פשוט רע

מורני !

New member
פשוט רע

אני עוצמת עיניים והכאב לא עובר. בבקשה לך... בבקשה. חרש הוא פתאום נהייה... לא שומע... לא מבין. אני חושבת..... אני כמהה.... כבר לא יודעת למה אני כמהה... מה אני רוצה? מה אני צריכה? חשבתי שאהבה.... שאני צריכה שתהיה לי אהבה. שנים חייתי עם המחשבה שכשיגיע הבחור הנכון... הכל יהיה טוב. פחח הגיע. הכל טוב? לא. כי אני וויתרתי. למה? כי אני לא מסוגלת לקבל שאוהבים אותי. זה לא ניראה לי בסדר, מסתבר. חשבתי על זה שעות וימים עד שהגעתי למסקנה שבעצם אני לא יכולה להרגיש טוב עם היותי נאהבת כי אני לא אוהבת את עצמי. אני? לא אוהבת את עצמי? אוח איזה שטות.. הרי אני חולה על עצמי.... הרי אני גאה בהיותי מה שאני, במקום אליו הגעתי, בדברים בהם אני עושה... (כן ממש). איכס. אני שקרנית כרונית. המוצא הראשון שלי הוא השקר. חושבים שאתם מכירים אותי? הלוווווווו תתעוררו!!!!!!!! אני זה מה שהחלטתי. המצאה של המוח הקודח של מורן. אז מי אני באמת? אהההההה...... על זה אני יכולה לענות עכשיו. למה עכשיו? כי אני מספיק מפוקחת ומספיק מפוחדת מכדי להסתתר מאחורי תרמית. (אולי גם זה שקר.. אולי כם את הדמות הזו אני כרגע ממציאה...).. לכו תדעו. לכו תבינו. מתנצלת בפני כל חבריי (פחחחחחח אלק כל..) .. (לא לילה טוב לשקוע ברחמים עצמיים). אז אני.. מי אני? אני נישארתי ילדה מפוחדת, חסרת ביטחון, שמשיגה הכל בשימוש חסר מצפון או בושה, בגופה. כן. קבל עם ועדה אני מצהירה - אני זונה.

*jenny

New member
יהיה בסדר...

זה נראה מפחיד כרגע לגלות על עצמך דברים מהסוג הזה, אבל האמת היא שתמיד ידעת אותם, עכשיו את פשוט מתמודדת וזה החלק הקשה. אני לא יודעת איך לעזור לך, אף פעם לא הייתי במצב שבו את נמצאת עכשיו אבל אני יודעת (וזה בדיוק מה שכולם פה אמרו לי כל הזמן) שיש אור בקצה המנהרה ויום אחד את תאהבי את עצמך, כי מגיע לך, אני בטוחה שאם כולנו פה אוהבים אותך בטח יש לזה סיבה ואם בן הזוג שלך אוהב אותך גם לזה יש סיבה ואם המשפחה והחברים- אני יכולה להמשיך ככה עד מחר, אבל את הבנת את העקרון... אל תדאגי, יהיה בסדר, בהצלחה! ג`ני

syd

New member
2 נקודות להזדהות טוטאלית

א. מורני, אני קוראת את כתבייך וחושבת - ישו הנוצרי הבחורה הזאת מוכשרת לאללה מבחינה ספרותית - אשכארה לכי פרסמי את מוצא ידך ומקלדתך. ב. סוד קטן לי אליך- גם לי יש כושר ביטוי מופלא בפני עצמו וכל ההודעות שלי אמנם נוגעות לתקיפות מיניות שעברתי אבל משפריצות לכל עבר כושר ביטוי מופלא - ספרותי- שלולא הייתי בארון הייתי מוציאה לספר. ג.לא שאני רוצה להשוויץ אבל בואי נודה בעובדות - נגיד לפלוני יש כושר ביטוי חבל על הזמן ופתאום הוא מתבטא בנושא שבנפשו. מה יוצא? כושר ביטוי שקשה לתאר- פשוט נוגע ומדהים. זה מה שקרא לי בפורומים שונים של תקיפה מינית- כאשר דיברתי על הנושא המרכזי בסדר היום של נפשי יצא לי כושר ביטוי ברמה כל כך טובה וחריפה שלא ידעתי שיש לי ושאין לי בתחומים אחרים כי כאשר את עצמך כנראה יש בונוסים וכנראה הדיבור על הדברים הכואבים אבל הקיימים והאקוטים בהוויתי מוציאים ממני גם את המיטב או ננסח זאת אחרת . נוברים במעמקי הנפש ומוציאים את הרפש מוצאים פה ושם בביוב יהלומים ואני מצאתי - כאילו של כושר ביטוי שלא ידעתי שיש בי- ראי ערך פורומים באי או אל ונענע. ד. את יודעת מה - גם אני בהקשר של התקיפה שלי חשה זונה ושרמוטה. אבל יש דברים שאני צריכה זמן לדבר עליהם . אפילו בפורום אני עדין לא יכולה לדבר על הכל . זה יעשה וירוס אוטומטי למחשב אם אני אוציא כל כך הרבה ברמה מזעזעת. (-:

מכשפה

New member
למה את חושבת שאת זונה?

אולי כדאי שתפרטי קצת, ואולי אם תקבלי קצת פידבקים חיוביים , תתחילי לאהוב את עצמך ואת מה שטוב בך, ואולי לא תצטרכי לשקר יותר. אני מקווה שאף אחד לא מנצל אותך מבחינה מינית.וגם לא מבחינות אחרות.

למעלה