נכון, כל יום מפליצים סקר חדש, על טלוויזיה, על אוכל, על ביגוד, אבל באמת, כשהסקר הוא על אונס ותקיפה מינית, התגובה היא ממש אבל ממש לא במקום. ואני חושבת שמגיעה התנצלות הן לזו שהגיבה לך והן לאילו שלא היה להם את האומץ להגיב.
לא היתה פה פגיעה אישית במישהי, אני עדיין חושב שכל הסקרים האלה לא מראים הרבה, זה שיש נתונים על עבירות למינהן זה משהו אחר. אבל שעושים סקר את לא יודעת מה עבר לבן אדם שענה באותו רגע בראש, ומה בא לו לענות, זה לא כל כך אמין. סקר זה סקר.
עוד משהו, מדובר בתלמידי תיכון, תבינו עם איזה קהל מתעסקים פה, חצי מהם בטח ענו על הסקר ועשו מזה צחוק, רשמו שטויות וכו'. אני לא חושב שרמת הרצינות שלהם היתה גבוהה. זה גיל שעדיין חושבים את כל הדברים האלה ואין להם דעה מגובשת על המין השני ועל מערכות יחסים בכלל, מבחינתם המטרה היא להיכנס למיה ולהשוויץ לחבר'ה. תעשו טובה וקחו דברים בפרופורציות.
אני זוכר אפילו בתקופה שלי בתיכון אף אחד לא לקח את הטפסים ואת כל מילוי הסקרים האלו ברצינות. סתם שירבטו תשובות דביליות. אתם אלו שמגזימים וכבר הופכים את כל העולם לסוטים ואנסים, אומנם יש, אבל את פשוט ניפחתם את זה מעבר לכל פרופורציה, עכשיו כל תיכוניסט הוא אנס בפוטנציאל. בוא נהרוג את כולם ונגמור עם העניין הזה. ההגזמה היא שלכם, לא של תומר.