פשוט תסכול

M o n a L i s a

New member
פשוט תסכול ../images/Emo10.gif

אוףף...אני חייבת להתבכיין קצת! אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי!!! עשיתי מבחן לפני שבועיים שהיה קשה לכל הדעות,ולמרות שידעתי את החומר מצוין הצלחתי לדפוק אותו כמו שצריך. אני לא יודעת איך לקחת את עצמי בידיים במבחנים...אני לא מאמינה שאני דופקת לעצמי ככה את הכל, כל החברות שלי בחופש ואני טובעת במועדי ב' שאם לא הייתי שואפת להעלות את הממוצע לא הייתי עושה בכלל אבל אין ברירה. אני כ"כ אוכלת את עצמי שזה פשוט לא ניתן לתיאור!

lollapalooza

New member
ינחם אותך לדעת שאת לא היחידה?

אני לא חושבת שלמישהו פה לא קרה לפחות פעם אחת, שהוא חרש ולמד והשקיע והיה בטוח שהוא יודע את החומר ואז קיבל ציון דפוק. קורה. הבחירה שלך היא או להתייאש ולהתבאס ולתת לזה להשפיע על יכולת הריכוז והלמידה שלך, או לקחת את העניינים לידיים, לחרוש כמו שצריך ולהצליח.

M o n a L i s a

New member
אכן מנחם ../images/Emo3.gif

אני פשוט לא רוצה למצוא את עצמי אחרי תואר ראשון עם תחושת פיספוס ותקועה במקום...מאיפה לוקחים מוטיבציה?

the last anigma

New member
תתעודדי.. זה עוד יקרה.. לא החליפו לכם

את המרצים! ז'תומרת... שינו את הרכב הקורסים קצת, אבל השינוי היחיד במרצים הוא בפיסיקלית 2, שבו במקום ששני מרצים יעבירו את הקורס חצי-חצי, רק אחד מעביר... (וחבל, כי נורא נורא אהבתי את השני.. אבל זה לא קריטי).

the last anigma

New member
לא נורא.. אני מכירה את ההרגשה..

במה היה המבחן? אולי יהיה לי חומר עזר לקראת מועד ב'....

the last anigma

New member
אגב.... אני במגמה הפוכה ממך..

אני משפרת רק ציון אחד במועד ב', למרות שהם התדרדרו לי.. בשנה א' היה לי רק ציון אחד מתחת ל90 (89), בסמסטר הקודם קיבלתי במבחן הראשון 82 והתאכזבתי, והסמסטר הזה כבר היה לי גם 62 אחד שהחלטתי לעזוב מפאת הפחד להיכשל במועד ב' (כימיה אורגנית, מרצה בנזונה, מבחן נבזי לכל הדעות ובדיקה עוד יותר גרועה). (ורק כדי להציל את המוניטין שלי... זה לא שכל הציונים שלי התדרדרו כ"כ... רק 3 בתואר מתחת ל-80 ואחד מהם אני משפרת)

M o n a L i s a

New member
אכן מדובר בכימיה אורגנית ../images/Emo122.gif

והמרצה שלנו גם יצא נורא נבזי, אבל לי יש בעיה...אני נורא נלחצת ומאבדת את עצמי ואז כל מה שלמדתי הולך לטמיון. הציון הסופי יצא 78, שזה לא רע...אבל אני צריכה ציונים מעל 90 כדי להעלות את הממוצע אשר ירד בזכות כמה מבחנים נבזיים אחרים שאני כבר לא יכולה לשנות. נראה עוד מה עם פיסיקלית!

the last anigma

New member
קיבלתי באותו שבוע את הציונים באורגנית ופיס'

וההודעה האישית שלי במסנג'ר היתה משהו כמו: "מוות לכימיה אורגנית, כימיה פיסיקלית שולטטטתתת!!!111אחד לנצח" מצא את ההבדלים בין 100 ל-62.... :/ מוזר שדווקא ע"פ המעבדה הרצחנית באורגנית (שגמרה אותי כל הסמסטר) אני יודעת משהו בנושא... מראה רק שהמבחן היה מגעיל...

למה את מרגישה ככה?

את חושבת שאת לא לומדת מספיק? או את חושבת שלא לומדת נכון? אולי תנסי לסדר את עצמך מבחינת הלמידה- להכין טבלה עם יעדים של כמה עמודים/נושאים/אחר תלמדי כל יום.

Lir האחת

New member
../images/Emo24.gif

אין לך מה לכעוס על עצמך...! כמו שהדס אמרה, את לא היחידה שזה קורה לה. לפעמים גם כשמגיעים הכי מוכנים לבחינה לא מצליחים לעבור אותה. אגב, זה לא חייב להיות בהכרח קשור לרמת הקושי של הבחינה. לי, למשל, הייתה בחינה אחת שהרגשתי ממש מוכנה לקראתה, וגם בבחינה עצמה הרגשתי שהלך לי די טוב, ובסוף ממש התאכזבתי מהציון
. ולגבי זה שאת לא מצליחה למצוא את הכוחות.. שוב, תאמיני לי, שאת לא היחידה. זו בעיה של רוב הסטודנטים בתקופה הזאת. זה קשה. זו תקופה שנדרשים בה להמון השקעה וללמידה אינטנסיבית. אני לא חושבת שיש מישהו שזה קל לו. את צריכה למצוא את אותם הדברים שנותנים לך "כוחות". לכל אחד יש כאלה. אז נכון שאת תצאי לחופשה קצת יותר מאוחר, אבל את תסיימי בהרגשה שנתת את הכי טוב שאת יכולה, וזו תהיה החופשה הכי כיפית שלך
בינתיים תתמקדי באיך להשתפר וללמוד טוב יותר לקראת הבחינות הבאות. אל תתני למה שהיה עד כה לייאש אותך בשום אופן
.

למעלה