פשטידת פסטה

ש ר ו ן2

New member
פשטידת פסטה../images/Emo78.gif

נשארה לי פסטה שבושלה אתמול ברוטב עגבניות-פסטו בנוסף , נשאר לי מילוי של סמבוסק שמורכב ממבחר גבינות וביצים אני מעוניינת להכין מזה פשטידת פסטה,(כמו לזניה אולי?) אשמח לשמוע רעיונות כיצד לעשות זאת? ומה להוסיף? הסתכלתי במאמרים ולא ראיתי שילוב של גבינות ועגבניות בפסטה...

pirge

New member
שרון, את יכולה להכין בהתאם

לכמות שיש לך, מאפה דמוי לזניה.כיוון שהאטריות והמלית כבר מתובלים-לא נותר אלא,לערוך אותם בתבניות ולתנור.....תבנית או שתיים אינגליש קייק. לערבב את הפסטה עם כף שמן. לשמן את התבנית ולשטח את מחצית הפסטה ומעליה את כל תערובת הגבינות. מעל תמרחי מעט קטשופ מתובל באורגנו\בזיליקום.ותכסי ביתר האטריות. תפזרי מעט מרגרינה למעלה ותאפי. חום 175 כ-35 דקות. או עד שמתחיל להשחים. נראה לך? תחכי לעוד הצעות מהחבר'ס..

effyba

New member
רעיון נוסף-לכסות מלמעלה ברוטב

בשמל גבינה. 2 כפות קמח 50 גרם חמאה 2 כוסות חלב אגוז מוסקט מלח ופלפל גבינה צהובה או פרמזן מגורד : במחבת כבדה, רצוי טפלון, ממיסים את החמאה ומקפידים שלא תיחרך. זורים את הקמח לתוך המחבת ומערבבים היטב, שלא יווצרו גושים. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את החלב, בוחשים היטב, מוסיפים את הגבינה, בוחשים היטב בערך 5 דקות.בוזקים מעט אגוז מוסקט מגורר או טחון ממעל.

pirge

New member
../images/Emo45.gif מה דעתך להכין פשוט לביבות? אני

הכנתי לפי המתכון שלמטה ויצאו נפלא. פשוט תערבבי הכל ביחד ותוסיפי מעט קמח. אפשר לטגן טיגון קצר במעט שמן חם מאד מ-2 הצדדים ולהכניס לתבנית על ניר אפיה להמשך אפיה. 14:37 | 16/11/05 לביבות ספגטי וגבינה - מלוחו pirge ו לביבות ספגטי מלוחות\ 20 לביבות גדולות. מקור:פירגה 250 גרם ספגטי דק מספר 6 שבור לשניים מבושל לפי ההוראות---שטוף. מוסיפים לקערה עם הספגטי המבושל גם: 3 ביצים 3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% חצי כוס קמח רגיל\ בצל אחד קטן קצוץ דק כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה מיכל ביו יוגורט רזה מלח פלפל שחור אני הוספתי גם כוס וחצי גרגרי חומוס שבושלו מראש--שלמים. אבל בהחלט לא חובה. לערבב ולהכין לביבות מטוגנות ומושחמות מ-2 הצדדים. ניתן לטגן במעט מאד שמן-על מחבת טפלון\רגילה ניתן להקפאה ולהוציא לחימום באובן או בתנור.

pirge

New member
בתמונה התוספת היא גבינות וטונה../images/Emo3.gif

למעלה