיניים. וד"א, בגימטריה, בהמה=2+5+40+5=52 הומו=5+6+40+6=57 התבלבלו קצת....

צודק

אבל אני סובר שצריך לגייס אותם בתור חובה לא בתור עונש כי אין סיבה שהם יהנו מכל הזכויות ולא יתרמו למדינה אבל בננו אם יגייסו אחד בתור עונש או חובה או מה שיהיה אז מה שהיה עכשיו יהיה כאין וכאפס לעומת מה שיהיה אז כי הם יבעירו את כל העולם על זה ש``לקחו חרדי לשמד`` הרבנים שלהם אומרים להם שזה ביהרג ואל יעבור ללכת לצבא אז אין מצב לזה (לדוגמא יצא חוק שיגייסו את כולם אז כולם יתגייסו וכשיקבלו נשק יתחילו מלחמת קודש ויירו במפקדים וכו` זה לא תסריט הזוי אם הרבנים שלהם יאמרו שזה ביהרג ואל יעבור..) המורה שלך להיסטוריה (אגב לתיקון אם אני מבין נכון היא לא מורה להסטוריה שלך אלא מורה שלך להסטוריה?) היא לא דייקה לא זורקים בלוקים בעיקר אבנים מהבתים וכשמגיע שוטר אחד הם כולם בורחים כמו פחדנים זה לא עושה אותם לגיבורים אלא להפך ובחייך לא צריך להתרגש מכל ילד שצועק גוועאלד התקשורת סתם העצימה את זה ההפגנות שלהם זה משחק ילדים (השוטרים באים הם בורחים השוטרים הולכים הם חוזרים וחוזר חלילה). יום טוב גבר..

למעלה