פשוט נוראי.........

Sefy

New member
לא, אני פרשתי משם מזמן!

רובם חבורה של אנשים צבועים, אומרים מה שהם עשו בגיל צעיר, אבל כאשר איזה צעיר או צעירה אומרים שהם עושים את אותו הדבר היום, אז מתקיפים אותם פשוט גועליים.

Sefy

New member
בשביל להתעצבן, צריך רגשות אליהם ../images/Emo3.gif

וממש אין לי

הנתונים רק מדאיגים?!

אותי הם ממש מפחידים!!! גם הידיד הכי טוב שלי הזדעזע לקרוא את הנתונים האלה!

תומר...

תהנה לך, אבל אישה, שעברה על הבשר שלה מקרים של אונס, יודעת כמה זה נכון ואמיתי, כי אני שמעתי מה אמרו לי, כשאנסו אותי!

תומר,

נכון, כל יום מפליצים סקר חדש, על טלוויזיה, על אוכל, על ביגוד, אבל באמת, כשהסקר הוא על אונס ותקיפה מינית, התגובה היא ממש אבל ממש לא במקום. ואני חושבת שמגיעה התנצלות הן לזו שהגיבה לך והן לאילו שלא היה להם את האומץ להגיב.

Vdrums

New member
אני לא חושב שאני צריך להתנצל

לא היתה פה פגיעה אישית במישהי, אני עדיין חושב שכל הסקרים האלה לא מראים הרבה, זה שיש נתונים על עבירות למינהן זה משהו אחר. אבל שעושים סקר את לא יודעת מה עבר לבן אדם שענה באותו רגע בראש, ומה בא לו לענות, זה לא כל כך אמין. סקר זה סקר.

Vdrums

New member
קפץ לי השלח...

עוד משהו, מדובר בתלמידי תיכון, תבינו עם איזה קהל מתעסקים פה, חצי מהם בטח ענו על הסקר ועשו מזה צחוק, רשמו שטויות וכו'. אני לא חושב שרמת הרצינות שלהם היתה גבוהה. זה גיל שעדיין חושבים את כל הדברים האלה ואין להם דעה מגובשת על המין השני ועל מערכות יחסים בכלל, מבחינתם המטרה היא להיכנס למיה ולהשוויץ לחבר'ה. תעשו טובה וקחו דברים בפרופורציות.

אתה מאוד טועה, תומר.

לרוב, בתיכונים, הסקרים האלה נעשים בכיתות והחבר'ה כן מקדישים להם תשומת לב ועונים ברצינות. הם תלמידי תיכון, לא ילדים בני 7. בוא לא נגזים.

Sefy

New member
אני דווקא מסכים מאד עם תומר

אני זוכר אפילו בתקופה שלי בתיכון אף אחד לא לקח את הטפסים ואת כל מילוי הסקרים האלו ברצינות. סתם שירבטו תשובות דביליות. אתם אלו שמגזימים וכבר הופכים את כל העולם לסוטים ואנסים, אומנם יש, אבל את פשוט ניפחתם את זה מעבר לכל פרופורציה, עכשיו כל תיכוניסט הוא אנס בפוטנציאל. בוא נהרוג את כולם ונגמור עם העניין הזה. ההגזמה היא שלכם, לא של תומר.

חבל מאוד שאתה רואה את העולם ככה

אנחנו אולי מגזימות, אבל גם אתם, פשוט לקצה השני. אני מסתכלת סביבי ורואה את זה, ולא אצל תיכוניסטים.

הפגיעה אולי לא כוונה להיות אישית,

אבל היא יצאה אישית, שכן, אתה זלזלת במשהו שמישהי/מישהו חוה/תה על בשרה/ו.

Vdrums

New member
לא זילזלתי באונס ותקיפה מינית

דיברתי נטו על הסקר, ותלמידי תיכון לא תמיד רציניים לחלוטין, אי אפשר לומר ש100% ענו ברצינות מירבית לסקר.

למעלה