פשוט מזעזע

מירבלי

New member
../images/Emo12.gif אני הייתי מתה ולא שולחת את

הילדה לגן הזה יותר אלוהים עד לאן הגענו
בגיל 5 וחצי
שלא נדע

liat ליאת

New member
אני מזועזעת לחלוטין!

מירבלי, את זוכרת שדיברנו השבוע על הקטע של לאן לשלוח את הילדים ומה אני לא רוצה? למרות שהדוגמא היא קיצונית מאוד, אז במסגרת שאליה אני שולחת כרגע אין מצב להגיע גם להרבה פחות מזה. אין מצב של התפשטות או נגיעות או דברים בסגנון. למרות שגיל 4-5 זה הגיל שבו הילדים מתחילים לשאול שאלות. ריקי שלי השבוע באמצע המקלחת באה אלי בטענות למה רק לה יש פטמות <עד לא מזמן היא טענה שזה עקיצות בבטן...>, והיא היתה חייבת לברר אצלי אם גם לי יש, וגם לאבא, ובקיצור אם זה כך אצל כולם. אתמול היא שואלת אותי למה יש רק בנים ובנות? כאילו אין עוד סוגים?
אוקצור, אנחנו צריכים לשמור טוב טוב על הילדים שלנו, וזה אחד מהדברים הטובים שיש במערכת החינוך הדתית, למרות שבכל מקום יש יוצאים מן הכלל ואפשר לשמוע סיפורים שלא מן העולם הזה
רחמנות על הילדה הזו

מירבלי

New member
זוכרת גם זוכרת ,אך זה יכול לקרות

בכל מקום לדעתי נכון שהסבירות הגדולה היא בגן חילוני אך היום כבר אי אפשר לדעת איפה ומה יקרה עצוב לשמוע דברים כאלה

liat ליאת

New member
ברור שזה יכול לקרות בכל מקום

אבל תחשבי על זה, שהבת שלי בת ה-4 מהשנה היא בגן של בנות בלבד. כל החברות שלה כבר מגיל 3 כך, אני רק השנה שלחתי אותה למסגרת כזו. בתחילת השנה היא היתה בהלם, על היום הראשון היא שאלה את הגננת - מה, אין פה בנים?

../images/Emo45.gif אני חילונית גמורה

והשנה כשעברתי דירה כבר רשמתי את הבננות שלי בגן חילוני, לא יודעת למה, שלושה ימים לפני שניגמר החופש הגדול, החלטתי שלא מתאים לי (בטח שלא באיזור שבו אני גרה) גן חילוני, מייד טלפונים והבנות נמצאות עכשיו בגן דתי וזה כ"כ כיף לשמוע את התפילות שלהן בבוקר וכל מיני כאלו, תענוג. הפחד של כל אמא מצויה זה מקרה מזעזע כמו זה שהובא כאן, קראתי את זה כבר אתמול בפורום להיות הורים ועד עכשיו אני מזועזעת

מוצרלה

New member
מריני ../images/Emo36.gif

לא להפגיש את הילדים כדי להעלות את זה. מה את מצפה מילדים כל כך קטנים שיבינו את חומרת הענין מהשיחה הזאת. ואיפה הבת שלך בכל הסיפור הזה??? שולחת לך מסר.

מריני

New member
מוצרלה מתוקה שלי

לשמחתי הרבה לא מדובר בביתי, אלא בבת של מישהי שאני לא מכירה. פשוט גלשתי בפורום חינוך לגיל הרך וקראתי את זה שם, וראיתי לנכון להביא את זה לפניכן. וכן, אני בטוחה שהבנים מבינים את חומרת העיניין! ואם לא תפקיד ההורים שלהם והגננת להסביר להם!

מוצרלה

New member
מריני, כן, פתאם ראיתי שזה לא קשור

אליך, אז נכנסתי לאתר ההוא, וכבר הגבתי לאמא. פשוט, ראיתי את זה, ונשלפו לי באופן אוטומטי הציפורניים יחד עם חרבות

למעלה