פשטידת תירס פרווה

מון שרי

New member
פשטידת תירס פרווה

יש לי שקית תירס סנפרוסט מופשרת וואני צריכה עד הערב להכין פשטידה פרווה, לא חובה מתירס אבל אני מחפשת את הדרך הכי קלה לזמן הקצר שלי. יש רעיון?

פל

New member
בסיס לפשטידות - טעים ומהיר וגמובן פרווה

4 כפות מיונז , 4 כפות קמח אוסם , (אפשר קמח רגיל בתוספת חצי כפית א.אפיה) 4 ביצים 2 כף מרק עוף/בצל ( אני מעדיפה ) , מלח ופלפל לערבב היטב עם כל ירק לבשל כחמש דקות במי מלח . לשים בתבנית מרגרינה ועליה קצת פרורי לחם , לאפות כ - 45 דקות בחום בינוני כאשר התבנית לא מכוסה. ועוד מתכון של חנה שאולוב, להחליף את הגבינה ברבע כוס מים. תבנית מלבנית (כמו לאינגליש קייק) בגודל 25x10 ס"מ בעלת דופן גבוהה (כ-9 ס"מ), מרופדת בנייר אפייה. תנור מחומם מראש לחום בינוני (200-180 מעלות). מצרכים: 3 כפות שמן 800 גרם גרעיני תירס קפוא 2 שיני שום קצוצות 50 גרם חמאה/מרגרינה/שמן מלח, פלפל לבן ופלפל שחור לפי הטעם 4 כפות קמח תופח 3 ביצים 100 גרם גבינה לבנה 5% (כ-2 כפות גדושות) הכנה: 1. מחממים את השמן ומוסיפים אליו את גרעיני התירס, את השום והחמאה, ומערבבים כמה דקות בעזרת שתי כפות עץ. מתבלים במלח ובפלפל ובוחשים. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב. מכבים את האש ומערבבים פנימה ביצה אחרי ביצה. מוסיפים את הגבינה ובוחשים הכול יחד היטב. 2. מניחים נייר אפייה בתבנית, על הבסיס והדפנות, עורכים מעליו את העיסה ואופים כ-30 דקות או עד שמוכן.

קצת מאוחר , אבל בבקשה:

בבקשה : 2 פשטידות קלות להכנה: מקור: מתכון של זושי מתוך האתר "הרזיה שפויה" פשטידת תירס קלה להכנה: 1 קופסת תירס 2 ביצים 4 כפות קמח 1 כף שמן מלח פלפל לפי הטעם. תוספים: בצל קצוץ קצח פלפל אדום קצוץ לקוביות לערבב הכל לבחוש היטב. להכניס לתבנית אינגליש קייק, להשאיר מקום לתפיחה קלה. באמת שחייבים לציין שאם מוסיפים גבינת פרמזן זה מאוד מוסיף, אבל הרבה פעמים הכנתי ככה בלי ממש לא מתו מזה או התלוננו.. מה שכן התוספים שציינתי, אני לעיתים קצת מגוונת באמצעותם את שיגרת הפשטידה. רק תוסף אחד, לא להתפרע כי הטעם של התירס כאן הוא הקובע..שאף אחד לא ישתלט פה על התירס.. אפייה בחום בינוני עד השחמה קלה מעל פשטידת תירס ופסטה של זושי ****************************** 4 ביצים - מס. 2 - 200 גרם 3 כוסות תירס, או מקופסה או מהקפואים - 630 גרם 2 כוסות של אטריות מבושלות ומסוננות מנוזלים רצוי "שערות של מלאכים" או פידליני - 320 גרם נוזלי קופסת התירס...בערך כוס. כף אבקת מרק - 15 גרם 6 כפות קמח. - 55 גרם מעט מלח מעט פלפל שחור בצל אחד מטוגן - 150 גרם ב: כף וחצי שמן. - 25 גרם אופן ההכנה: * לטגן את הבצל * לערבב את חלבוני הביצה, האטריות + כוס נוזלי קופסת התירס * להפריד חלבון חלמון ו... להקציף * אחרי הקצפת הביצים יש לערבב את שתי הבלילות יחד, * להוסיף קמח ותבלינים * לערבב פנימה את התירס * ולהכניס לתנור בתבנית מלבנית חד פעמית אפילו. לאפות בחום בינוני של עוגות כ30-40 דקות.

למעלה