פשטידת קישואים

ועוד משהו :
השתמשתי ב-4 קישואים גדולים בגוון הכהה מסוג ז"וקיני" הם מכילים פחות נוזלים ,ולכן פחות מיימיים,
לאחר גירוד 4 הזוקיני בפומפיה ,על החורים גדולים ,הנחתי לשעה במסננת שמונחת מעל לקערה ריקה,עד לניקוז הנוזלים,
לאחר מכן סחטתי היטב את מעט הנוזלים שנותרו, והעברתי לקערה יבשה ,
טיגנתי 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות שטוגנו עד שקיפות, (יש להשגיח 2--3 דקות על אש בינונית. )לאחר צינון הבצל הוספתי לקישואים עם 3 ביצים
ואת שאר המצרכיםש כפי שציינת ,ויצקתי את התערובת לתבנית עם ניר- אפיה משומן במעט שמן, ופזרתי שכבה דקה של פירורי לחם בתבנית.
יצא מעולה!
 

שרהל'ה

New member
דראס היקר. הרשה לי להגיד לך משהו. ראשית המתכון שלך בעיקרון די נכון רק חסרים לו כמה דברים קטנים ודבר אחד שלא צריך להיות בו. ראשית אם אתה יודע מה זה תערובת רוייל? זאת תערובת של ביצים עם חלב או תחליף חלב כמו שמנת צימחית או חלב צימחי וקמח. זה מה שאתה צריך לפשטידה שלך. ודבר שני לא גבינה צהובה בתוך הפשטידה אלא גבינה מלוחה פטה או בולגרית. קצת שמיר קצוץ כי קישואים אוהבים שמיר קצוץ ולערבב קצת יותר קמח עם קצת יותר ביצים 2 לא מספיקות., לתערובת די יציבה עם החלב או השמנת הצימחית ועם הקישואים והגבינה המפוררת, לשפוך לתבנית משומנת היטב ולאפות ב180° כשעה. לא לפתוח את התנור ואם התנור חם מידי להוריד קצת את החום ל170 או 160 מעלות ולתת לפשטידה זמן עד שהיא מוכנה ונקרשה. ל בדוק עם קיסם עץ. גבינה צהובה אתה יכול לפזר חנכלה כ5 דקות לפני סיום האפיה. נסה ותהנה.
 
למעלה