פשוט נמאס

פשוט נמאס

התחתנתי בגיל 30, נשואה שנתיים. הגעתי למצב שפשוט נמאס לי ומשעמם לי איתו. בן זוגי מרגיש כך בדיוק. אבל.... אנחנו אוהבים אחד את השנייה, טוב לנו יחד ולא רוצים לוותר על ה"ביחד" שלנו, אנחנו צוות טוב והנוכחות שלו בחיי טובה לי. בן זוגי אומר שזהו משבר וכי אחוש כך עם כל גבר שאיתו אחייה. כמו כן, נמאס מהסקס כך שסקס יש רק בעת ביוץ... כן רוצים ילד. בקיצור, אני בדילמה.

I C E M A N 7

New member
דילמה

שם טוב במקרה שתיוולד במזל טוב בת. ואם ייצא בן - אני ממליץ על אוי-א-ברוך

seeyou

New member
"משעמם לי איתו..."../images/Emo13.gif

אפשר להבין שזה קורה "רק איתו" ואת מחפשת "השלמה" או גורם לשיפור המצב. אפשר להבין שעם אחרים היה לך יותר "מעניין-משעעשעה" Love is a matter of chemistry, but Sex is a matter of physics אם אוהבים אחד את השנייה, טוב לכם יחד ולא רוצים לוותר על ה"ביחד" שלכם אז קדימה -סקס רק בעת ביוץ
לדעתי זה לא יחזיק מעמד סקס זה כמו שמן במנוע!
-עוזר להחליק דברים
יוסי נ.ב ילדים "מרגישים" כאשר יש "אהבה" בין ההורים גם אם המילה "סקס" לא ברורה להם מדעית

לנושנוש

New member
ממליצה על יעוץ הורי משותף לשניהם

אבא חורג זה מצב מוכר ואני בטוחה שיעזרו לכם. אני זוכרת מילדותי שהגיעה אבא כזה לחיי ומאותו רגע הפכתי מילדה רגילה פחות או יותר ל"מפונקת", "עבריינית" ואפילו "גנבת". נסיונותיו למשמעה אותי ניתפסו אצלי כסוג של שינאה כלפי... באמת, אם יש דברים שפוגעים בך ממש התרחק ודבר עם אימם. אם זה רק איזה חשש שלך מאיזה אישיות תהייה להם כשיגדלו וכו' תעזוב את זה. לכו ליעוץ זוגי/הורי למספר פגישות. כבר ניתקלתי בזוגות שאמא מאפשר לבן זוגה להתערב בחינוך, אבל פה ניראה שזוגתך לא כל כך מסכימה וזה עלול לפגוע בקשר ואפילו לסיים אותו. בהצלחה.

czar

New member
כן, דילמה שמושפעת מגיל

ואז הופכת לפרנסה של בתי הדין הרבניים.... נמאס, משעמם וכו וכו......אבל אתם מנסים להביא ילד.....קטע הורס.

ערסlight

New member
כדאי שתפרידי

אם אתם רוצים ילד בלי קשר למצבכם... בסדר. אם מדובר על זוגיות... את מבינה לבד שנגמר. יהיה רק יותר גרוע. המחשבה שילד יקרב ביניכם - מגוחכת.

לא אמרתי שילד יקרב בינינו

בכל מקרה, זה לא שאנחנו לא סובלים אחד את השנייה, פשוט נהיה שגרתי, אותו דבר, מן עייפות של שגרה.

My Little Fairy

New member
משעמם.... ניסית ללכת לסיפריה?

יש ספרים כאלה שיהפכו את חיי המין שלכם למסע מטורף ברכבת הרים שלא תרצו לרדת ממנו. אז קדימה, לסטימצקי.

בסטימצקי יש בוודאי

כמה מוכרות "שיהפכו את חיי המין שלכם למסע מטורף ברכבת הרים" (סימנתי לעצמי לפחות שתיים כאלה בעזריאלי
). אבל ספרים? אני בספק גדול
.

אייבורי

New member
מה הדילמה ?

בכל מקרה הילד לא יצור לכם עניין אחד בשני. דר"א השיעמום שאת מספרת עליו, בעצם מעיד על מוות ריגשי בינכם וכאשר כל מה שיש לזוג אנשים הוא קשר רציונלי, אין ספק שיהיה קל יותר כזוג. סוג של שותף כלכלי.

קוש קוש... את מקשיבה לעצמך?

נמאס לי ממנו, ומשעמם לי איתו, וגם הוא מרגיש אותו דבר... חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה
ואתם רוצים ילד ונזהרים לא לעשות סקס מחוץ לביוץ... פה אפילו ה"חה חה חה" לא מספיק.

שעמום כללי

יש לי הרגשה שאם תהיו כנים עם עצמיכם תגיעו למסקנה שמשעמם לכם באופן כללי בחיים אך אתם מאשימים את הזוגיות ואת הבן אדם הכי קרוב בעצם. האם העבודה שלכם מספקת? האם יש לכם חיי חברה נפרדים? תחביבים? יש לי תחושה שהתשובה לכך שלילית. אז כיצד אתם רוצים שהזוגיות תישאר מעניינת??? וילד בוודאי לא יפתור את המצב כי זה רק ישאיר לכם פחות זמן לעצמכם ולדברים שעושים לכם טוב. ולחברי הפורום - אמנם התגובות שלכם שנונות ומשעשעות אך אני לא מבינה אותן. האם לא יכול להיות שזוג צעיר חסר ילדים ישקע בשגרה? האם זו לא בעיה שמצריכה לדעתכם תגובות רציניות ואמיתיות?

התגובה שלי היא רצינית ואמיתית

הם נשואים רק שנתיים, ללא ילדים. בעלה נמאס עליה, היא לא נמשכת אליו, וגם היא נמאסה עליו והוא לא נמשך אליה. הם רק "צוות טוב" ביחד. ואת זה להגיד בגיל 30 אחרי שנתיים בלבד של נישואים... אני לא חושב שצריך לטפל בבעיה. אני חושב שצריך להרוג את הבעיה. על ידי פרידה. לכן התגובה החד משמעית.

tapuznik

New member
../images/Emo45.gif

צודקת. אולי זו השפעת האוויר בצפון אבל קראת לי את המחשבה.

למעלה