פשוט
...

N U M B E R 5

New member
פשוט ../images/Emo51.gif ...

טוב ...לכל מי שלא יודע ....הנבחרת הפסידה במשחק היום ....הובלנו שתיים אפס (זה עד שלוש) והפסדנו בכל זאת ....שיחקנו טוב אבל יכולנו יותר טוב ....אני רק רוצה להגיד תודה רבה לכל השחקנים בנבחרת שנתנו לי להיות חלק בקבוצה הענקית הזאת !!! ותודה מיוחדת למתן ....שהשקיע את כל כולו בנבחרת ולמרות הכל בסוף לא הגענו לליגת העל ...לא נורא כדור עף זה לא הכל בחיים (אני לא מאמין שאני אומר את זה ...) הדברים שחוויתי השנה עם הנבחרת אלה רגעים שלא נראה לי שהייתי זוכה עם נבחרת אחרת או בשום מקום אחר ....ולא נורא אז הפסדנו ראש למעלה תמיד ... פשוט תודה לכולם ....לדן המגיש האגדי ....לרועי יו"ר הטייגרים ...ליגאל הענק ...לוינברג התותח ....לאלכס הליברו שלנו ....למהמה הנשמה ....ליעקב המעולה ....ותודה הכי ענקית למתן ....הלב של הקבוצה ....היום אחרי המשחק ..פשוט רציתי להבלע בתוך האדמה ...פשוט רציתי להעלם אבל אז הסתכלתי על מתן וראיתי שלמרות שהוא לא זכה באליפות הארץ (מה שעשינו בכיתה ט') ולמרות שלא עלינו הוא הרים את הראש והראה לנו איך צריך להתנהג במצבים כאלה כמו קפטן אמיתי אז שוב פעם רק תודה .... ולא לשכוח : "ראש למעלה תמיד !!!"

Sagi Pumy

New member
כל הכבוד לנבחרת הכדורעף!

מתן, עידו, דן, עידו, יעקב, מהמה, אלכס, רועי ויגאל! (וכמובן אילושה המאמן הדגול): כל הכבוד לכם על הדרך הנפלאה ולא נורא שאתם לא עליתם לליגת העל בשבילנו אתם עדיין הכי גדולים, מספר 1 והאלופים הבלתי מעורערים. תמשיכו לייצג את הבצפר בכבוד ולהראות מי השולטים!!! תמיד אתכם, בהמון
, האוהדים!!!

אתם עדיין מספר אחד!!

היום שדן אמר לי שלא עליתם,יותר נכון איך הפסדתם כמעט בכיתי...כי היה לי ממש ממש חבל בשביל מתן שלמרות היותו שחקן דגול הוא לא הגיע להישגים בתחום שהוא הכי אוהב... מתן אני אוהב אותך וגם את כל נבחרת הכדורעף המדהימה שיש לנו בניהולו של אילושה,שלפי מה ששמעתי יצא היום קצת לוזר..אבל חפיף.. הוא אף פעם לא היה מאמן של משחקים

NOmber15C

New member
עכשיו זה חזר למעלה...

הייתי חייב להוסיף משהו כדי להעלות את זה למעלה... כל התגובות שלי בהודעה שלי...

trouble maker2

New member
איזה בעסה איתכם עוד פעם הפסדתם...

מה נסגר איתכם אני יגיד לאילוחה שיעשה לכם יותר כושר...

JAH 14

New member
מתן התותח

אני רק רוצה להגיד תודה רבה רבה לכל הקבוצה שלי שסיפקו לי את השנה המהנה בחיים שלי: לעידו סמרה הבחור הכי טוב בארץ שתמיד עזר והראה לב ענק, שמהאימון הראשון שלי של עידו ווינברג עם ה"גדולים" הוא עזר לנו והראה לנו את הדרך. למתן שהכדורעף היה חלק בלתי נפרד מהחיים שלו, שהשקיע את כל הלב והנשמה והראה שהוא קפטן אמיתי. ליעקב מנחית מעולה שעזר לנו בניצחונות. לאופרי, הכבשה שלנו, השטן שלנו שתמיד עזר לי בכל אופן והוא בןאדם ענק. לדן המגיש האגדי שלימד אותי המון בהגשות ותמיד למדתי ממנו, ולא רק בכדורעף הוא היה חבר. לרועי שחקן מצוין וחבר מעולה שתמיד הצחיק אותנו וסיפק לנו רגעים של אושר ותמיד היה חבר. לעידו ווינברג שעלה איתי מה"נוער" והשתלב מהר מאוד וישר הפך לאחד מעמודי התווך של הקבוצה וחבר מאוד טוב. בקיצור תודה לקבוצה הכי נפלאה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה