פשוט מחרפן

מהמר5

New member
פשוט מחרפן

לא היתי כאן שבועים חשבתי שפשוט יצאתי מהדכאון כמה שטעיתי כן אחרי חודשים יצאתי מהבית למי שלא זוכר אני בן 25 סובל מדכאונות ודתי בזמן האחרון נהיו לי מחשבות איומות על אלוקים ואני לא שולט בהם ופשוט זה מחרפן אותי שהמחשבות האלו מנהלות לי תחים וחזקות ממני אל תגידו לי להתעלם כי אני לא מסוגל אני אומר לעצמי שהלואי והיתי חילוני והמחשבות האלו לא היו מגיעות אבל כדתי זה מיסר אלו מחשבות שאפילו חילונים לא חושבים אני לא יודע אם זאת או כי די ומבקש פשוט שתיעצו לי ואם מישהו מהפורום עבר דבר דומה מה עלי לעשות ואיך אני מתגבר האם זה יצר הרע או משהו אחר מה עושיםםםםםם

blabla1321

New member
כנס

פשוט תהיה מאושר, לא משנה מה קורה לך ולא משנה עד כמה גרוע זה, תמיד תיקח דברים בפרופורציות ותצחק כמה שיותר ותהנה מהמצב כמה שיותר. ואני יודע שאתה בטח אומר עכשיו שזה קל לדבר, אז גם אני הייתי בדיכאון ותקופה קשה ואני דיי צעיר (18) ובתור ילד הייתי דווקא ילד מאוד שמח. תנסה לראות אנשים נהנים, אתה יכול גם לחפש באינטרנט, ותנסה לחקות את ההרגשה שלהם. תנסה לראות אנשים מתרגשים, ותנסה להרגיש את מה שהם מרגישים. תשמע הרבה מוזיקה, זה דבר ממש מציל חיים. ובקיצור, חיים רק פעם אחת אז תצחק הרבה גם משטויות ותנסה להנות מכל שטות, כי בסופו של דבר על זה מדובר בלחיות.

למעלה