פשוט צריך כת

neophile

New member
מה לגבי אסיפה?

לא הכל חייב ללכת בפירמידה. באסיפה אפשר לחגוג את החגים העונתיים כי כמה שיותר אנשים שרוצים לחגוג זה יותר טוב :) לכבד את האל והאלה. מעבר לכך...זאת הבחירה של חברי האסיפה עם מי לעשות מה

EvilFlame

New member
זה תלוי איך המסדר מתנהל

דווקא אישית חשבתי על רעיונות למסדרים (רעיונות אישיים לא חולק אם אחרים
,בכל אופן אם האנשים שם לא מסוכנים במיוחד לוקחים את הידע נשארים קצת וזורקים אותם לעזעזל מה זה משנה... אבל אם נדרשת לשלם בשביל להיכנס בעיקר עם זה מחיר די גבוהה (יחסית למצבך הכספי) אז לא כדאי ממש אם לא מתכווננים להתמיד ולנצל את מלוא האופציות שיש להם ולנסות גם אולי לתפוס עמדת מפתח..

Diableror

New member
מה שמתאים לי עכשיו

לא בהכרח יתאים לי בעוד שנה.אני לא 100 אחוז סוליטרי,ועדיין,אין לי שום כוונה "לתחום" עצמי במערכת אמונות/שיטות/whatever בזמן הקרוב. Diableror

MetalSinagouge

New member
סץם מעניין, פשוט התחלתי להתעניין

במסדרים, לבדוק איך ולמה, כי איכשהו זה יעיד אצלי על כוונה רצינית יותר בקשר ל'כל העסק'. אגב, .:.A.:.A כבר לא קיים נכון? בקשר לTOPY הוא המסדר (היחיד נדמה לי) שאין בו דרגות וכולם נחשבים שווים. צריך לברר בקשר לבונים החופשיים, מילה פה, מילה שם ואני בפנים

ה- A.A.

עד כמה שידוע לי, עדיין חי ובועט. גם ה-OTO. ובונים חופשיים... זה לא כזה פשוט להתקבל...

gwizard

New member
הבונים החופשיים

הם כאלה פרימיטיביים !!! אני שקלתי להגיש את מועמודותי אליהם, אבל אז התחלתי לקרוא את הכללים... 1. אתה חייב להאמין באלוהות. (סבבה) 2. אתה חייב להיות זכר כי נשים לא מורשות (המממ, משהו פה לא נראה לי אבל OK). 3. אתה חייב להאמין רק באל אחד כלשהו. (אההה!) הכלל הרביעי שאתה חייב לכבד את שאר האנשים, לשמור על החוק ולהיות חביב על כולם. פחות או יותר. אז....כמו שאתה רואה, מסדר הבונים החופשיים משקף השקפה מיושנת של נצרות מאה 19 והינו מיושן ופרימיטיבי.

EvilFlame

New member
מוזר

גם אני שקלתי להגיש מועמדות ולא זה בדיוק מה שאני שמעתי. בכל אופן מבחינת המסדר עצמו את צריך להאמין בבונה העליון וזה... אבל בעיקרון לא שמעתי על שאסור לנשים להתקבל וחוץ מזה רוב הבונים החופשים באים ממקורות נוצרים אבל לא כולם פועלים עם עקרונות דומים עד כמה שאני יודע לכל אזור/קבוצה יש בעיקר דת/ספר שממנו היא בעיקר שואבת פעולותיה. אבל היי טוב לשמוע עוד מידע עליהם ממשהו :p

neophile

New member
החברה הדיסקורדיאנית

החברה הדיסקורדיאנית מציעה לך להצטרף לשורותיה gather around legioners of dynamic discord ! הדבר היחידי שאתה צריך לעשות זאת מדיטציה עם בלוטת האיצטרובל שלך(צ'קרת הכתר) ולבקש את הדרכת האלה . אם כבר דיברנו על מיסדרים אל תשכח את הרוזנקרוץ את התאוסופים ואת ג'ורדייף (הדרך הרביעית) וההתפתחות הכי חדשה היא ה humaniversity של אושו ,יהיה זיכרו ברוך ,בהולנד. בגרמניה יש המון לודג'ים בהודו יש בלי סוף ושמעתי שמועה שמלמדים בארץ את ספר הזוהר...

