פשוט מזעזע

כאילו שאלימות אין במדינה

בלי קשר למהגרים לא חוקיים.

כמה אופייני לגבר הנורמטיבי* להטיח את אחריות מעשיו על אחרים. ומה יותר נוח אם לא על מהגרים לא חוקיים.

הצביעות של הישראלים היא פשוט בלתי נתפסת.

*גבר נורמטיבי = עבריין מין פוטנציאלי.

נרו2

New member

k500

Active member
מנהל
מה שמזעזע זה הסרטון והיחס לאחרים

נכון, יש בעיית אלימות של הרבה מסתננים, הם מהווים נטל בטחוני לא קטן, חייבים לטפל בהם ולהפסיק את ההזנחה וחוסר האכיפה מולם, אבל הסרטון הזה הזכיר לי ימים אפלים מהעבר.
לא הפליא אותי לגלות שמדובר ביוזמה של ח"כ בן-ארי ושותפו ברוך מרזל, שניהם אנשי ימין קיצוני שהמילה זכויות אדם בסיסיות קיימת אצלם רק עבור יהודים, רצוי מפלג פוליטי מאוד מסוים.
הנ"ל מקיימים סדנאות להגנה עצמית בשכונת התקווה ומסיתים את התושבים נגד כל מי שנראה זר וכמו שנכתב כאן, הצביעות הישראלית חוגגת.
למה חוגגת? כי משמיעים לנו את תושבי השכונה מדברים על האלימות, הפשע, רציחות, אונס ושאר עוולות שהזרים מבצעים בשכונה משל היו בפסטורליה תמידית בשכונה כל השנים הללו.
שנים של הזנחה וחוסר טיפול בסיסי בשכונת התקווה לא נעשו בטעות, אלא ביד מכוונת ותושבי השכונה סבלו תמיד מאלימות ופשע מוגבר. לאף אחד לא היה אכפת מתושבי שכונת התקווה וסביבתם מאחר והאוכלוסיה שם היתה מוחלשת והשלטון העדיף להשאיר את ההזנחה ולא לטפל בבעיות באמת. הכי נוח לעצום עיניים ולתת לזמן לעבור.
פתאום הגיעה אוכלוסיה מוחלשת יותר ואז החלשים של מקודם "עלו" בדרגה ועתה אפשר להיטפל לחלשים יותר, זה גם מאוד נוח להאשים את כולם כקבוצה גורפת, לקחת את האלימות שנעשתה ולעשות ממנה סרטון שלם כאילו כל זר הוא אנס/רוצח ושאר תושבי השכונה מלאכים תמימים שלא פשעו מעולם.
ואם אחזור לסרטון, לא קשה לראות שהמגמה שלו היא בנוסח הימני קיצוני המוכר, זריקת סיסמאות פופוליסטיות ואמירות סתמיות במסווה של אמת רצינית.
זה לא משנה אם אלה עובדים זרים, אנשי שמאל, אויבי ישראל או אנשים עם אג'נדה אחרת- כולם יעברו דרך העיניים הימניות קיצוניות ויקבלו את אותו טיפול הולם, תרתי משמע.

orald

New member
אם יורשה לי לתקן...

"ואם אחזור לסרטון, לא קשה לראות שהמגמה שלו היא בנוסח הימני קיצוני המוכר, זריקת סיסמאות פופוליסטיות ואמירות סתמיות במסווה של אמת רצינית."
או מגמה של השמאל הקיצוני המוכר.
או מגמה כללית של פוליטיקאים פופוליסטיים שמנסים לצבור הון פוליטי על גבם(ודמם) של אנשים.

כל קיצוניות היא רעה ולא חסר גם לשמאל

הסרטון הזה מזעזע.
אבל מה שבאמת מזעזע במצב הנוכחי, הוא שמקום להצביע על האשמים באמת, במקום ללכת ולפרק את עיריית ת"א, ערד ואילת וכמובן אין הכנסת, מפנים את כל הכעס והזעם על מי שניצלו בפרצה וקבלו תמיכה (בדיקות והסעות חינם!) ע"י המדינה = מקבלי ההחלטות בכל הדרגים.

orald

New member
השתמע מדבריך שזו מגמה של ימין קיצוני.

אז תיקנתי שזו מגמה של פוליטיקה קיצונית בכל קצוות הקשת.
Both statements aren't mutually exclusive, כמו שאומרים באנגלית, ואין לי מושג איך לבטא זאת בעברית.

תקרא שוב את מה שאתה כותב:

"ואם אחזור לסרטון, לא קשה לראות שהמגמה שלו היא בנוסח הימני קיצוני המוכר, זריקת סיסמאות פופוליסטיות ואמירות סתמיות במסווה של אמת רצינית.
זה לא משנה אם אלה עובדים זרים, אנשי שמאל, אויבי ישראל או אנשים עם אג'נדה אחרת- כולם יעברו דרך העיניים הימניות קיצוניות ויקבלו את אותו טיפול הולם, תרתי משמע."

על זה אין מה להוסיף, את זה יש לתקן.

קיצוניות יש בכל מקום וסילוף של האמת ראיתי בכל הצדדים.
כל אחד רואה מה שנוח לו.

orald

New member
חוץ ממני. אני אובייקטיבית.

ומי שלא מאמין בכך יישלח למחנות לחינוך מחדש!

למעלה