פשוט צריך חיבוק

CameronLine

New member
פשוט צריך חיבוק

לא מרגיש נוח לכתוב בפורום תמיכה נפשית, לא גולש שם ולא מכיר שם אף אחד. רק כאן אני מרגיש שייך, בבית. עובר חרא תקופה. מאז שנפרדתי מלירן אני בהתמוטטות מוחלטת. בריגרסיה קלה לגיל 14, שהיה נוראי ביותר. הידיים שוב מלאות חתכים, לא יודע יותר כלום. מתחשק לי מדיי פעם להתחבא בתור משהו שאני לא. לחזור לארון או משהו, לנסות להיות מישהו מאושר יותר שהוא לא אני. לא יודע אפילו למה אני כותב את זה. זעקה לעזרה? אנאערף. אין מה לעזור פה, רק אני מסוגל לפתור את זה. סתם צריך חיבוק חזק חזק, אפשר?

Kutaly

New member

PurpleFilth

New member
חיבוק עצום!!

תאמין לי, אני מכירה מאוד מקרוב התנהגויות שקשורות להרס עצמי, מהמון צורות. אם תרצה, נשווה צלקות פעם =] מהפרספקטיבה שיש לי עכשיו, נראה לי שאחד הדברים הבעייתיים בהרס עצמי הוא תחושת האשמה שמתלווה לזה. כאילו, עם כל המצוקה האדירה שאנחנו מתמודדים/ות איתה גם ככה, עם כל חוסר האונים בהתמודדות עם המצוקה הזאת, אנחנו צריכים/ות להתמודד עם תחושת האשמה שכרוכה בהרס עצמי. מעפן? מעפן. ואתה יודע, אתה תמיד מוזמן לדבר איתי על זה באופן פרטי, אם אתה מרגיש שזה יעשה לך טוב. ועוד חיבוק. חיבוק חם, עצום, חזק ומנצנץ!

terrapin

New member
חיבוק גדול

אני בפייסבוק אם בא לך, ויכולה גם לתת לך טלפון.

CameronLine

New member
תודה לכולכם!

אתם פשוט נפלאים! כרגע אני חולה ומסכן, אבל בעיקרון מרגיש יותר טוב... באמת שחיממתם לי תלב 3>

אהלן, ממה שאתה מתאר בהחלט נשמע כמו תקופה לא פשוטה. אני יכול רק לנחש מי היה לירן עבורך. כגודל הקושי אני מניח שכך גם גודל הקרבה. וזה אומר שאנשים רוצים בחברתך ויכולים לשתף אותך. ואם זה קרה פעם אחת, זה יקרה שוב. אז כרגע לא רואים דברים כך, וכואב, אבל זו תקופה וגם היא עוברת. תפרגן לעצמך את הזמן הזה להתגבר. אילו היית קופץ כהרף עין ממצב של קשר לאושר, אז אולי הייתי חושש. דווקא זה שקשה כרגע מראה על האנושיות בך, אותה תכונה שאנשים אחרים יראו בך. האם פעם דיברת על מה שקרה בגיל 14 עם מישהו? בין אם זה איש יועצת בי"ס או חבר, זה יעשה לך ונטילציה ובטח יעזור לך להתמודד לפחות עם חלק מהדברים. אתה אומר שאין מה לעזור פה. זה עניין של הסתכלות. אתה צריך לדעת לעזור לעצמך ולדעת לקבל מאנשים שאוהבים אותך. קח שבוע, קח חודש או יותר, אבל אל תאפשר לעצמך להשאב לזה. תתחיל בחיבוק הזה פה. אני כבר רואה מפה שיש הרבה אנשים שאכפת להם ממך, תתפח לעצמך על השכם, יש לך על מה. אם זה יעזור תשתף פה, או שאולי במסרים עם אחד האנשים שהציע, או כל דרך שתמצא לנכון. אני מאמין בך שתדע לנתב את התחושות למקום של חוזק, ובעתיד להשכיל מהחוויה שעברת.
שמור על עצמך, מיכאל יש עם מי לדבר קשב ומידע לקהילה הגאה [email protected]

CameronLine

New member
אני מעריך את הכוונה

אבל אני פאקינג שונא שכל העמותות בגרוש קופצות ומתחילות לייעץ לי. כן דיברתי עם המון אנשים על הכל. ולא, אין מה לעזור, כי בדיוק כמו שאמרת, זה משהו שאני צריך לעשות עם עצמי. רק אני יכול להתמודד עם זה, כל דבר אחר יהיה הדחקה. הסיבה שכתבתי פה, כי זה בית, יש כאן עשרות אנשים מדהימים שאני אוהב ואכפת לי מהם המון. והם מוכיחים כל פעם מחדש שעם כל חילוקי הדיעות, כל הריבים בקהילה, כשצריך אנחנו מאוחדים ומדהימים, והם הצליחו לגרום לי לחייך כמו שאף אחד אחר לא הצליח [טוב חוץ מאנדי, אבל היא גם מהקהילה, סו פרובס מיי פוינט] אם יש משהו שמעצבן אותי, זה כשמישהו שאני לא מכיר, הוא לא מכיר אותי בשיט, בא ומתחיל לנתח ולנאום. זה בדיוק למה לא כתבתי בתמיכה נפשית. לא ביקשתי צומי מהעמותות, וכפי שאפשר לראות, אכן יש לי עם מי לדבר. אל תיקח אישי, אני נורא מעריך את כל מה שאתם עושים. אבל לאורך השנים התחיל להישבר לי הזין מלשמוע את אותה החפירה שוב ושוב.

Unrelated

New member
SRSLY

גם אני ממש לא אהבתי את התגובה שלו, אבל לא רציתי לדבר במקומך.

למעלה