MetalSinagouge

New member
גרמניה.

יש לי תוכנית ללמוד שם לימודים אקדמאיים, זו הדרך היחידה שלי להתקרב איכשהו לכל דבר הקשור לאוקולט מאורגן כנראה. דיסקורדיה והIlluminate Order of Thanateros זה לא אותו דבר נכון? אגב דיסקורדיה, קראתי בנתיים את הספר הראשון מסדרת אילומינטוס- כ"כ כ"כ הזוי וטוב. מלא איזכורים על מאגיה- אמיתיים ושקריים, מלא נומרולוגיה בגרוש, ומלא אמרקיה בכללי שזה תמיד טוב. לקחתי בנתיים ספר אחר מהסדרה מהספרייה שנקרא "רהב" (אין לי מושג האם זה השני או השלישי, כיוון שבאנגלית קוראים להם "תפוח הזהב", "לווייתן") אבל אני מניח שבשביל סגנון כתיבה שכזה סדר הספרים הוא אחד הדברים הרבים שלא משנים כלל. צלב הורד- נוצרי מדי. :) תאוסופיה- מואר מדי. :) ג'ורדייף- אני צריך עדיין לקרוא את "החיפוש אחר המופלא".

MetalSinagouge

New member
בערך ../images/Emo4.gif

במידה ומחשיבים את רוסיה לאירופה, אבל הם לא באיחוד האירופי אם איני טועה. פשוט שמעתי שבגרמניה הלימודים בחינם. ח-י-נ-ם. חינםםםםם. חיחיחיחיחינננם. חוץ מאיזו אגרה חד פעמית של 500 יורו או משהו.

MetalSinagouge

New member
וואלה?

בהתחלה רציתי לנסוע לאיזה צ'כיה\רומניה או כל מקום אחר ש90% מתושביו מחזיקים בביתם ערכה לקטילת ערפדים. נדמה לי שהאגרה שסיפרו לי עליה (500 יורו שהזכרתי) היא זו שמתנה לימודים בחינם לאנשים מחוץ למערכת. פעם שמעתי שאזרחי רוסיה יהודים יכלו להגר לגרמניה ולקבל אשרת שהייה לנצח בערך, אבל אם הם 'עלו' לישראל אז העסק מבוטל. יש סיכוי 'שהאנשים' שסיפרו לי את זה אמרו את זה סתם כדי לעצבן אותי.

צר לי לאכזב אותך

אבל הרמה שם בהתאם. לא מזמן הייתי בגרמניה והם ממש מתלוננים על היוקרה של האוניברסיטאות שלהם.

MetalSinagouge

New member
אווו..

אני מרגיש קלאוסטרופובי פתאום. החום הארצישראלי סוגר עלי. טוב תודה על המידע, אני אצטרך לחשוב עוד כמה פעמים בקשר לשאלה מה לעזאזל אני עושה אחרי התיכון.

neophile

New member
אילומינטוס בעיברית?

הנה אתר שמצאתי פעם http://www.dragonrouge.net/english/general.htm אולי זה בגלל שנולדתי להורים יהודים ,השואה וכל זה ,התדר שלהם ממש דוחה אותי . מנקודת מבט כאוטית מסדר מאגי הוא סוג של משחק תפקידים , זה לא אומר שזה לא "רציני" מספיק כי גם רצינות יתר או אינפנטיליות יתר (הכל במידה
) יפגעו במרקם בין חברי הקבוצה שמאפשר את העבודה המאגית הקבוצתית. לפי מה שקראתי פעם היתה חלוקה בין לודג'ים "מוארים" ל"אפלים" לדעתי שילוב מתאים בין חברי קבוצה שנמשכים לצד הזה או השני יצור את האפקט הגדול ביותר . בסך הכל זה מגניב שיש קבוצה של אנשים שכל אחד מתמחה בתחום מסויים ותורם את חלקו לשלם. האילומינטוס תורגם לעיברית? על ידי מי? מתי? או שזה ברוסית? מה לגבי הprincipia discordia ? קראת?

למעלה