פשוט פורקת..

הדר151

New member
פשוט פורקת..

אז ככה..לא יודעת אם אתם זוכרים מי שקרא לפני שלושה ימים בערך כתבתי פה על בן אדם שאני עובדת איתו ושאנחנו מדברים המון לאחרונה ואני לא יודעת לאן זה מפתח אם הוא מדבר בכיוון ידידותי או מעבר לזה. בכל אופן, האינטואיציה שלי אמרה לי שאני בגדר ידידה אצלו למרות שאנחנו נפגשנו מחוץ לשעות העבודה ובילינו ממש בכיף וגם אנחנו מדברים כל לילה שיחות ארוכות באייסיקיו. וכבר לא יוצא כלכך לעבוד ביחד כי אנחנו שנינו לומדים. בכל אופן, החלטתי לוותר . ולנסות לראות בו ידיד שמא אני אתאכזב אם גם הוא רואה בי רק ידידה. עכשיו אני כל היום חושבת על זה : \ ומנסה להפסיק לדבר איתו לאט לאט.. שזה יהפוך לידידים רגילים שסתם מדברים מדיי פעם חושבים שנהגתי נכון? ואם לא, תנו לי עצה מה לעשות.. תודה לכל העונים:)

shirlove

New member
טוב ללכת לפי האינטואציה

אבל למה שלא תבררי לפני כן מה הוא חושב?

הדר151

New member
איך אני אברר? : \

אני לא רוצה להיות ישירה מדיי. אני רוצה שזה יראה סתם כדרך אגב.. וחוץ מזה שביומיים האלה שהחלטתי שאני "משחררת" לא דיברנו בכלל. והוא אפילו לא שלח איזה SMS או הרים שיחה. רק קרא לי את האוואי כמה פעמים ולא שלח הודעה אפילו. מחכה שאני אשלח או משהו אין לי מושג מה הקטע והוא בכלל לא יודע ש"שחררתי" זה ממש ילדותי בעיניי.

shirlove

New member
איך את יודעת שהוא קרא באוואי שלך

תקשיבי...דיי להיות תינוקות-אינטואציה זה סבבה,אבל אולי את טועה?!תבררי איתו...

נ ט ע 9 1

New member
אני אישית חושבת שפעלת נכון.

את רוצה בו יותר מידיד, תרמזי קצת, אם הוא רוצה הוא כבר יבין, אבל אם כבר נמאס לך מהמשחקים שלו/חוסר בהירות שלו, ואת רואה שאין לזה ממש כיוון שחררי.

יובליק

New member
אני חושב שאת משחקת משחקים

ואולי גם הוא משחק משחקים אבל מישהו פה צריך להיות רציני, תרימי את הכפפה ותשאלי אותו למה הוא מצפה מהקשר הנחמד הזה שנוצר ביניכם? ובגדול אם את מעוניינת להיות איתו יותר מידידה אז תגידי לו, אם הייתי מעוניין בידידות ומישהי הייתה אומרת לי שהיא רוצה לצאת איתי אז הייתי מודה לה מאוד על המחמאה והייתי אומר לה שאני לא מעוניין בזה אלא רוצה להמשיך בידידות אם היא עדיין מוכנה, זה אני בכל אופן אבל אני חושב שבגדול צריך להיות קצת כנים ולא לשחק את המשחק הזה של חתול ועכבר במיוחד לא בנושא רגיש כמו אהבה ורומנטיקה. אולי תגידי לו משהו כמו "אני מאוד נהנית לבלות איתך ולדבר איתך ואני רוצה לנסות לקחת את זה לשלב הבא, מה דעתך על דייט?" מה את אומרת ?

תגובה

עליך לעשות מה שאת מרגישה ורוצה. אם אין לך רגשות רומנטיים אליו, התאימי לזה את הקשר והיי ידידתו. אם יש לך רצון רגשי בקשר קרוב ואינטימי, נסי לקרב את הקשר. אם לא תצליחי, תוכלי בכל-זאת להנות מידידות, וידידות יכולה להיות קרובה מאד וטובה.

למעלה