פשטידפיצה

פשטידפיצה

אינני בטוחה אבל נדמה לי שהמתכון שלך פירגה, אז אני באמת מקוה שהברכות לך ואם לא אז למי שהביא את המתכון לפורום אבל מוכרחה לציין שעשיתי היום בעבודה את המתכון והמחמאות שהורעפו על ראשי היו רבות אז אני רוצה להעביר את זה למי שמגיע לו הכבוד אז קבלי
וגם
וכמובן שדרי מתכונים נוספים ומעולים כמו שאת יודעת

pirge

New member
תודה וחןחן שפית יקרה והנה מתכון וגם

תמונה של מאפינס שהכנתי מאותה הפשטידפיצה . אגב, כשמכינים מאפינס, יש לאפות היטב את הבצק לאפיה סופית ורק אחר כך להוסיף את הרוטב והתוספות, ולאפות שוב. בבקשה: פשטידפיצה מקור: חתני היקר. בצק: קמח תופח קטן (2\1 2 כוסות) 3 גיל או אשל או ביו מעט מלח לערבב עם כף לבצק דבקי מאד. לשמן תבנית ג ד ו ל ה של התנור . לשטח את הבצק בעזרת הכף. מאד דביק. לאפות 10 דקות בתנור שחומם מראש – 170 מעלות. מלית: לטגן בצל קצוץ גס ולהזהיב. להוסיף 4 כפות תירס מקופסה. קופסה טונה קטנה חצי קופסת פטריות חתוכות (קופסה קטנה) צ'ילי לאוהבי החריף.כף קטשופ במקום.... או גם וגם. מלח,פלפל שחור,עשבי תיבול מעט מים. לבחוש דקה ולהוריד מהאש. לקרר. לשטח מעל לבצק החצי אפוי 300 גרם גבינה צהובה מגוררת ומעל לפזר את הרוטב. מעל לרוטב להשאיר מעט גבינה נוספת לפיזור. לאפות בחום 175 מעלות כ-30 דקות נוספות— לחכות בדיוק 10 דקות....להתאהב. תהנו. שבת שלום וטעים לכולם

רונה 1978

New member
ואצלי דווקא הכל הסתבך...

ככל הנראה לא אפיתי מספיק זמן את הבצק ועכשיו יש לי פיצה ענקית שהבצק רטוב ודביק... ניסיתי לכסות עם נייר כסף ולאפות על חום תחתון אבל זה לא עזר כלל, יש רעיונות או שפשוט לזרוק? אגב, זו כבר פעם שניה שאני מכינה ובפעם הראשונה הכנתי בתבנית חד פעמית קטנה ואמנם יצא לי בצק מאוד תפוח אבל טעים בטירוף!!!

pirge

New member
רונה, אם כך, תאפי היטב את הבצק ורק

אחר כך תמשיכי לאפות עם הרוטב והגבינה. יכול להיות שהרוטב שהכנת מאד נוזלי. הצעה נוספת היא לפזר קודם חלק מהגבינה על הבצק , אחר כך הרוטב ומעל שוב גבינה. חבל לפספס ----טעים מאד מאד. הבצק אכן,דומה למירקם של חלה. בבקשה.

למעלה