הדר לוי מביעה חוסר שביעות רצון מתקנון צניעות שפרסם הרב אבינר וקישרה לחוויות נעורים מתקופת לימודיה באולפנא ולטענה מפוקפקת בדבר קשר בין צניעות להטרדה מינית.
לדעתי תרומתה העיקרית לדיון מתבטאת בחידוש לשוני שעוד לא נתקלתי בו - "מפורט למשעי". מעניין למה התכוונה המשוררת. (תקנון שמודפס על דף חלק מאוד?)
במקום להשחית את זמנך היקר על נושאים משמעממים בתכלית כמו גילי, התחביבים שלי והרגלי האכילה שלי מדוע לא תעשה משהו מועיל יותר כמו למצוא את המחקר בדבר הקשר בין צניעות לבין תקיפות מיניות? אני בטוח שזה יעניין הרבה יותר גולשים.
הדר לוי לא טוענת שרודפים אותה בגלל טלויזיה או בגלל צורת הלבוש של אמא שלה. בעצם, היא לא מספרת שרודפים אותה בכלל. כל מה שיש לה לומר זה שתקנון הצניעות שכתב הרב אבינר אינו מקובל עליה.
אני לומדת בבית ספר דתי-חרדי ויש לנו שיעור "מוגנות" בשיעור הזה באה מישהי שעובדת במרכז סיוע לנפגעות אונס והטרדות דתיות ובשיעור הראשון הראו לנו מצגת שמראה את הסטטיסטיקה של הפניות למרכזי הסיוע והאחוזים בין הדתיים וחרדים לחילונים היו שווים!
אגב שאלתי את המנחה האם יש קשר בין הלבוש של האישה לסיכויים שיאנסו אותה והתשובה הייתה שאין שום קשר המאפיין היחיד שמקשר בין כל הנאנסות הוא חוסר ביטחון ולא לבוש חשוף..
זה בדיוק הבעיה גם אצל החרדים וגם אצל החילונים הרבה מהנאנסות לא פונות לקבלת עזרה
אם זה ממש חשוב לך אני ישאל בשיעור הבא אם הם יודעים את הנתונים האלה.. (אגב אני יודעת על די הרבה בנות חרדיות שנאנסו או עברו תקיפה מינית ולא דיברו על זה עם אף אדם שיכול לסייע זה ממש עצוב שזה המצב שצריך להשתיק כל דבר מחשש שהשידוכים יפגעו)