פשוט מרטיט וכואב

ספר יקר

New member
../images/Emo7.gif על זה היה דווה ליבנו...

מוות מיותר. תזכורת נוספת על כוחם של המילים. חוסר רגישות משווע להטיח ביקורת בצורה כזו, ביום בו האדם מתייחד עם זכרון אביו המנוח. בוודאי המחשבה על כך שהדרך בה בחר יואל אינה הייתה מסבה לאביו נחת רוח, יחד עם המילים הקשות ששמע מהדמות ששימשה מעין אבא חלופי- גרמו למה שגרמו. נ.ב. על פי הכתוב בכתבה: ההלכה מתירה לאדם לשים קץ לחייו, באם הדבר נעשה לכפר על חטאיו. האומנם?! מעולם לא למדתי כדבר הזה. ולצערי יש לי תחושה שבמקרה הנידון הסוף לא יהיה כמו ב״תפילות לבובי״..
תודה על השיתוף.

ההתאבדות של יואל חצרוני מורכבת

קל לשפוט. הבנאדם שדיבר איתו לא קילל אותו אלא "דובב אותו לתשובה" הוא עשה את זה בתום לב ובכוונה טובה הוא לא יודע כמה חיבוטים עובר הומו דתי וכמה הערות ושיחות חיזוק לא עוזרות. בנוסף יואל היה בחור עם רקע מכובד של דכאון ובעיות נפשיות עוד לפני שהוא יצא מהארון מאז שאביו נפטר לפני 6 שנים הוא היה מתוסבך המקרה הזה כנראה שבר את גב הגמל אבל אי אפשר להפיל הכל על אותו חבר/רב משפחה!! תאמינו לי שהוא אוהב את יואל ולא התכוון להרוג אותו אבל זה מה שייצא מאז הוא שבר כלי. בקשר למשפחה של יואל הם תמכו בו ואהבו אותו והיו בקשר מעולה ולא כמו שמתארים דווקא את חבר של יואל זרקו מהבית אבל את יואל לא!!!

טיףטף2

New member
ה' ירחם הבן אדם מת

ואת שמה כזו תמונה שלו?שמי צנועה לפחות..שלא יציק לנשמתו. בכ"א,העיתונות פשוט הוציאה הכל מהקשר אם זה כפי שאת אומרת....טוב,העיתונות רגילה לעשות רק רעש.

אויש, תנוח. מה הבעיה בתמונה?

הוא לא בחורה שאסור לו להצטלם ככה.... (אופס, שכחתי שכולם פה הומואים
) דווקא התמונה מראה כמה הוא נחמד, חברותי, שובב ובאמת תפקידה של העיתונות זה לספק סחורה ולא דווקא לחתור לאמת. מה לעשות? אלו החיים... אל תכעס טיפטיפון

יש לך פגם ברגישות שלך

איך את יכולה לכתוב משפט כמו: "בקשר למשפחה של יואל הם תמכו בו ואהבו אותו והיו בקשר מעולה ולא כמו שמתארים דווקא את חבר של יואל זרקו מהבית אבל את יואל לא!!!" ולא להרגיש שמשהו לא בסדר? כאילו "שלזרוק את החבר של מישהו מהבית" זה עניין של מה בכך, חלק מתמיכה משפחתית אוהבת, נורמליות שכזאת...

ולך יש בעיה בהבנת הנקרא ../images/Emo3.gif

מה לא בסדר? אני דווקא מוכיחה שהוא התאבד למרות שהמשפחה שלו יחסית להומו הדתי/חרדי הממוצע מקבלת אותו בצורה יפה ומכבדת בניגוד חבר שלו ההורים שלו לצערי/ו העיפו אותו מהבית בגלל הנטיה המינית שלו. ודווקא הוא שורד ב"ה. מה שמוכיח שלמוות יש סיבות רבות ולא בהכרח זה קשור למשפחה.... מעניין אותי לדעת איך הגעת למסקנה שלזרוק ילד מהבית זה בסדר?!??!?!?! בחיים לא אמרתי ואני לא אומר משהו כזה.

מצער שלא היתה לו כנראה תמיכה

צריך להקים רשתות תמיכה לאנשים שעוזבים את הדת כי לא לכולם יש את הכח להתמודד עם העוינות מהמשפחה במיוחד אם בעולם החדש אין להם בן זוג או חברים טובים למשענת. פתאום אתה חש לבד. והיותו הומוסקסואל בודאי לא עשתה את זה קל עבורו. כל כך עצוב שהילד היפה הזה הלך ככה לאיבוד.

למעלה