פשטידת ברוקולי של LANIT

LANIT1

New member
פשטידת ברוקולי של LANIT

חיפשתי חיפשתי מתכון ובסוף החלטתי לעשות מתכון מעניין וראו איזה פלא מה יצא... לקחתי את הרעיון מהמפגש שאמר חיים קונדיטור להקציף בצים לפשטידה רציתי לרשום מתכון אבל הילדה קטנה שלי .. מה זה לא נותנת לי אז ... בפעם הבאה הינה תמונה לפחות... תהנו , טעימה ויפה...

pirge

New member
../images/Emo45.gifברוקולי וגבינות,האהובה עלי../images/Emo20.gif

good girl30

New member
../images/Emo99.gifנראה משגע....ומגרה....אני

כל כך אוהבת ברוקולי ולראות ככה את התמונה זה עושה לי חשק להכין עכשיו !

LANIT1

New member
../images/Emo92.gifמתכון פשטידת ברוקולי LANIT1

שמחה שאהבתם ... אז ככה.. מוצרים: 2 ראשי ברוקולי 2 בצלים קצוצים דק 2 שיני שום 2 כפות חרדל פלפל ומלח לפי הטעם 1 גבינה 5% - גדולה 500 גר 4 בצים.. להקציף אופן ההכנה: להרתיח את הברוקולי שני ראשים במים ומלח רתיחה וקצת להוציא ולצנן.. במחבת - לטגן בשמן או במחמאה- בצל גדול או שנים קצוץ דק דק עד להשחמה מלאה לאחר מכן להוסיף שני שיני שום כתושות דק דק ויש להוסיף את הברוקולי שהוא פרוס לפרחים. להוסיף לאחר טיגון קל 2 כפות חרדל , פלפל שחור ומלח לפי הטעם.. בקערה - להקציף 4 בצים עם מיקסר ידני , ולהוסיף גבינה 5 אחוז - 500 גר' תוך כדי הקצפה. הופך למרקם חלקלק. לשמן תבנית פאי במרגרינה , להוסיף את הבלילה של הגבינה ואז את התערובת מהמחבת שתתקרר מעט להוסיף ביד ולפזר לפי העין.. לאפות בתנור חם מראש 180 מעלות 40 דקות.. בתאבון

LANIT1

New member
מדינת ישראל סימנת ../images/Emo127.gifהכנת ?

או רק עכשיו ראית?? מה שלומך בכל מקרה.. אני כל הזמן צופה מהצד.. ועונה לדברים שאני מבינה ו/או יודעת.. פחות מבינה באפיה.. מאמינה שאופים צריך לאכול ומפחדת להשמין.. אני יותר בקטע של הבישול.. וגם לילדים .. אני אוהבת את המיטבח.. אני רואה את היצירות שלך הם פשוט למופת... אז להתראות בנתיים - אם לא ניסית את הפשטידה נסי קבלתי עליה מסרים חבל על הזמן.. בכייף

הסימן ../images/Emo127.gif הוא בשבילי כך אני יודעת

שהמתכון עלה למאמרים. ובקשר לפשטידה ...... זה הצד החזק שלי , בטוח אכין את הדבר הנפלא הזה

למעלה