פשוט משוגעים! MDA IV

mikeoreli

New member
פשוט משוגעים! MDA IV

עוד לא התרגלנו לMDA III (כשבאורנג' מוכרים עוד את MDA II כלומר Imate), וכבר יצא הדור הרביעי של המכשיר. למי שלא מכיר מדובר במכשיר בעל 1000 השמות XDA, QTEK, MDA, I MATE ועוד... המכשיר הזה תומך בדור השלישי (UMTS) של הסלולאר וכמובן גם בדורות הקודמים (GPRS), כולל WIFI, BT, מעבד 520 מה"ץ, 2 מצלמות (כן, זו לא טעות. כנראה אחת בחזות המכשיר לשיחות וידאו והשניה בגב המכשיר לצילום רגיל (כנראה לא חשבו על מצלמה מסתובבת כמו בטלפונים הקוריאנים)), מסך VGA, מקלדת מלאה, המסך יכול לשנות את הכיוון שלו (כמו בMPX). המכשיר צפוי לצאת בגרמיה בקיץ 2005 ולאחר מכן בשאר המקומות.

shed

New member
---->

ומה שיפה לראות זה איך הם העתיקו את העיצוב, המקלדת והמסך המסתובב מסדרת ה-Sony UX.

mikeoreli

New member
מה לעשות?

אין על סוני בעיצוב. למעשה לא נראה לי שראיצי מוצר אחד שלהם שנראה מכוער.

castroman

New member
../images/Emo99.gif המלך החדש ? ../images/Emo3.gif

מסתמן כמלך מלכי הPDA

mikeoreli

New member
מעניין כמה הוא יעלה

אם ה4700 עולה היום כ600 דולר בממוצע, המכשיר הזה כמעט בטוח יעלה יותר מ800 דולר, אולי אף יחצה את מחסום ה1000$....

sphere

New member
למה להשוות עם 4700?

המכשיר הוא מסוג Phone Edition, אם כבר אז להשוות אותו במחיר ל PDA2k למשל. אין כל קשר בין 4700 למכשיר הזה. בכל מקרה, לגבי המחיר, קשה מאוד לדעת מה יהיו תנודות השוק בקיץ 2005 ואילו מכשירים נוספים יתחרו איתו, כשה MPX יצא (לא רשמית) הוא עלה 1,500 דולר, כעת עולה בסביבות ה 1,000 דולר. סביר להניח שבקיץ 2005, ה MDA IV לא יעבור את ה 1,000 דולר בגרסתו הרשמית, אך שוב - רק ימים יגידו.

mikeoreli

New member
צודק

אבל אם נסתכל על כמה היום עולה PDA2K ותוסיף לו את התכונות של הנוספות כמו הארגונומיה החדשה שבטח תייקר את המחיר כמו מסך הVGA והתמיכה בדור השלישי, אני משער שנגיע למכשיר שעולה כמעט 1000 דולר. את הMPX לדעתי כדאי לעזוב בצד - זו יותר בדיחה עצובה, חבל...היה מכשיר מבטיח...

AYELET1

New member
הדבר הזה נראה מדהים!

לא רלוונטי לדעתי להשוות מחיר מכשיר שיצא בעוד חצי שנה עם מכשיר עכשווי. מן הזתם הוא יהיה יקר, אבל 800 דולר נראים לי הגיוניים יותר מ-1000!

castroman

New member
ברמת העקרון אין מה להשוות עם ה4700

אבל מצד שני - דווקא כן, מדובר במכשיר שכולל כמעט כל מה שה4700 נותן ועוד הרבה יותר מצלמה שאני מניח שתיהיה 1.3 מגה פיקסל + מצלמה נוספת, והיתרון הגדול סלולארי מובנה עם יכולות דור שלישי מה שיתן גלישה במהירות סבירה ונוחה מאוד + שיחות וידאו וכל האפשרויות הנלוות אל הדור השלישי של הסלולארי לכן שמשווים אותו הוא בהחלט מתחרה ל4700 מבחינת היכולות עם יתרונות, אבל שוב הכל יתברר ויראה טוב יותר שהוא יצא, נקווה שהוא לא יהיה איטי ומסורבל כמו מכשירים אחרים בקטגוריה (MPX לדוגמא)

sphere

New member
הרשה לי לחלוק על מספר נקודות

לא ניתן להשוות מכשיר Phone Edition עם ה 4700, ניהול המשאבים הוא שונה, יש פרמטרים נוספים שיש לקחת בחשבון והוא לא ממש פונה לאותו מגזר אנשים. נכון, יש לשניהם מסך VGA...אבל זה עדיין לא שם אותם באותה קטיגוריה להשוואה. המכשיר הוא סלולרי עם יכולות PPC מוגברות ממה שהכרנו עד עתה (בשילוב) וככל הנראה, אם לא יצא מתחרה אחר עד קיץ 2005, הוא יהיה "הדבר הבא". בכל הנוגע ל MPx - מסכים איתך לחלוטין שהוא איטי ובהחלט מפגר טכנולוגית, אבל למה מסורבל? אחד היתרונות של המכשיר הוא בהיותו "לא מסורבל" וזה אולי בין היתרונות הבודדים שיש לו
. הכל כמובן יחסית ובהשוואה למכשירי Phone Edition אחרים. אם התכוונת מסורבל בהפיכת מצבו מאופקי לאנכי - אז נכון, לפעמים המכשיר עושה בעיות ולפעמים הציר קצת נתקע. במקרה גם כתבתי עליו השבוע, ניתן לקרוא בלינק המצורף. סופ"ש נעים.

shklar1

New member
ככל הנראה הוא כבר יריץ את "מגנטו"..

בהחלט ה-PDA המושלם לדעתי... העיצוב נראה קצת בעייתי, מטעמים של נוחות - אבל הפ'יצרים מפוצצים. נראה כמו המחליף של ה-MPx. תודה על המידע

למעלה