פשוט נוראי.........

הבטחתי ולכן אקיים.

היום, לצערינו, כל מושגי המותר והאסור התבלבלו לגמרי. היום, כשבחורה [גם מבוגרות יותר מהעונות על הסקר] מחפשת גירויי, הפנטזיה שלה זה שהחבר יאנוס אותה; כשהיא רוצה לשגע גבר, היא תגיד לא עם חיוך של כן. אז נכון, יש הבדל עצום בין חבר לבין סתם בחור. ויש הדבל עצום בין בחורה לבחורה, אבל לא כולם מבינים את זה. אני אחת שמאוד יודעת לבטא את עצמי ולי קרו שני מקרים לא נעימים. כל האסור נהיה מרגש ופתאום אין גבולות יותר. שוב, עצוב, אבל לא מפליא.

אה, ותודה לאבוני שהביאה את זה.

avnil1

New member
../images/Emo12.gifאני ממש מתפלא

מה את רוצה להגיד ? שיש מקרים שבחורה אומרת לא היא לפעמים מתכוונת לכן ????? שבחורה אומרת לא אז זה פשוט לאולא זה ההיפך מכן. אני מוכן אולי אולי אולי לקבל את זה שזוג קבוע שמגיע כמעט עד הסוף והבחורה אומרת לא אבל הגבר לא מבין, למרות שגם זה תמוהה מאוד בעיניי. אותי חינכו שלא זה פשוט לא וככה זה צריך להיות, ואם מישהי תגיד לי לא עם חיוך של כן אז זה לא. אם היא רוצה היא תגיד כן.

אמרתי שזה ככה היום לצערינו.

וכן, יש מצבים שבחורה אומרת לא ומתכוונת לכן. אבל זו בעיה של בחורים, שלא ישתתפו במשחק וככה כל הגבולות יהיו ברורים.
שכשאתה שומע לא, זה לא.

גם אם בחורה אומרת לא ומתכוונת לכן

עדיף שהוא יבחר באופציית ה"לא". עדיף לא להבין רמזים מאשר לאנוס. להגיד "היא מתכוונת לכן" זה התירוץ הכי עלוב של כל האנסים.

ebony

New member
לכל מי שלא הבין מאיפה הכעס שלי נובע

הנה הסיבה שאני כועסת על תוצאות הסקר ופורום סקס לא קשור לשירשור הזה אני חושבת שכל אדם בעל קצת חשיבה יבין שזה לא בסדר לא חשוב באיזה פורום הוא כותב... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=36932

זו הנקודה בדיוק.

וברגע שגברים יבינו את זה, ימנעו הרבה מצבים לא נעימים. חלילה, לא אמרתי שזו אשמת הגברים, אבל עדיף להיות חכם מצודק.

למעלה