פשוט

ווינגז

New member
פשוט ../images/Emo32.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, לפה. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. משימה: ספרו לי משהו מעניין על עצמכם. כן, כל דבר שאתם חושבים שהוא מעניין (ושלא סיפרתם במשימות הקודמות)

הלו../images/Emo13.gif

לאחר תקופה ארוכה של שקט ודממה בפורום גיבורים התחלפה ההנהלה וכולו מחכה בנשימה עצורה לעונה החדשה! (22 לספטמבר, למי שמתעניין) אבל בינתיים הפורום לא מת! יש כל מיני משחקים ופעילויות שנשמח אם תצטרפו אליהם! (טוב, הפורום קצת מת, אבל יש פעילויות מגניבות, בואו לפורום!) אחת הפעילויות שרצות עכשיו היא "פורום גיבורים מארח" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1653

Guid

New member
מצחיק...

בדיוק היום נכנסתי לראות מה יש לפורום הזה להציע, אחרי שסיימתי את העונה השניה. אחלה סדרה שבעולם! /tapuzforum/images/emo45.gif בהצלחה עם הפורום. D:

Guid

New member
אוקיי.

אני אוהב אנימה. (אנימציה יפנית, למי שתוהה מה זה) ואותי זה מעניין, לא יודע מה עם השאר~ XD

ToryMaster

New member
מותק שלי, אתה בפורום מייפל סטורי

ברור שאנחנו יודעים מה זה אנימה

Don Nirtin

New member
אני מכור מדי לצ'י. החתולה הממזרית הזו.../images/Emo87.gif

היא עוד תהרוג אותי זאתי.
. ולמשימה- אני אוהב דרמות יפניות קוריאניות וטיוואניות. יש בהן הנאה מסויימת שאין בסידרות האמריקקאיות הרגילות. יאי.

D amaged R oses

New member
אני היחידה שרואה שצ'י זה בן?];

מי אמר שזו בת?:( הוא גם נראה כמו בן! לפי העיניים. ["אמא זה בן, את לא רואה?!" "איך, הוא גור!" "אבל הפנים/עיניים שלו, זה בן!"]

Don Nirtin

New member
במילא לא טרחו לצייר לה../images/Emo87.gif

איזשהו סימן הכר שיעיד על זה שהיא בת או בן. אז היא בת וזהו.

Don Nirtin

New member
פטיש כבד או צעצוע?../images/Emo87.gif

למה שלא תשאילי מLEADER B. יש לו פטיש מגניב.
. ואותי שיעשע דווקא זה שאת פוחדת מדגים.

למעלה