פשוט מועקה. . .

פשוט מועקה. . .

רע לי, יש לי מועקה ענקית על הלב ואני פשוט לא מצליחה להוריד אותה מעלי, ובכל סופ"ש שיש לי פתאום קצת זמן, שאני לא מעסיקה את עצמי בעבודה, אני פתאום נופלת לתהום של לבד . . . יש הרבה אנשים מסביבי, אף אחד מהם לא באמת חבר, אני מוצאת את עצמי שופכת את הלב בפני אנשים ומתחרטת על זה אח"כ כל-כך כי אני לא בטוחה שהם באמת רצו לשמוע.. אני נקרעת בין ההגיון של מה צריך והגיוני וריאלי לעשות לבין זה שאני לא בטוחה שזה באמת מה שאני רוצה.. ואני בכלל לא יודעת מה אני רוצה מעצמי ומהחיים שלי.. מה ללמוד, במה לעסוק, אפילו האם לנסוע לטיול או לא, אני לא מסוגלת לחשוב יום אחד קדימה.. נכנסתי למעגל של לחיות את היום שזה טוב ויפה אבל אני תמיד נפגעת בסופו של דבר... אני משתוקקת לקצת חום בחיים שלי ... לא יודעת מה לעשות... לבד לי...

ImmortalSoul

New member
היי

אל תתני מעצמך יותר ממה שאת מרגישה שאת יכולה לתת. לפעמים יש דברים שכדאי לשמור בסוד עד שיגיע הזמן הנכון.

כן אבל...

אני משתגעת לפעמים מגיעה למצב שבא לי לבכות ושופכת את הלב בפני מי שקצת מראה סימפטיה.. אני מגיעה למצב שאני קצת מתעלקת על אנשים, מתקשרת שוב ושוב ומנסה שיבינו ממני שמשהו קרה, שאני רוצה לדבר, מעטות הפעמים שמבינים את זה ממני, אני נסערת ובוכה כל הזמן, לא מצליחה להבין מה עובר עלי... הנה רק הרגע צעקתי על אמא שלי בטלפון, סתם, בלי סיבה, ואני עושה את זה המון בלי לשלוט בזה . . .

katann

New member
האוהבת לאהוב מתוקה

אני מבין אותך ישנם רגעים בהם דברים שהתבשלו בלב עומדים ומורגשים ויש רגש שאולי אנשים אחרים יתחברו ויבינו על מה מדובר . את מנסה למצא את החיבור וההזדהות עם עצמך, כאילו חשה משהו חסר בלב. את זקוקה לאנשים שיבינו את רגשותיך, מחשבותיך וישתתפו איתך במנגינות שאת רוקמת בחיים. את מרגישה בדידות כי את לא מרגישה שאת מצליחה לגרום לאנשים להתחבר אליך ולהתקרב אליך . ברגע שיש חוסר הבנה את לא מוצאת את עצמך ומאבדת חלק חשוב בך של תחושת הנעימות מהביחד שלה את זקוקה. ואז נוצר בך פירוד שמסתכל אותך אותך, גורם לך לקושי לארגן את עצמך וזה מחריד אותך . את חשה מועקה ולא מצליחה להגדיר לעצמך ממה הפחד ורק יודעת שאת לבד ושלא מבינים אותך . קשה לך לבטא את הרצון להיות עם אנשים בסביבתך ולכן קשה להם להבין שאת סך הכל רוצה מילה טובה להיות ביחד בשלווה ובלי לחץ ושיקשיבו לך וכשאלה לא עונים על ציפיותך שמהווים למעשה חיבור לעצמך, את חשה בדידות, לא שלמה מתוסכלת ומאבדת שליטה על הכעס . היות ואת מעוניינת להימנע ממצבים אלה עם אנשים זרים, את רגישה יותר לסימני קשב שהם נותנים ולכן כשהם מראים סימפתיה את שמה לב אליה ורגישה אליה חזק יותר . וכשזה קורה את נותנת מעצמך כדי להגיע לחיבור שאת כל כך רוצה בחייך לאנשים. הצורך להרגיש שייכות, קירבה והבנה חזק אצלך. היות ואותם אנשים זרים הם לא באמת חברים שלנו ומתאכזבים מהם די הרבה, את מודעת לזה בתת המודע וזה עולה ומטריד את מנוחתך לאחד שחשפת את עצמך יותר מידי. אחרי שאת חושפת את עצמך, את מתחילה להבין שחשפת את עצמך לאנשים לא נכונים וכי מה שהוביל אותך הם הצרכים עליהם דיברתי . אז את חשה חרטה על כך ומעוניינת להימנע מכך. לדעתי הטכנולוגיה החדשה של האינטרנט תוכל לעזור במקרה שלך אם תדעי לנצל אותה. ואפשר לכתוב בניק כל מה שאת מרגישה ולהעביר רגשות על סמיילים. יש מסנג'ר לדבר עם מקרופון ולראות אנשים עם מצלמה ובאינטרנט תמיד תמצאי מישהו שיקשיב . מעבר לכך, אולי רצוי אם תרכשי מיומנויות חברתיות שיש בהן כדי לשפר את יכולת הביטוי בהתקשרויות שלך עם אנשים, לרבות בני משפחה, ועל ידי כך לחוש את הקירבה וההבנה מצידם ולחוש שאת לא לבד ולשתף אחרים ברגשות שלך ובמה מעיק עליך ומטריד אותך ואיזה מחשבות מפחידות אותך. אני מקווה שאלה יעזרו לך . ואני מאחל לך רק טוב ושבת שלום וקחי ממני

ImmortalSoul

New member
היי

גם אני לא הגעתי לשליטה מלאה אבל יש בי את ההרגשה שאם אני אמשיך לתת מעצמי בלי לדעת להגן על עצמי אף פעם זה לא יקרה. אי כל הזמן יאבד שליטה אי אכעס שאף אחד לא מבין שכל מה שרציתי זה בטובתם כן אנחנו די דומים בתחושה הזו.השיגעון הזה ניתן לשלוט בו אני די שולט ברובו אבל עדין לא הגעתי לשליטה מלאה.

../images/Emo6.gifאני מוכנה לדבר

קראתי את דברייך הייתי שמחה אם היית מציינת את גילך בכל אופן אשה ילדה מי שלא תהיי אני תמיד מוכנה להיות אוזן קשבת בשבילך ואחריי שתכירי אותי אף פעם לא תהיי לבד

את לא יודעת עד כמה זה דומה למצב שלי

אני מרגישה מזה ריקנות בפנים, ופוחדת להתחלק עם אחרים על מועקה שבי... יותר מזה, אני אף פעם לא מראה שאני עצובה, כי עצב מרחיק אנשים... והמצב הזה שאני לא יכולה לספר ולגרום לאנשים להבין אותי מתסכל אותי עוד יותר... אז אל תחשבי שאת יחידה במצב כזה, נראה לי אני במצב יותר גרוע ממך... מאחלת לך לצאת מההרגשה המפגרת הזאת, ולא לאבד תקווה, כי בטוח תמצאי מישהו אחד ויחיד שיהיה לך לאוזן קשבת.... שלך, אני

למעלה